Καλό σου ταξίδι αδερφέ..

Δεν το ηξερα τον ανθρωπο ουτε ημουν ποτε ''προβολακιας'' αλλα μια ευχη για καλα κουραγια σε οσους αφησε πισω οφειλω να την πω απο καρδιας...

Τον αναγνώρισα με τη φωτογραφία του Κώστα και σοκαρίστηκα. Σ'αυτές τις περιπτώσεις, χάνεις τα λόγια σου και η σκέψη σου πάει στους δικούς του, που τους εύχομαι κουράγιο. Ζωή, λοιπόν, σ' αυτούς για να τον θυμούνται και καλό του ταξίδι...

Βλέποντας και μόνο τη φωτογραφία του ανθρώπου αρκεί να συγκλονιστείς μαθαίνοντας ότι έφυγε... Καλό ταξίδι να έχει...

Μάλλον ο πιο ευγενής (με την ουσιαστική έννοια του όρου) άνθρωπος που έχω γνωρίσει απο το forum.

Έβγαζε μια ποιότητα και κυρίως μια γλυκύτητα - πράγματα που σπανίζουν ιδιαίτερα στις μέρες μας.

Κρίμα...

RIP και κουράγιο στους δικούς του....

Ξέρω πολύ καλά όπως σίγουρα και όλοι σας τι σημαίνει να χάνεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια και κουράγιο εύχομαι σε όλους όσοι τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.
Tasos.cz

Όσοι έχουμε ζήσει από κοντά την φρίκη του καρκίνου, όταν κοιμόμαστε, παρακαλάμε κάθε βράδυ, να μην έχουμε εφιάλτες με αυτή την κόλαση.
Μακάρι να βρεθεί κάτι για αυτή τη μάστιγα.

Κάθε ένας μας να δίνει κουράγιο σε συγγενείς και φίλους και να σκεφτόμαστε πάντα πόσο προσωρινοί είμαστε και τι πράττουμε κάθε μέρα.

Απίστευτο, δεν πάει καιρός που είχαμε συναντηθεί και έδειχνε τόσο ήρεμος και δυνατός.

Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ευγενέστατος, ευφυής.

Ένας πραγματικά ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ έφυγε.....καλή ανάπαυση Γιώργη.