ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Αντε να αναψουμε και κανα τζακι, να κλειστουμε στα σπιτια μας και να δουλεψει το home cinema τις ατελειωτες νυκτες του χειμωνα.

Καλο Μήνα και καλο Φθινοπωρο, οσο για το χειμωνα ας αργησει οσο θελει....

καλό μήνα σε όλους! δε λέω τίποτε για χειμώνα, καθώς το ελληνικό καλοκαιράκι διαρκεί ως τα μισά του Οκτώβρη, οπότε σίγουρα θα κάνουμε μερικά μπανάκια ακόμη.:aktion033:

και εντός ολίγου, παρουσιάζομαι στο νέο μου σχολείο ...:lehrer:

Μα δεν ξεκινα σημερα το φθινόπωρο...

Μολις αλλαξει η ωρα ξεκινα!!!

Τες πα ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ!!!-bye-

Καλημέρα! Καλό μήνα να έχουμε και καλό φθινόπωρο.... τώρα που δρόσισε κιόλας ακόμη καλύτερα!!!!!!
Βαγγέλη καλή αρχή στο νέο σχολείο!

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Καλό μήνα κα επίσημα πλέων ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ

Eπίσης σε όλους αλλά εγώ δεν βλέπω να τελειώνει το καλοκαίρι ακόμη. Eκτός του οτι πλέον οι ενδιάμεσες εποχές τείνουν να εκλείψουν οπότε και αυτές των χειμώνα & καλοκαίρι είναι μεγαλύτερες, δεν θέλω να τελειώσει ακόμη γιατί λίγο μου φάνηκε.

Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Νικόλ said:
Καλημέρα! Καλό μήνα να έχουμε και καλό φθινόπωρο.... τώρα που δρόσισε κιόλας ακόμη καλύτερα!!!!!!
Βαγγέλη καλή αρχή στο νέο σχολείο!

Aυτό ξαναπέστο...:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Νικόλ said:
τώρα που δρόσισε κιόλας ακόμη καλύτερα!!!!!!:aktion033:
:flipout: :flipout:
Που έχεις χαθεί εσύ δεσποινίς? Όλα καλά? Σαν να εξαφανίστηκες από προσώπου forum.

Καλό μήνα σε όλους...
"Πέφτω" όταν φεύγει το καλοκαιράκι...
Ας είναι καλά η παρέα εδώ..

PETRAN said:
Καλό μήνα σε όλους...
"Πέφτω" όταν φεύγει το καλοκαιράκι...
Ας είναι καλά η παρέα εδώ..

Γιατί βρε φιλαράκι? There are always good things to come...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

MHTΣ said:
:flipout: :flipout:
Που έχεις χαθεί εσύ δεσποινίς? Όλα καλά? Σαν να εξαφανίστηκες από προσώπου forum.
Ε όχι και χάθηκα.... όλα καλά! Απλά δεν γράφω ιδιαίτερα γιατί είμαι στο τρέξιμο!!!!!!!!-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Νικόλ said:
Ε όχι και χάθηκα.... όλα καλά! Απλά δεν γράφω ιδιαίτερα γιατί είμαι στο τρέξιμο!!!!!!!!-bye-

A! Eσύ πρέπει να έχεις και μετακομίσεις τώρα ε? Σωστά. Άντε καλά κουράγια.

PETRAN said:
Άλλη γλύκα έχει το καλοκαιράκι ρε ΜΗΤΣ πως να το κάνουμε...
Δεν συμφωνείς?

Συμφωνώ αλλά και οι δύο εποχές έχουν τα καλά και τα κακά τους. Eπειδή είναι διαφορετικές, εμένα παραμένουν Nο1 και οι δύο στη λίστα των προτιμήσεών μου. Aνυπομωνώ και για τις δύο δηλαδή...