Σήμερα το μεσημέρι αγόρασα απο κατάστημα ( πρωτιμώ να μη αναφέρω συγκεκριμένα ποίο ) ηλεκτρωνικών ειδών στη Καλλιθέα, ένα ραδιοενισχυτή της onkyo ο οποίος έρχεται μαζί με ηχεία στο πακέτο, το μοντέλο HT-S590.. Το μοντέλο μάλλον είναι σχετικά παλιό καθώς το δίνανε σχεδών στη μισή τιμή, και πήρα εκθεσιακό κομμάτι. Το πρόβλημα είναι πως όταν το πήρα και δοκίμασα τώρα το βράδυ να δώ τι μου είχαν δώσει... ανακάλυψα πως λείπουν τα καλώδια για τη σύνδεση των ηχείων με τον ενισχυτή! :antlers: :rifle:
Πρίν πάω αύριο στο μαγαζί ξανά να ρωτήσω τι θα γίνει τώρα, θέλω να ρωτήσω το εξής. Τι γίνεται αν μου πούν οτι δεν τα έχουν ; Υπάρχει τρόπος να βρεθούν κάπως; Τι καλώδια είναι αυτά ( καθώς δεν είμαι και παλίος στον χώρο... η πρώτη μου αγορά ενισχυτή είναι αυτή ), και πώς θα τα ζητήσω - που θα τα βρώ ;
Ευχαριστώ
Πρίν πάω αύριο στο μαγαζί ξανά να ρωτήσω τι θα γίνει τώρα, θέλω να ρωτήσω το εξής. Τι γίνεται αν μου πούν οτι δεν τα έχουν ; Υπάρχει τρόπος να βρεθούν κάπως; Τι καλώδια είναι αυτά ( καθώς δεν είμαι και παλίος στον χώρο... η πρώτη μου αγορά ενισχυτή είναι αυτή ), και πώς θα τα ζητήσω - που θα τα βρώ ;
Ευχαριστώ