Και γίνονται περαιτέρω απολαυστικότερες εάν αναλογιστεί κανείς ότι ενδέχεται ένα μεγάλο ποσοστό των εμπλεκομένων να διαθέτει παντελώς λάθος ηχεία...Γενικα οι αντιπαραθεσεις για καλωδια ειναι απολαυστικες, δεκαετιες τωρα.
Μονο ηχεια ;Και γίνονται περαιτέρω απολαυστικότερες εάν αναλογιστεί κανείς ότι ενδέχεται ένα μεγάλο ποσοστό των εμπλεκομένων να διαθέτει παντελώς λάθος ηχεία...![]()
Εγώ λοιπόν είμαι της φιλοσοφίας του "τα καλώδια κάνουν διαφορά στον ήχο" γιατί το έχω ακούσει, αλλά χαλαρώστε λίγο, με μέτρο όλα αυτά!
Όταν στην τιμή του καλωδίου μπορείς να κάνεις αναβάθμιση συσκευής, εννοείται ότι η διαφορά που θα ακούσεις με την καινούργια συσκευή είναι καλύτερη!
Πολύ απλό, mormal καλώδια έχουν οι normal υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι.Ποιο είναι το normal στα καλώδια;![]()
ασε που στο δυκτιο ειναι συνδεδεμενα χιλιαδες switching τροφοδοτικα και διαφορες αλλες συσκευες που δημιουργουν θορυβους , και με ενα καλωδιο ρευματος 2 με 2,5 m νομιζουν μερικοι οτι θα σωθει η κατασταση .![]()
Ομως, εαν καποιος εκτος απο "διαφορετικα χαρακτηριστικα συμπεριφορας" διαθετει και διαφορετικο....... πορτοφολι, αυτο δεν τον καθιστα αυτοματα και ......"paranormal" αν ξοδεψει περισσοτερα απο αλλους. Μαλιστα, αν ξερει και 5 πραγματα, σιγουρα εχει μεγαλες πιθανοτητες να παρει κατι καλυτερο.Πολύ απλό, mormal καλώδια έχουν οι normal υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι.
Μην με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί γιατί η πεποίθηση ότι ομάδες ανθρώπων διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς και σκέψης θεωρείται ρατσισμός και διώκεται από το νόμο![]()
Aλλο το ενα αλλο το αλλο , τα φιλτρα νερου κανουν δουλεια , αλλα ενα καλωδιο ρευματος πολυ λιγα πραγματα μπορει να κανει , εννοω ως φιλτρο παρασιτων - θορυβων , ποση αυτεπαγωγη και ποση χωρητικοτητα μπορει να εχει ενα καλωδιο ρευματος , ωστε να λειτουργησει ως φιλτρο και να κανει καποια αισθητη απορριψη θορυβων , επισης η θωρακιση που εχουν καποια καλωδια ρευματος , πιο πολυ ειναι για να μην μεταδωθουν απο αυτο θορυβοι σε αλλα διπλανα καλωδια , που μεταφερουν ευαισθητα σηματα κ.τ.λ .Θυμίζει εκείνους που βάζουν φίλτρο νερού στη βρύση, στο τέλος του δικτύου ύδρευσης δηλαδή.
Όχι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.