Καλο και οικονομικο δικαναλο sacd player?

To PC δεν παίζει SACD. Τελεία και παύλα. Μόνη εναλλακτική λύση στο εξειδικευμένο player είναι ένα από τα πρώτα-πρώτα Playstation 3 (μετά η Sony αφαίρεσε την συμβατότητα με SACD). Αν δεν έχεις ή δεν σε ενδιαφέρουν τα SACD, τότε πήγαινε κατευθείαν για downloads. Προσοχή μόνο ό,τι βρεις να υποστηρίζει τουλάχιστον 24/96.

Last edited:
flac κατεβαζω και τα κανω apple loesless
παίζουν και ipod βεβαια πολύ μεγαλα αρχειά
και απο το iTunes.
Τα flac έχουν ποιότητες; 24/96 ή ποια ειναι 24/96 και να πάμε πάλι σε φέτες...

Nαι ΔΕΝ παίζει με τίποτα δεν διαβάζει το drive...

Oπότε άλλος ενας λόγος να πάρει κανείς.
Τελικά το 990 είναι το καλύτερο ΚΑΘΑΡΑ σαν SACD;

θα το ακουσω συντομα γιατι με εχει βαλει σε πειρασμο η τιμη του με ολα αυτα τα features. Βεβαια εμαθα σημερα απο ανθρωπο του χωρου οτι τα player της ΗΚ βγαζουν προβληματα.

περιμένουμε εντυπώσεις...

τα drive είχα διαβάσει είναι από dvd για υπολογιστή.

Αλλά αυτό είναι SACD...

Παιδια το yamaha που λετε ειναι λιγο ακροβουτσικο.Βασικα δεν ηθελα να δωσω πανω απο 400-450 το πολυ.(ενταξει αν αχει 470,οκ)

Παιδια μη με κυνηγησετε,αλλα η sony δεν εχει κατι τιμιο σε αυτες τις τιμες?

ολα αυτα τα οποια διαβασες παραπανω ειναι τιμια για τα λεφτα τους, πολλα απο αυτα στα λεφτα που λες. Δεν σου κανει κανενα?

Σκεφτομαι για το ονκυο.

Μηπως ξερετε που θα μπορουσα να παω και να με αφησουν να το δοκιμασω,καλητερα οχι σε κανα κωτσοβολο και τετοια.Μηπως στη στοα στην πατησιων το εχουν εκει?

Σκεφτομαι για το ονκυο.

Μηπως ξερετε που θα μπορουσα να παω και να με αφησουν να το δοκιμασω,καλητερα οχι σε κανα κωτσοβολο και τετοια.Μηπως στη στοα στην πατησιων το εχουν εκει?

Γιατί δε ρωτάς τον αντιπρόσωπο?
Audio Group Greece B.V
Λεωφ. Μεσογείων 317, Χαλάνδρι
210 6721200
http://www.bose.gr/

Ξαναφέρνω στην επιφάνεια το θέμα επειδή κ εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου SACD player. Το ΗΚ 990 σίγουρα παίζει SACD?? Έψαξα πολύ στο ετήσιο Ήχος Εικόνα κ δεν αναφερει τπτ για SACD. Και στο site της ΗΚ δεν λέει τιποτα, παραμόνο ότι στην έξοδο υποστηρίζει μόνο PCM.. Σκεφτόμουν για το Marantz DCD-1500AE το οποίο έχει περίπου 720 ευρώ, αλλά γράφει ότι έχει λίγο "τσιμπιμένες" τις υψηλές του. Η άλλη εναλλακτική είναι το Pioneer PD-D6-J όπου έχει κάπου 380 ευρώ και το περιγράφει πολύ καλό για τα λεφτά του κ με DAC Burr-Brown. Να προτιμήσω το Pioneer που είναι κ πιο φτηνό? Η αλήθεια είναι ότι 720ευρώ μου φαίνονται αρκετά..

το Pioneer το εχω στην κατοχη μου και αυτο που μπορω να πω ειναι οτι το χω συγκρινει με πηγες στην επομενη κατηγορια τιμης, στο δικο μου συστημα και παντα με εβγαλε ασπροπροσωπο. Το PD-D6 ερχεται πολυ φτηνα εδω λογω σοβαρης αντιπροσωπιας. Στην Αγγλια ειναι στις 350 λιρες και εδω ερχεται στα 380 ευρω. Για να καταλαβεις το Marantz 6003 ειναι στις 300 λιρες Αγγλιας και εδω ερχεται στο 500αρικο, το ιδιο και το Cambridge Audio 640 V2 το οποιο εχει και φιλος μου και ειχα την ευκαιρια να το δοκιμασω. Ο φιλος εφυγε με σκυμμενο το κεφαλι.. Το Pioneer εχει ουδετερο ηχο, και ακουγεται πολυ "αναλογικο" σε σχεση με οτιδηποτε μηχανημα σε παραπλησια τιμη κ ανωτερη. Επισης εχει φοβερη ροη και πλατος στ. εικονας. Φοβερη ποιοτητα μηχανισμου, οταν πατησεις να ανοιξει το tray το καταλαβαινεις αμεσως. Μειονεκτημα εχει ενα: πολυ μικρο display, με ελαχιστες πληροφοριες και δυσαναγνωστο οταν καθεσαι περα απο ενα μετρο αποσταση.

μια δοκιμη εδω:http://www.whathifi.com/Review/Pioneer-PD-D6-J/

Last edited:
Tο Pioneer όπως και τα Denon DCD-700AE και Υamaha s1800 (που μου άρεσαν) παίζουν SACD Surround? Για το Marantz κοίταξα στο site και λέει ότι δεν παίζει. Επίσης κυκοφορεί κ μια καινούρια έκδοση του Pioneer ΜΚΙΙ. Τί διαφορά έχει; Είναι καλύτερο;

Πολυκάναλο SACD θα βρεις μόνο από universal player που παίζουν και DVD. Τα SACD player είναι σχεδόν όλα στερεοφωνικά πια, αν και μερικά βγάζουν πολυκάναλο ήχο σε Firewire ή HDMI για σύνδεση με home cinema ενισχυτή.

Επίσης κυκοφορεί κ μια καινούρια έκδοση του Pioneer ΜΚΙΙ. Τί διαφορά έχει; Είναι καλύτερο;

μικροαλλαγες αισθητικα: χρωμα συσκευης μαυρο και οχι γκρι, αλλαγη χρωματος οθονης display σε μαυρο φοντο με λευκα ψηφια, απο λευκο φοντο με μαυρα ψηφια που ηταν στο J. Aπο ηχο δεν νομιζω να χουν πειραξει κατι

Κάποιος στις αγγελίες πουλάει ένα Marantz DV 9600 με 600 ευρώ και έχει έξοδο 5.1. Αυτό είναι καλό player ως SACD σε σχέση με τα παραπάνω (παρ'ότι universal) ; Να το επιλέξω; Η να κινηθώ σε κάποιο από τα παραπάνω. Με ενδιαφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ήχου άλλα να έχει κ 5.1 μέσω όπτικης έτσι για την εμπειρία.. Κυρίως δικάναλο θα ακούω με interconect.

μικροαλλαγες αισθητικα: χρωμα συσκευης μαυρο και οχι γκρι, αλλαγη χρωματος οθονης display σε μαυρο φοντο με λευκα ψηφια, απο λευκο φοντο με μαυρα ψηφια που ηταν στο J. Aπο ηχο δεν νομιζω να χουν πειραξει κατι

Αν είναι μόνο η εμφάνιση, μου αρέσει πιο πολύ το J σε ασημί.. Ταιριάζει κ με τα υπόλοιπα..

Είχα ακούσει υο DV9600 όταν είχε προτοβγει και μου άρεσε, αλλά δεν ξέρω τι πουλιά πιάνει σε σύγκριση με τα σημερινά.
Κριτική για το μηχάνημα
Πάντως άμα ακούσεις πολυκάναλο SACD δεν σε βλέπω να ξαναγυρνάς εύκολα στο δικάναλο...

Last edited:
Διάβασα ότι το Yamaha S1800 βγάζει τα dvd-a και τα sacd σε 5,1. Και 400 ευρώ είναι καλά νομίζω για το budget μου. Καλά τα λόγια για το Pioneer αλλά αυτή η εμμονή μου για 5.1.... :P Mάλλον σ'αυτό καταλήγω.. Πώς σας φαίνεται; Αξίζει τα λευτά του;

Έχει πάρει αρκετά καλές κρητικές (αν εμπιστεύεσαι τις κριτικές...). Κάνε μια βόλτα να το ακούσεις, μαζί με κανένα άλλο δίπλα-δίπλα για να βγάλεις συμπέρασμα.