AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,592
Ναι φυσικα.Αυτη θα δημιουργηθεί σε σχεση με κάποιο αλλο αγωγο ή το μπλενταζ
Ναι φυσικα.Αυτη θα δημιουργηθεί σε σχεση με κάποιο αλλο αγωγο ή το μπλενταζ
Αρα δεν εχει σχεση η αντίσταση με την χωρητικότητα.. Μπορει κάλλιστα να εχει σχετικά μικρους αγωγούς με σχετικα μεγαλη αντίσταση και να τσιμπάει άφθονη χωρητικότητα απο το μπλενταζ.
Οχι.
Τα καλώδια εχουν περιπου 100pF/μετρο. Και τα QED καπου εκει θα ειναι.
Τι είδους ηχητική βελτίωση προσδοκάς απο την αλλαγή των καλωδίων;Καλώδια για σύνδεση ηχείων Mordaunt-Short με Denon AVR-3313, τι προτείνετε ως βέλτιστες επιλογές, δεδομένου ότι είναι μεν αναζητούμενη η καλύτερη δυνατή ποιότητα του ήχου άλλα κατανοώντας ότι δεν είναι και του υψίστου επιπέδου συσκευών high-end.
Απαιτούνται περίπου 2 μέτρα καλωδίων. Τερματίζουν 2 διαφορετικά καλώδια σε κάθε ηχείο, ουσιαστικά σας 1 καλώδιο με 4 αγωγούς, δεν θυμάμαι γιατί είχε γίνει τότε έτσι, απλώς είχε προταθεί. Αρα ίσως θα ήταν καλύτερο ένα καλώδιο με 4 αγωγούς εσωτερικά; Όπως αυτό; Ή αυτό;![]()
Επίσης βάσεις δαπέδου για τα συγκεκριμένα ηχεία, τι γνώμη έχετε και τι προτείνετε; Υπάρχει έτοιμη λύση ή ιδιοκατασκευή;
Πολύ σωστός!, αν και θα μου πει κανείς, από καλώδια μόνο δεν μπορεί να προκύψει κάτι ιδιαίτερο.
Πολύ σωστός!
..................... αν και θα μου πει κανείς, από καλώδια μόνο δεν μπορεί να προκύψει κάτι ιδιαίτερο.
Αυτά τα καλώδια που λες με τους 4 αγωγούς, οι 2 ανά πόλο θα χωράνε από διάμετρο στις μπόρνες του DENON ή θα βάλεις μπανάνες?
Ναι, βγάζεις το μαύρο στρογγυλό καπάκι στην μετώπη της μπόρνας του ενισχυτή και μπαίνουν εκεί οι μπανάνες..... Για το άλλο που ανέφερες δεν έχω δοκιμάσει ως τώρα. Θα ωφελήσει μόνο για να μπορέσουν να χωρέσουν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.