Καλησπερα και απο εμενα . Αν και εψαξα, απαντηση δεν βρηκα... μαλλον μπερδευτηκα. Εδω και αρκετο καιρο εχω ενα σετ ηχειων AS Artemis μαζι με τα eros και pan για 5.1. ¨οδηγουμενα¨ με AV 5200 marantz. Αφου το ανεχτηκα για αρκετο καιρο να παιζει με αυτον τον ενισχυτη ηρθε η ωρα να τον αλλαξω και ηδη περιμενω εναν parasound A52 και εναν C2 controller να ερθουν συντομα. Η ερωτηση μου αφορα τα καλωδια. Αρχικα για τα καλωδια XLR μαρκες, τιμες...κλπ που μπορω να βρω στην ελληνικη αγορα, καθως και για τα ηχεια. Σε καποιο ποστ διαβασα οτι για τα πισω αρκει καλωδια με μεγαλη διατομη. Αλλου οτι τα ακριβα ειναι μουφα και κατι τετοια. τεσπα τα ηχεια μπροστα θα ειναι περι τα 2,5 -3 μετρα απο το ενισχυτη το κεντρικο το ιδιο περιπου και τα ερος χρειαζονται γυρω στα 15 μετρα .
1. Τα καλωδια των ηχειων πρεπει ανα ζευγη να εχουν το ιδιο μηκος?
2. Τι ειναι η διπλοενισχυση και τι η διπλοκαλωδιωση. Σε τι ωφελει το συστημα μου και αν αξιζει να τα βαλω απο τωρα.
3. Τι προτεινεται για το συγκεκριμενο συστημα. Υποπσιν δεν εχω sub μιας και τα αρτεμις κατεβαινουν χαμηλα... αλλα δεν ξερω ...θα ηταν καλυτερα να βαλω? Επιπροσθετα να τονισω οτι ακουω στερεωφωνικη μουσικη ολων των ειδων. Το 5.1 για ταινιες. "I love you tracy" με την Tracy Lords
υγ. καπου διαβασα για τα kiber cable hero σε εναν A52 για XLR.
Kαθε αποψη θα με ωφελουσε.
1. Τα καλωδια των ηχειων πρεπει ανα ζευγη να εχουν το ιδιο μηκος?
2. Τι ειναι η διπλοενισχυση και τι η διπλοκαλωδιωση. Σε τι ωφελει το συστημα μου και αν αξιζει να τα βαλω απο τωρα.
3. Τι προτεινεται για το συγκεκριμενο συστημα. Υποπσιν δεν εχω sub μιας και τα αρτεμις κατεβαινουν χαμηλα... αλλα δεν ξερω ...θα ηταν καλυτερα να βαλω? Επιπροσθετα να τονισω οτι ακουω στερεωφωνικη μουσικη ολων των ειδων. Το 5.1 για ταινιες. "I love you tracy" με την Tracy Lords

υγ. καπου διαβασα για τα kiber cable hero σε εναν A52 για XLR.
Kαθε αποψη θα με ωφελουσε.