καλησπερα! γνωριζει κανεις τα Canon S-50 Wide imaging stereo?

giorgos81

New member
21 September 2007
49
Καλησπερα!

Αγόρασα απο ένα φίλο αυτά τα ηχεία, Canon Wide Imaging Stereo S-50, και αναρωτιέμαι που μπορώ να βρω πληροφορίες.

στο παρακάτω link γραφει αρκετα καλα λογια ο reviewer του stereophile.com:
http://www.stereophile.com/standloudspeakers/695canon/

Και στο hitech είδα ενα αρθρο που αρκετα παλια (1999) τα ειχε ως καλυτερη επιλογη για περιφερειακα ηχεία home theater

Αν γνωριζει καποιος που θα μπορουσα να βρω ενα manual.. πιο πολυ με ενδιαφερει να μαθω με τι ενισχυτη θα μπορουσα να τα συνδεσω για να εχουν καλη αποδοση;

Ευχαριστω για το χρονο σας!

γενικά δεν πρέπει να έχεις ιδιαίτερα προβλήματα γιά να πάρεις καλό ήχο. (όπως τα λές)
Τώρα τι εννοούμε με καλό ήχο είναι μεγάλη ιστορία.

Τέλος πάντων θέλω να πω ότι οποιοσδήποτε σχεδόν budget δικάναλος κάνει γιά τη δουλειά που θέλεις.

Πληροφορίες δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις, αλλά γενικά δεν υπάρχει και κάτι παραπάνω από το πως να τα συνδέσεις, που είναι εύκολη δουλειά.

Καλή συνέχεια

Μήπως είναι κάτι ηχειάκια, που μοιάζουν σαν περικεφαλαία από ιππότη? :-)
Κυκλοφόρησαν γύρω στο 94-95, αυτά που σκέφτομαι...

Αν ναι, τότε θα πάρεις συμπαθητικά αποτελέσματα με οποιοδήποτε ενισχυτή από 30w και πάνω...
Εντάσεις δεν θα πάρεις, αν θυμάμαι καλά, δεν έπαιζαν και πολύ δυνατά, μέγιστο 95-96 db.

Η "μαμά" εταιρεία εκείνη την εποχή τα πρότεινε με τον ομόσταυλο D 500.

Ευχαριστώ παρα πολύ για τις απαντήσεις!

Δ. Παναγιωτίδης: αν μπορουσες να μου προτεινεις 1-2 budget δικαναλους ενισχυτες θα το εκτιμουσα πολυ :-)
Ίσως κατι σαν τον Pioneer A209R? περί τα 165 στο perfectshop

isoviths: αυτά ακριβώς είναι! δε βρηκα τιποτα για αυτον το d500 στο net :/
θα τα βαλω με καποιον απλο δικαναλο να δω, ελπιζω να βρω και λευκες βασεις δαπεδου καπου, γιατι ειναι και αυτα λευκα.

thanks again :)

βλεπω να παιρνω τον Behringer a-500! τον βρηκα σε πολυ καλη τιμη... με ενα mixer μαζι (Eurorack Pro Rx1602) ... τι λετε για αυτο το συνδιασμο? οικονομικο και ποιοτικο; θα του δωσω σημα απο cd player, pc, και ipod.