Να σας χαλάσω λίγο το κλίμα?
Εγώ δε βλέπω και τίποτε ιδιαίτερο στα καλλιστεία και έξω απο δαύτα.
Όλα τα κορίτσια έχουν γίνει ίδιες. bimbo-style, λες και έχουν βγει με καρμπόν όλες τους από το ίδιο καλούπι με ελάχιστες μικροδιαφορές και όλες με το ίδιο υφάκι...
Έχω καιρό να δω γυναίκα που να είναι γνήσια, που να μπορεί να γοητεύσει κάποιον χωρίς να βγάλει τα πάντα σε κοινή θέα...
σόρι γκάης...
Μου φαίνεται ότι η προηγούμενη δεκαετία έβγαζε πολύ πιο "playmate" κορίτσια ... Φαίνεται ότι βρήκαν άλλους χώρους να εξασκήσουν τα "playmate" καθήκοντα τους και άφησαν τις άσχημες μαρίες να παρελαύνουν ...
Πέρα από τα καλλιστεία και τις "μπίμπο" που μπορεί κάποιοι να συμφωνούν ή να διαφωνούν, αυτό που εμένα μου κάνει εντύπωση είναι το ´ργιο κερδοσκοπίας και η ηλιθιότητα πολλών ανθρώπων...
Βλέπω στην φάσα να περνάει το ανεπανάληπτο 2 Χ 1,19 /sms !!! και με πιάνει ταράκουλο...Είναι δυνατόν να γράφουν 2Χ1,19 και όχι 2,38 (προφανώς για να μην χτυπήσει άσχημα στο μάτι ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ) και κάποιες χιλιάδες ηλίθιοι να πέφτουν στην παγίδα και να σκάνε 1 χιλιάρικο (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας...) για να ψηφίσουν την...playmate ???
Και το ΕΣΡ τι κάνει όχι όσο αφορά το ποσό -ελεύθερη αγορά είμαστε άλλωστε- αλλά τουλάχιστον όσο αφορά την ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ προσπάθεια εξαπάτησης ??? (αν και εδώ που τα λέμε ότι και να κάνει δεν μπορεί να προστατέψει από την χαζομάρα...)
Τώρα χωρίς πλάκα , έξω κυκλοφορούν κοπέλες κλάσσεων ομορφότερες και με καλλίτερο σώμα απο τις διαγωνιζόμενες.
Καλά αυτές οι κοπέλες που βγήκανε νικήτριες ατροφικές ήτανε.Λίγο στήθος ρε παιδιά χάθηκε?Λίγο βυ....κι!!!!ΑΙΣΧΟΣ:beee: :beee: :beee: :beee: :beee:
+1Να σας χαλάσω λίγο το κλίμα?
Εγώ δε βλέπω και τίποτε ιδιαίτερο στα καλλιστεία και έξω απο δαύτα.
Όλα τα κορίτσια έχουν γίνει ίδιες. bimbo-style, λες και έχουν βγει με καρμπόν όλες τους από το ίδιο καλούπι με ελάχιστες μικροδιαφορές και όλες με το ίδιο υφάκι...
Έχω καιρό να δω γυναίκα που να είναι γνήσια, που να μπορεί να γοητεύσει κάποιον χωρίς να βγάλει τα πάντα σε κοινή θέα...
σόρι γκάης...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.