Καλό ταξίδι .... φίλε Σπύρο!

Έπεσα από τα σύννεφα!
Τον είχα γνωρίσει προ διετίας μαζί με άλλους φίλους από το φόρουμ. Στην επιστροφή το βράδυ με έφερε μέχρι το φιλικό σπίτι που με φιλοξενούσε τότε με το αυτοκίνητό του. Είπαμε "καληνύχτα" και ότι θα ξαναβρεθούμε με την πρώτη ευκαιρία αλλά.....
Άνθρωπος γεμάτος ενδιαφέρον, ευγενικός και συμπαθής. Αποκλείεται να τον αντιπαθούσε κάνεις!
Δεν ήξερα τις εξελίξεις για την υγεία του.

Είναι τραγικό! Λυπάμαι πολύ φίλε Σπύρο!

Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στους δικούς σου ανθρώπους.

Καλό σου ταξίδι φίλε!......

Καλό σου ταξίδι φίλε Σπύρο.

Σε κάποια φάση θα τα ξαναπούμε.

Ετοίμασε ένα καλό σύστημα εκεί πάνω και μη στεναχωριέσαι.
Θαρθούμε να σου κάνουμε παρέα...

Να είναι γεροί και δυνατοί οι δικοί σου άνθρωποι να σε θυμούνται.

Σπύρο ,ξέρεις και εσύ πολύ καλά εκεί που είσαι, πως απο αυτο τον κόσμο μόνο έφυγες...απο την καρδιά μας ΟΧΙ και αυτό ποτέ δεν πρόκειται να γίνει.
Κάποια στιγμή, άγνωστη σε όλλους μας, θα ξαναβρεθούμε κάπου.....
Δεν ξέρω τι άλλο να πώ...τι περισσότερο να γράψω....μόνο κάτι ακόμη...
Είμαι σίγουρος για το ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, που απο την πρώτη χρονιά ο Σπύρος τίμησε με την παρουσία του,πως θα συνεχίσει να υπάρχει και για αυτόν...εκεί στον άλο παράδεισο που πάει τώρα, και σου δίνω υπόσχεση φίλε, πως όσο το Σινεμά ο Παράδεισος ,θα κρατιέται στα χέρια μου, κάθε χρονιά θα υπάρχει απο εδω και εμπρός και μιά ειδική προβολή αφιερωμένη σε εσένα...
Σε ευχαριστώ πολύ που σε γνώρισα......ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ φίλε μου.....

αντίο φίλε ... δεν ξέρω αν - και πότε - θα συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβη ... αφήνεις πίσω ένα κενό δυσαναπλήρωτο ... στο επανιδείν, εκεί που κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε και θα ξαναφτιάξουμε την παλιοπαρέα μας ...

Άντε να ξεκουραστείς λιγάκι ρε παλικάρι.

Καλό σου ταξίδι φίλε μου Σπύρο.
Θα τα ξαναπούμε...

Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά.
Ο Σπύρος ήταν ένας καλός φίλος και καλός συνάδερφος μια και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα συνυπάρξαμε κάτω από την στέγη του ίδιου περιοδικού για δυο χρόνια τουλάχιστον.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..

Τι να γράψει και τι να πει κανείς τέτοιες στιγμές. Οσοι γνώρισαν από κοντά τον Σπύρο γνωρίζουν από πρώτο χέρι για το τι παιδί ήταν. Πολύ κρίμα να φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι.
Καλό σου ταξίδι Σπύρο και εις το επανιδείν......
Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένειά του.