καλωδια για heco victa 500+onkyo 608

nigio

Established Member
22 December 2008
284
Oπως ειπα και παραπανω εχω τα heco victa 500
και για ενισχυτη τον πολυκαναλο onkyo 608.

θα ηθελα να μου πειτε αν σε αυτο το entry-mainstream system θα εβλεπα καποια διαφορα στον ηχο με την αγορα ακριβων καλωδιων ή να προβω στην αγορα κατι τετοιου?

http://www.ipshop.gr/product-id-34500.html

Mα και αυτο που λες ακριβο ειναι.
13 ... το μετρο...

Λοιπον, για τα κυριως ηχεια παρε 4αρι καλωδιο.
Ειναι βεβαια καπως σκληρο αλλά δεν θα σε δυσκολεψει στην τοποθετηση.
Για τα πισω παρε 2.5αρι μιας και ειναι πιο ευκαμπτο. Αν δεν σε δυσκολευει το 4αρι παρε 4αρι, αν και αδικως θα δωσεις παραπανω χρηματα για τα πισω.
Για το κεντρικο ισχυει οτι και για τα πισω. Και ειδικα επειδη ειναι πολυ κοντα στον ενισχυτη το 2.5αρι ειναι και υπερβολη.

Με 13 το μετρο φτανεις να δωσεις σε καλωδια οσο και τα ηχεια...

ΥΓ. Μην ψαρωνεις. Δεν θα δεις διαφορά παρα μονο στην τσεπη σου...

ΥΓ2. Αν ηθελες να δεις διαφορά αυτα τα +12 το μετρο να τα εδινες σε ηχεια/πηγη, ωστε να παρεις κατι καλυτερο. Οχι οτι υποννοω οτι τα ηχεια σου δεν ειναι καλα. Απλα φαντασου να ειχες +12 x μετρα καλωδιου διαθεσιμα για καλυτερη πηγη...

ΥΓ3. Το ιδιο ισχυει για τα interconnect. Αν και προτιμω να φτιαχνω δικα μου. Αρκει να τα πηγαινεις καλα στο καλαϊ.

Mα και αυτο που λες ακριβο ειναι.
13 ... το μετρο...

Για να ακριβολογω ειναι φωτια.
Επειδη σε αναγκαζει να αγορασεις 50 μετρα, θες δεν θες...
Οποτε παμε (κρατηθειτε, παρτε ανασες βαθιες)... 649,5 ΕΥΡΩ.

nigio said:

Για να ακριβολογω ειναι φωτια.
Επειδη σε αναγκαζει να αγορασεις 50 μετρα, θες δεν θες...
Οποτε παμε (κρατηθειτε, παρτε ανασες βαθιες)... 649,5 ΕΥΡΩ.

Δεν νομιζω η τιμη να ειναι για το μετρο.Ειναι για 50 μετρα.Aν δεις απο κατω λεει ελαχιστη παραγγελια 50 μετρα.Ειναι δυνατον καποιος να παραγγειλει 50 μετρα καλωδιο προς 649 ευρω?

Δεν νομιζω η τιμη να ειναι για το μετρο.Ειναι για 50 μετρα.Aν δεις απο κατω λεει ελαχιστη παραγγελια 50 μετρα.Ειναι δυνατον καποιος να παραγγειλει 50 μετρα καλωδιο προς 649 ευρω?

Η τιμή των 13 είναι για το μέτρο αγαπητέ nigio..

Και βέβαια είναι δυνατόν να παραγγείλει κάποιος τόσα μέτρα καλώδιο
ανάλογα την εγκατάσταση.