Kαλλιστεία Playboy 2007 - Star Channel 26/6

Μόλις γύρισα απο παραλία και δε μου κάνει αίσθηση να δω τα καλιστεία!!Χορτάσανε τα μάτια μου:speechless-smiley-0 .Παντού λαγουδάκια!!!!!

Να σας χαλάσω λίγο το κλίμα?

Εγώ δε βλέπω και τίποτε ιδιαίτερο στα καλλιστεία και έξω απο δαύτα.

Όλα τα κορίτσια έχουν γίνει ίδιες. bimbo-style, λες και έχουν βγει με καρμπόν όλες τους από το ίδιο καλούπι με ελάχιστες μικροδιαφορές και όλες με το ίδιο υφάκι...

Έχω καιρό να δω γυναίκα που να είναι γνήσια, που να μπορεί να γοητεύσει κάποιον χωρίς να βγάλει τα πάντα σε κοινή θέα...

σόρι γκάης...

Re: Απάντηση: Kαλλιστεία Playboy 2007 - Star Channel 26/6

Όλα τα κορίτσια έχουν γίνει ίδιες. bimbo-style, λες και έχουν βγει με καρμπόν όλες τους από το ίδιο καλούπι με ελάχιστες μικροδιαφορές και όλες με το ίδιο υφάκι...

Έχω καιρό να δω γυναίκα που να είναι γνήσια, που να μπορεί να γοητεύσει κάποιον χωρίς να βγάλει τα πάντα σε κοινή θέα...

σόρι γκάης...

Άμα ο άνθρωπος έχει γούστο φαίνεται !!!!

+1000-bye-

Συμφωνώ απόλυτα με τον κ.Στέργιο.Επειδή είναι η δουλειά μου σχετική με τα καλιστεία και έχω βρεθεί σε τέτοια διοργάνωση σας ενημερώνω έμπιστα ότι όλα είναι στημένα....

Πέρα από τα καλλιστεία και τις "μπίμπο" που μπορεί κάποιοι να συμφωνούν ή να διαφωνούν, αυτό που εμένα μου κάνει εντύπωση είναι το ´ργιο κερδοσκοπίας και η ηλιθιότητα πολλών ανθρώπων...

Βλέπω στην φάσα να περνάει το ανεπανάληπτο 2 Χ 1,19 €/sms !!! και με πιάνει ταράκουλο...Είναι δυνατόν να γράφουν 2Χ1,19 και όχι 2,38€ (προφανώς για να μην χτυπήσει άσχημα στο μάτι ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ) και κάποιες χιλιάδες ηλίθιοι να πέφτουν στην παγίδα και να σκάνε 1 χιλιάρικο (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας...) για να ψηφίσουν την...playmate ???
Και το ΕΣΡ τι κάνει όχι όσο αφορά το ποσό -ελεύθερη αγορά είμαστε άλλωστε- αλλά τουλάχιστον όσο αφορά την ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ προσπάθεια εξαπάτησης ??? (αν και εδώ που τα λέμε ότι και να κάνει δεν μπορεί να προστατέψει από την χαζομάρα...)

Άνετα θα μπορούσε να είναι διαγωνισμός στην Αλβανία, επί Εμβέρ Χότζα!
Τι πολυτέλεια, τι χορευτικά, τι μεγάλα δώρα στις νικήτριες!:flipout:
Αμ, το aircondition (που δεν υπήρχε) και κουνούσαν όλοι τις προσκλήσεις σαν βεντάλια...αμ το medi-ΠΡΙΝΟΥ κάθε τρείς και τόσο...
Κι από εμφάνιση; δύο στο κατοστάρικο...

Re: Απάντηση: Kαλλιστεία Playboy 2007 - Star Channel 26/6

Μου φαίνεται ότι η προηγούμενη δεκαετία έβγαζε πολύ πιο "playmate" κορίτσια ... Φαίνεται ότι βρήκαν άλλους χώρους να εξασκήσουν τα "playmate" καθήκοντα τους και άφησαν τις άσχημες μαρίες να παρελαύνουν ...

Συμφωνώ μαζί σου, πχ Γκρέτα Τσέτη!!! for ever:SFGSFGSF:

Πέρα από τα καλλιστεία και τις "μπίμπο" που μπορεί κάποιοι να συμφωνούν ή να διαφωνούν, αυτό που εμένα μου κάνει εντύπωση είναι το ´ργιο κερδοσκοπίας και η ηλιθιότητα πολλών ανθρώπων...

Βλέπω στην φάσα να περνάει το ανεπανάληπτο 2 Χ 1,19 /sms !!! και με πιάνει ταράκουλο...Είναι δυνατόν να γράφουν 2Χ1,19 και όχι 2,38 (προφανώς για να μην χτυπήσει άσχημα στο μάτι ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ) και κάποιες χιλιάδες ηλίθιοι να πέφτουν στην παγίδα και να σκάνε 1 χιλιάρικο (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας...) για να ψηφίσουν την...playmate ???
Και το ΕΣΡ τι κάνει όχι όσο αφορά το ποσό -ελεύθερη αγορά είμαστε άλλωστε- αλλά τουλάχιστον όσο αφορά την ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ προσπάθεια εξαπάτησης ??? (αν και εδώ που τα λέμε ότι και να κάνει δεν μπορεί να προστατέψει από την χαζομάρα...)

Σου λέει ότι στέλνεις 2 sms ...

και δεύτερον δεν παρακολουθείς τις εξελίξεις ... Τα γνωστά ringtones θέλουν τουλάχιστον χ4

Τώρα χωρίς πλάκα , έξω κυκλοφορούν κοπέλες κλάσσεων ομορφότερες και με καλλίτερο σώμα απο τις διαγωνιζόμενες.
Κάθε χρόνο και πέφτει το επίπεδο.

Καλά αυτές οι κοπέλες που βγήκανε νικήτριες ατροφικές ήτανε.Λίγο στήθος ρε παιδιά χάθηκε?Λίγο βυ....κι!!!!ΑΙΣΧΟΣ:beee: :beee: :beee: :beee: :beee:

Τώρα χωρίς πλάκα , έξω κυκλοφορούν κοπέλες κλάσσεων ομορφότερες και με καλλίτερο σώμα απο τις διαγωνιζόμενες.

Συμφωνω απολυτως οποτε αντι να δω τα δηθεν καλλιστεια περασα ευχαριστα την ωρα μου παιζοντας Call of Duty 3 (Online).:Banane0:

O φετινός διαγωνσιμός μόνο Playmate 2007, δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί, με την έννοια ότι για το δικό μου γούστο όλες οι κοπέλλες ήταν κάτω του μετρίου άντε με αξαίρεση μια ή τι πολύ δύο.
Ο φτωχότερος διαγωνισμός ακόμα και σε γενικότερη οργάνωση.
Διανύουμε περίοδο οικονομικής ύφεσης, αυτό αποδείχθηκε σε όλες τις μορφές στον γενικότερο σχεδιασμό του διαγωνισμού, ακόμη και οι ατάκες του Πετιλόν εξαιρετικά " κρύες", λίγο πήγε να σώσει τα πράγματα η παρουσία της Νίκη Κάρτσωνα, αλλά δυστυχώς, ένας κούκος.....

Καλά αυτές οι κοπέλες που βγήκανε νικήτριες ατροφικές ήτανε.Λίγο στήθος ρε παιδιά χάθηκε?Λίγο βυ....κι!!!!ΑΙΣΧΟΣ:beee: :beee: :beee: :beee: :beee:

Επειδη καθομουν μεσα στα μπροστινα τραπεζια,ενα πραγμα σας λεω
παιδες τα ομορφοτερα κοριτσια δεν ηταν οι διαγωνιζομενες αλλα
αυτες που καθοντουσαν στις καρεκλες σαν θεατες γυρω μας...
Κατα τα αλλα ειχαν μπαλκονια καποιες απο τις διαγωνιζομενες αλλα
ηταν συλικονατα..
Εκεινο που βασιλευε παντος μεσα στην αιθουσα ηταν η ΖΕΣΤΗ & οχι
τοσο η ομορφια.
Του χρονου δεν θα τους τιμησω oπως & να εχει.. -bye-

σόρι γκάης...
+1