Kαλλιστεία Playboy 2007 - Star Channel 26/6

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,643
Land of Dystopia
Ενας θεσμός που το Star Channel, έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όσοι αντέχουμε « τις συγκινήσεις».
Για φέτος λοιπόν η Νίκη Κάρτσωνα, με τον Ερρίκο Πέτιλον θα είναι οι βασικοί παρουσιαστές της αποψινής βραδιάς., για το διαγωνισμό «Playmate 2007» του Star Channel, που θα γίνει στις 26 Ιουνίου 2007 σε πολύ γνωστό κέντρο επί της Συγγρού.

Εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο της «Playmate 2007» οι υπόλοιποι τίτλοι που θα διεκδικήσουν οι 12 φιναλίστ θα είναι: «Playmate 2007», «Playgirl 2007», «Super Star 2007» και «Αναπληρωματική Playmate 2007».
Προσκεκλημένη του διαγωνισμού, σύμφωνα με πληροφορίες γνωστής κουτσομπολίστικης εφημερίδας, θα είναι η πανέμορφη πρασινομάτα «Playmate» της Πολωνίας Κάσια Σοφίνσκι.
Φαβορί να κερδίσει τον τίτλο της «Playmate» θεωρείτε από τους ειδικούς των καλλιστείων η Ελληνογερμανίδα Θεά Κιμ Μαντζουράτου η οποία το 2003 κέρδισε τους πανγκόσμιους τίτλους Miss Γιανκ Παγκόσμια Προσωπικότητα και Φωτογένεια στη Νότια Αφρική.

Στην δωδεκάδα θα βρίσκονται μεταξύ άλλων αρκετές κοπέλλες από όλες τις χώρες της "Βαλκανικής"

Μην χάσει λοιπόν κανείς την μεγάλη βραδιά, άλλωστε με τέτοιο καύσωνα θα πάρουμε κυριολεκτικά φωτιά.

Μια μικρή γεύση από το τί πρόκειται να δούνε τα ματάκια μας σρο site του ελληνικού Playboy : http://www.playboy.gr/

Δεν μας φτάνουν οι 42 υπο σκιά :AFADF0: :devil-smiley-029:

Θα τους κάνουμε 50 ......:flipout: :flipout: :flipout:

Εγω ειμαι κατα του θεσμου αυτου. Τι σοι Kαλλιστεία Playboy ειναι χωρις να δουμε και λιγο (Ο) (Ο) . Βγαλτε τα στη φορα να γουσταρουμε και πεταξτε τα υφασματα. Τι μονο στο περιοδικο.

Εχω αδικο?:flipout:

Εγω ειμαι κατα του θεσμου αυτου. Τι σοι Kαλλιστεία Playboy ειναι χωρις να δουμε και λιγο (Ο) (Ο) . Βγαλτε τα στη φορα να γουσταρουμε και πεταξτε τα υφασματα. Τι μονο στο περιοδικο.

Εχω αδικο?:flipout:

Ρε silent, τα βιντεάκια δεν τα είδες :grandpa:

Re: Απάντηση: Kαλλιστεία Playboy 2007 - Star Channel 26/6

Απόψε είναι; Φτου, θα 'χουμε φίλους με τα παιδάκια τους στο σπίτι!:AFADF0:

Σταμάτη,

Ολο και κάποια τηλεόραση σε άλλο δωμάτιο θα βρείς!!!
Ζηλεύω όσους θα το δούν σε πλάσμα τηλεόραση Full- HD ( με τα πλάσματα ), να κόβουν βόλτες :flipout:

Tι καλιστεία ρε παιδιά.Έξω είναι οι καλύτερες πασαρέλες.Τα πετάξανε όλα έξω, καθήστε σε μια ξαπλώστρα στη παραλία και απολαύστε τα live....:coool:

Re: Απάντηση: Kαλλιστεία Playboy 2007 - Star Channel 26/6

Tι καλιστεία ρε παιδιά.Έξω είναι οι καλύτερες πασαρέλες.Τα πετάξανε όλα έξω, καθήστε σε μια ξαπλώστρα στη παραλία και απολαύστε τα live....:coool:

Ποια παραλία !!!!!

Αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου εκεί που περπατάς!!!!:flipout: :flipout:

Δώστε μεγάλη προσοχή στην Αφροδίτη Καπατσέλη, Γωγώ Βάϊνα ( τώρα αυτό κάτι μου θυμίζει προς Ρωσία μεριά:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: ) Ινα Παλαμά & Ναταλία Θάνου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Kαλλιστεία Playboy 2007 - Star Channel 26/6

..Yπάρχει πάντα και ο κίνδυνος να τρακάρεις:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ρε Σίμο, όταν περπατάς είπαμε.....:flipout: :flipout: :flipout:

Στην οδήγηση πρέπει να βάζουμε παροπίδες !!!!:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Kαλλιστεία Playboy 2007 - Star Channel 26/6

Ρε Σίμο, όταν περπατάς είπαμε.....:flipout: :flipout: :flipout:

Στην οδήγηση πρέπει να βάζουμε παροπίδες !!!!:flipout: :flipout:

Μωρέ Αντώνη καλά τογραψα, υπάρχουν και οι κολώνες που δεν περπατάνε :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Λίγο ψάξιμο στα βίντεο αποκαλύπτει και τόπλες !!!!!

για μερικούς μερικούς που ρώταγαν πιο πάνω!!!

Τις κολώνες δεν τις υπολόγισα !!!!!!:BXVZCBXZ6: έχεις δίκιο !!!

Βασίλη βολεύεσαι με με μία μάκρομετρική !!!!:BDGBDGB53:

Μου φαίνεται ότι η προηγούμενη δεκαετία έβγαζε πολύ πιο "playmate" κορίτσια ... Φαίνεται ότι βρήκαν άλλους χώρους να εξασκήσουν τα "playmate" καθήκοντα τους και άφησαν τις άσχημες μαρίες να παρελαύνουν ...