Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι

Ευχαριστούμε Θέμη για άλλη μια φορά!
Καλό καλοκαίρι και σε σένα!

Ερώτηση..

Γιατί πολλοί χαιεντάδες προτίμησαν φέτος τα Κουφονήσια?

Last edited:
Απάντηση: Re: Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι

Ευχαριστούμε Θέμη για άλλη μια φορά!
Καλό καλοκαίρι και σε σένα!

Ερώτηση..

Γιατί πολλοί χαιεντάδες προτίμησαν φέτος τα Κουφονήσια?

για ομοιοπαθητικη θεραπεια..:D

Last edited by a moderator:
Tα καναμε τα λεφτα μας κ πηγαμε διακοπες δηλαδη...αυτοοοο ειναι...δεν πειραζει ομως..ας ειναι κι ετσι , μακαρι!!

Αν έχετε ιντερνετ στις διακοπές, μπείτε, ακούστε, ψηφίστε και κατεβάστε αν θέλετε:
http://www.mahler150.com/en_GB/home

θεέ μου, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι απελπιστικά χάλια .... καλύτερη 2η του Μέτα !!!! :violent-smiley-030::twoguns: 4η του Κάραγιαν ... θα μπορούσα να βασανίσω προσωπικά κάθε έναν από τους ψηφίσαντες ... :rifle: :slapface::slapface:

θεέ μου, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι απελπιστικά χάλια .... καλύτερη 2η του Μέτα !!!! :violent-smiley-030::twoguns: 4η του Κάραγιαν ... θα μπορούσα να βασανίσω προσωπικά κάθε έναν από τους ψηφίσαντες ... :rifle: :slapface::slapface:

Μην βιάζεσαι, είναι πολύ αρχή ακόμη.
Το δυστυχώς είναι οτι λείπει από τις εταιρίες αυτές ο μεγάλος Μπρούνο.

Μην βιάζεσαι, είναι πολύ αρχή ακόμη.
Το δυστυχώς είναι οτι λείπει από τις εταιρίες αυτές ο μεγάλος Μπρούνο.

επίσης τους λείπει ο Γιάσα, κατ´ουσίαν ο Όττο, κλπ. κλπ.

στην πράξη μένει μόνον ο Αμπάντο και ο εξαιρετικός -κατ´εμέ- στον Μάλερ Μπουλέζ ... α, και κατά περίπτωση ο αποδημήσας τρελλογιατρός ...

επίσης τους λείπει ο Γιάσα, κατ´ουσίαν ο Όττο, κλπ. κλπ.
στην πράξη μένει μόνον ο Αμπάντο και ο εξαιρετικός -κατ´εμέ- στον Μάλερ Μπουλέζ ... α, και κατά περίπτωση ο αποδημήσας τρελλογιατρός ...

Ξέχασες ή δεν ακούς Μπέρναρντ. Θεωρώ τις ηχογραφήσεις του με την Κοντσερτγκεμπάου του '70 από τις κορυφαίες.

Ξέχασες ή δεν ακούς Μπέρναρντ. Θεωρώ τις ηχογραφήσεις του με την Κοντσερτγκεμπάου του '70 από τις κορυφαίες.
Ωραίος ο Χάιτινκ Θέμη η 3, η 5, η 7 και η 9 του Μάλερ μου αρέσουν πολύ, όπως η 2 και η 9 με Κλέμπερερ, ο Βάλτερ στην 1, 2 και 9 και ο Χόρενστάιν στην 1, 3 και 6, ο Σόλτι στην 8. Αυτά. Λ.Σ.

Ωραια Λουκα, ευχαριστω.Να κανουμε εκτενεστερη ακροαση και να δουμε εντυπωσεις!Ισως αυριο βραδυ Σαββατου αν σε βολευει κι εσενα βεβαια.
Θα φερω και τη Λενα για να δει ποσο ευτυχισμενη γυναικα πρεπει να νοιωθει, και οτι υπαρχουν παντα και πιο μεγαλα ηχεια, πιο πολλες λαμπες, πιο πολλοι δισκοι και πιο μεγαλα πικαπ...!!!:bigcry:

δεν ξέχασα ... απλώς δεν τον 'πάω' ... μου βγάζει μία ''γενίκευση'' που -κατ' εμέ- δεν ταιριάζει σε συνθέτες ιδιοσυγκρασιακούς, όπως ο Μάλερ ...

Last edited: