Καλώδια από εξωτερικό / e-bay

kopanos75

Established Member
7 May 2009
111
περιστερι
εχει κανει κανενας απο εσας αγορα καλωδιων απο ebay γιατι βλεπω μεγαλη διαφορα τιμης ρε παλικαρια ξερει κανεις τιποτα

Re: καλωδια απο εξωτερικο

Καλησπέρα,

δε μας λές και σε ποια καλώδια / μοντέλα αναφέρεσαι, και κύρια το σε ποιο ebay item no. Το e-bay είναι και παράδεισος και ζούγκλα.

Πιθανά να προκύπτουν και άλλες χρεώσεις όπως τελωνεία κ.ο.κ. Οπότε καλύτερα να γίνει ποιο συγκεκριμένη η ερώτηση σου ;-)

λιπον τα καλωδια ειναι διαφορα οπως van den hul audioquest και αλλα πολλα στο ebay usa τα βρηκα το μαγαζι θα τα περιγραψει ως δωρο στην αποστολη

Όπως προείπα εάν δεν μας υποδείξεις το item no δεν μπορεί κανείς να εκφέρει άποψη.
Και ούτε η σήμανση ‛δώρο’ δεν είναι εγγύηση ότι δε θα χρεωθείς έξοδα τελωνείου.
(PLZ κάνε μια προσπάθεια - βάζε και κάνα τόνο. Άλλαξα έστω τον τίτλο του θέματος.)

έχεις να προτύνεις κανένα απο αυτα τα καλωδια εσυ VetNik που να ειναι καλο τωρα αυτο σχετικο γιατι εγω δεν τα ξερω και δεν ξερω και πολλα περι καλωδιων για να μην κανω καμια λαλακια παντος θελω πολλα καλωδια για να συνδεσω αναλογικα το bluray με εναν προ και μετα με τελικο συνολικα τα εχω υπολογιση 12 13 ζευγαρια και οπωσ θα ελεγε και ο καλογυρου ειναι πολλα τα καλωδια αρη

Ο τιμοκατάλογος στην van den hul τηρείται από όλες τις χώρες του ευρω οπότε δεν νομίζω να σε συμφέρει η αγορά καινούργιων από το εξωτερικό
Πάνε σε μαγαζί που τα εμπορεύεται και κάνε κάνα παζάρι

έχεις να προτύνεις κανένα απο αυτα τα καλωδια εσυ VetNik που να ειναι καλο τωρα αυτο σχετικο γιατι εγω δεν τα ξερω και δεν ξερω και πολλα περι καλωδιων για να μην κανω καμια λαλακια παντος θελω πολλα καλωδια για να συνδεσω αναλογικα το bluray με εναν προ και μετα με τελικο συνολικα τα εχω υπολογιση 12 13 ζευγαρια και οπωσ θα ελεγε και ο καλογυρου ειναι πολλα τα καλωδια αρη

τα bluejeans ειναι belden.
κοιτα τις προδιαγραφες και οποιο σου κανει τσιμπα το.
Value for money οσο δεν παει αλλο..