καλό ταξίδι Richie

O μεγάλος Richie Havens, έφυγε όχι τόσο μεγάλος, στα 72.
Σωστά μπήκε το βιντεάκι από το Γούντστοκ, καθότι η παρουσία του εκεί ήταν συγκλονιστική. Από αυτή τη παρέα, μετά τους Jimi Hendrix, Janis Joplin, Keith Moon, Ravi Shankar, Alvin Lee, χάνουμε και το Richie Havens (και αναφέρομαι στη κινηματογραφημένη συναυλία και όχι γενικώς, γιατί θα μελαγχολήσουμε περισσότερο)...

Καλό του ταξίδι.

ήταν ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει η ιστορική ταινία.
Θυμάμαι ακόμα με ρίγος τις πρώτες νότες του με το ανοιχτό κούρντισμα, πρωτάρης τότε εγώ στην κιθάρα, γύρω στα 15 το 1972 (γιατί μην ξεχνάμε η ταινία ήταν άνω των 15 επειδή έδειχνε κάτι στήθη στη σκηνή στο ποτάμι....)
Απο τότε μας φαινότανε μεγάλος σε ηλικία, σχεδόν παππούς, βιβλική μορφή χωρίς μασέλα !, στα 28 του και τέτοιο πάθος όσο κανείς.

ήταν ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει η ιστορική ταινία.
Θυμάμαι ακόμα με ρίγος τις πρώτες νότες του με το ανοιχτό κούρντισμα, πρωτάρης τότε εγώ στην κιθάρα, γύρω στα 15 το 1972 (γιατί μην ξεχνάμε η ταινία ήταν άνω των 15 επειδή έδειχνε κάτι στήθη στη σκηνή στο ποτάμι....)
Απο τότε μας φαινότανε μεγάλος σε ηλικία, σχεδόν παππούς, βιβλική μορφή χωρίς μασέλα !, στα 28 του και τέτοιο πάθος όσο κανείς.
Έτσι, όπως τα λες είναι.
Εγώ την είχα δει το 1975, και από τότε ...άλλαξε η ζωή μου.
Τον Richie δεν τον σχολιάσαμε, γιατί τον θεωρήσαμε τότε υπεράνω σχολίων. Η σκηνική παρουσία και η ερμηνεία του είχε κερδίσει το σεβασμό μας...

Δεν τον είχα ακούσει παρά ως όνομα, μέχρι πριν δύο εβδομάδες περίπου που είδα την ταινία του woodstock.
Συγκλονιστικός; συγκλονισμένος ο ίδιος; δεν ξέρω.
Ελεύθερος ναι, είναι το πιό ταιριαστό farewell.
Such a guy never rests though.

off topic. ...τελικά, είχα δίκιο για τη μασέλα...

από εκείνες τις εικόνες....τις λίγες

541177_10150646539951134_1075931352_n.jpg

Δεν τον είχα ακούσει παρά ως όνομα, μέχρι πριν δύο εβδομάδες περίπου που είδα την ταινία του woodstock.
Συγκλονιστικός; συγκλονισμένος ο ίδιος; δεν ξέρω.
Ελεύθερος ναι, είναι το πιό ταιριαστό farewell.
Such a guy never rests though.

off topic. ...τελικά, είχα δίκιο για τη μασέλα...

τώρα το είδες?:motz:
back to the drawing board....:furious3:

τις βλέπω και μπιμπικιάζω....
ποτέ δεν θα ξαναδούμε τέτοιες....

gettyimages_97301770-9dfc454ddac15875e36d7c52322c827303e2a431-s6-c10.jpg