Καλιμπραρίσματα και αποτελέσματα.

Το προβλημα που αναφερεσαι μηπως ειναι στην παρακατω λιστα που διορθωσαν. ?

Resolved Issues

Resolved issue where target lines weren't drawing on deltaE charts in reports.

Resolved issue where White and Black points were incorrect on Saturations Sweeps when in PC Levels.

Resolved issue with the VP401 where patterns could get out of sync.

Πρόσφατα η Κάλμαν κυκλοφόρησε το παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=SuxHvTS7fRM

Πριν ανεβάσω ένα σκρινσότ από το βιντεάκι, παρατηρείτε κάτι περίεργο σε σχέση με το πριν και μετά? Για να βοηθήσω, εννοώ κάτι αρνητικό..

Χάθηκε σημαντικό μέρος του κοντράστ εις όφελος του skin tone που ούτε όμως πάλι είναι φυσικό. Μαζί με το κοντράστ έχασαν και τα χρώματα τη ζωηράδα τους, η εικόνα έγινε υποτονική, αυτό βλέπω εγώ. Ακόμα και το μαύρο και χαρακτηριστικά στο λάπτοπ από μαύρο έγινε μπλε βαθύ, αυτό δεν είναι calibrated, είναι χειρότερο κι απ το uncalibrated.

Απάντηση: Re: Καλιμπραρίσματα και αποτελέσματα.

Να επιστήσω την προσοχή σας στο 1:06... :p

Αν εχεις iphone/ipad βγαζεις γκομενα. ? :p

Εχει να κανει με τα οσα αναφερω στο πρωτο μου post ή οχι. ? Βοηθηστε λιγο τρεκηδες, γιατι κουιζ star trek το κανατε. :laugh:

Re: Απάντηση: Re: Καλιμπραρίσματα και αποτελέσματα.

Εχει να κανει με τα οσα αναφερω στο πρωτο μου post ή οχι. ? Βοηθηστε λιγο τρεκηδες, γιατι κουιζ star trek το κανατε. :laugh:

το θέμα δεν είναι να βγάλεις γκόμενα το θέμα είναι να βγάλει το ρημαδοζακετάκι που φοράει :HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Re: Καλιμπραρίσματα και αποτελέσματα.

Έχει και ήχο μάναμ' η επίδειξη... :laugh:

Αν ειναι ετσι, θα περιμενουμε τον vas να κανει το σπικαζ και να μας αναλυσει τι λεει εκλαικευμενα.
Μετα θα τοποθετηθουμε. :ears:

Απάντηση: Re: Καλιμπραρίσματα και αποτελέσματα.

Ακόμα και το μαύρο και χαρακτηριστικά στο λάπτοπ από μαύρο έγινε μπλε βαθύ, αυτό δεν είναι calibrated, είναι χειρότερο κι απ το uncalibrated.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Λύκε, εσύ και το μόνιτόρ σου μετεξεταστέοι!! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!!:flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

το θέμα δεν είναι να βγάλεις γκόμενα το θέμα είναι να βγάλει το ρημαδοζακετάκι που φοράει :HTEHETH63:

Η κάλμαν το έβγαλε το λογισμικό καλέ, όχι η μπρέιζερς!!:flipout:

κάλμαν ξεκάλμαν βάλαμε το hcfr και είδαμε το φώς μας. Εγώ πάντως ίδια τα βλέπω και τα 2. Βέβαια είμαι με χαλκό στην τροφοδοσία του μόνιτορ θα πώ του λάκη να μου στείλει ασήμι και θα επανέλθω.....δριμύτερος

Ποιο μονιτορ. ? Στην Tv ειδα το βιντεο και δεν ειναι καλιμπραρισμενη. Παρατηρησα πρασινοκιτρινιλες και μειωμενο κοκκινο αλλα δεν ξερω αν οφειλεται στην ακαλιμπραριστη Tv. Ειδα επισης στο καρε με τα παιδια και το laptop, οπου η πλατη του λαπτοπ ειναι μιση μαυρη και μιση μπλε σκουρο.

Ομως δεν εκανα καμια νυξη περι χρωματων κλπ γιατι ξανα λεω η Tv δεν ειναι καλιμπραρισμενη, οποτε δεν ξερω τι βλεπω.
Μπας και εχει να κανει με gamma. ? με το saturation. ?
(ολα τα ειπα δεν αφησα και τιποτα) :p

Στην μικρή και ακαλιμπράριστη turbox οθόνη πάντως του υπολογιστή που το είδα εγώ, φαίνεται ξεκάθαρα όχι μόνο το μαύρο σε μπλε αλλά όπως είπα και το κοντράστ, σαν να απλώθηκε πέπλο στην εικόνα, τώρα άμα αυτό το λένε καλιμπράρισμα... Αυτό που φαίνεται αφύσικο στην ακαλιμπράριστη εικόνα είναι ο τόνος του δέρματος που είναι υπέρ του δέοντος κόκκινος, κατά τ άλλα η εικόνα δεν φαίνεται να χει άλλα ψεγάδια τα οποία προστέθηκαν με το καλιμπράρισμα τελικά.