ΚΑΛΩΔΙΑ IC SUPRA

SIMPLYMUSIC

Established Member
4 October 2007
271
Έχει κάποιος άποψη για τον χαρακτήρα των καλωδίων της συγκεκριμένης εταιρείας? Έχω ακούσει και διαβάσει καλά λόγια σαν value for money. Επίσης έχω διαβάσει ότι έχουν καλό έλεγχο στα χαμηλά και δεν είναι πολύ αναλυτικά, στρογγυλεύοντας τον ήχο

Είναι σαφέστατα αναλυτικά στην κατηγορία τιμής που ανήκουν 100-120 ευρω
Όντως το μπάσο είναι σφιχτό
Δεν στρογγυλεύουν τον ήχο απλά υπάρχει μια συμπίεση δικαιολογημένη μιας και το κόστος τους είναι χαμηλό
Εκεί κοντά είναι και τα VDH d102 που είναι καλύτερα και ίσως τα καλύτερα allover μέχρι 200
Σημείωση , τα είχα και τα 2

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ψάχνω ένα καλώδιο για σύνδεση του υπολογιστή μέσω εξωτερικής κάρτας ήχου στον ενισχυτή. Οπότε θα ήθελα κάτι που να μην είναι πριμάτο και να έχει τον έλεγχο του χαμηλού αλλά και επαρκή ανάλυση. Είναι το vdh άραγε σε αυτή τη φιλοσοφία. Ψάχνω κάτι ξεκούραστο χωρίς όμως να υπερβούμε τα 100 / 150

Τα έχω και εγώ αυτά τα καλώδια, προτιμάω τα VDH d102 από το φτηνό της Supra αλλά και από τα δύο προτιμάω το VDH THE INTEGRATION HYBRID. Αν κάνεις υπομονή αργά ή γρήγορα μπορεί να μπει κάποια αγγελία πώλησης και για VDH καλώδια, προσωπικά αν μπορώ να αγοράσω καλώδιο μεταχειρισμένο το προτιμάω από το να δώσω όλα τα λεφτά για καινούργιο. Αυτό το καλώδιο που θα ήθελα να δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω που θα το βρω είναι το ακριβό της Supra to Sword.