Καλωδια Καλωδια Καλωδια

Xtrax

New member
2 May 2007
17
Ακομα εβαβαι δεν εχω ξεμπερδεψει με το θεμα του dvd pleyer αλλα θα πρεπει να λαβω υποωψην μου τι θακανω με τη συνδεσημοτηατ. Το μονο σιγουρο ειαι9 οτι και να παρω θα εχει εξοδο HDMI.
Θελω να μου πειετε την γνωμη σας σε πιο μαγαζι να κοιταξω για καλο καλωδιο γυθρω στα 2 μετρα το οποιο να το εχετε τεστεραρει και επισης ενα καλψδιο γυρω στα 5-7 μετρα ομοαξωνικο ψηφιακο ηχο καλωδιο.

ΥΦ Εαν η συντοιστες νομιζουν οτι το θεμα αυτο ανηκει σε καποιο αλλο thread τοτε μπορειετε να το μετακινησετε:D
Φιλικα

Ακομα εβαβαι δεν εχω ξεμπερδεψει με το θεμα του dvd pleyer αλλα θα πρεπει να λαβω υποωψην μου τι θακανω με τη συνδεσημοτηατ. Το μονο σιγουρο ειαι9 οτι και να παρω θα εχει εξοδο HDMI.
Θελω να μου πειετε την γνωμη σας σε πιο μαγαζι να κοιταξω για καλο καλωδιο γυθρω στα 2 μετρα το οποιο να το εχετε τεστεραρει και επισης ενα καλψδιο γυρω στα 5-7 μετρα ομοαξωνικο ψηφιακο ηχο καλωδιο.

ΥΦ Εαν η συντοιστες νομιζουν οτι το θεμα αυτο ανηκει σε καποιο αλλο thread τοτε μπορειετε να το μετακινησετε:D
Φιλικα

Xtrax φιλικά πάντα θα σου έλεγα να διαβάζεις αυτά που γράφεις
πριν τα ποστάρεις γιατί τα πολλά λάθη δυσκολεύουν τον αναγνώστη.
-bye-

Φιλικα

Στο θέμα μας τώρα.

Να ξέρεις ότι για απόσταση μέχρι 2 μέτρα τα πιο πολλά επώνυμα
καλώδια HDMI κάνουν την δουλειά τους μια χαρά. Η ουσία είναι
εσύ πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις.
Πάντως με 60-80 EUR για 2μετρο HDMI μπορείς να πάρεις πάρα
πολύ καλό. Θα βρεις εύκολα στις μεγάλες αλυσίδες σε διάφορες
μάρκες.

Όσον αφορά το coaxial έχω πάρα πολύ καιρό να αγοράσω και
έχω μείνει πίσω σε πληροφόρηση.

-bye-

Στο θέμα μας τώρα.

Να ξέρεις ότι για απόσταση μέχρι 2 μέτρα τα πιο πολλά επώνυμα
καλώδια HDMI κάνουν την δουλειά τους μια χαρά. Η ουσία είναι
εσύ πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις.
Πάντως με 60-80 EUR για 2μετρο HDMI μπορείς να πάρεις πάρα
πολύ καλό. Θα βρεις εύκολα στις μεγάλες αλυσίδες σε διάφορες
μάρκες.

Όσον αφορά το coaxial έχω πάρα πολύ καιρό να αγοράσω και
έχω μείνει πίσω σε πληροφόρηση.

-bye-
Φιλε Αλεξη ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου και να ζητησω συγνωμη για τα λαθη απλα ειμαι στη δουλεια και τα γραφω οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι ερχεται κοσμος εδω!Δεν δικαιολογουμαι και ζητω ξανα συγνωμη!
Τωρα στο θεμα αυτο με τα καλωδια εχω διαβασει οτι εαν η αποσταση του καλψδιου ειναι μικρη ακομα και τα φτηνα καλωδια κανουν την δουλεια τους.. Εννοω οτι σε τοσο μικρη αποσταση ειναι αναγκη να αγορασω Supra?
Η ασπλα μπορω να παρω καποιο απο e-shop η πλαισιο?(δεν θελω να κανω διαφημηση, ουτως η αλλος ειναι ηδη αρκετα γνωστα!)
Ο λογος που θελω μεγαλης αποστασης ομοαξωνικο καλωδιο ειναι για να εχω μεν τον Player κοντα στον προβολεα με μικρο καλωδιο Hdmi και μεγαλο ομοαξωνικο για να τον συνδεω με τον ενισχυτη γιατι ειναι απο την αλλη μερια του δωματιου!!

Φιλε Αλεξη ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου και να ζητησω συγνωμη για τα λαθη απλα ειμαι στη δουλεια και τα γραφω οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι ερχεται κοσμος εδω!Δεν δικαιολογουμαι και ζητω ξανα συγνωμη!
Τωρα στο θεμα αυτο με τα καλωδια εχω διαβασει οτι εαν η αποσταση του καλψδιου ειναι μικρη ακομα και τα φτηνα καλωδια κανουν την δουλεια τους.. Εννοω οτι σε τοσο μικρη αποσταση ειναι αναγκη να αγορασω Supra?
Η ασπλα μπορω να παρω καποιο απο e-shop η πλαισιο?(δεν θελω να κανω διαφημηση, ουτως η αλλος ειναι ηδη αρκετα γνωστα!)
Ο λογος που θελω μεγαλης αποστασης ομοαξωνικο καλωδιο ειναι για να εχω μεν τον Player κοντα στον προβολεα με μικρο καλωδιο Hdmi και μεγαλο ομοαξωνικο για να τον συνδεω με τον ενισχυτη γιατι ειναι απο την αλλη μερια του δωματιου!!

Επειδή έγραψες την λέξη "προβολέας" που σημαίνει και πολλές
ίντσες καλό θα ήταν να μην κάνεις πειράματα. Εγώ έχω πάρει
το Wireworld Chroma με περίπου 70 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επειδή έγραψες την λέξη "προβολέας" που σημαίνει και πολλές
ίντσες καλό θα ήταν να μην κάνεις πειράματα. Εγώ έχω πάρει
το Wireworld Chroma με περίπου 70 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Περισσότερες πληροφορίες .
Θα το κοιταξω το λινκ!!ευχαριστω πολυ!