Καλωδια καλωδια καλωδια .....

kllik_81

New member
2 October 2007
32
Αθηνα
Λοιπον , ειμαι αλλος ενας πανευτυχης κατοχος της Samsung 40Μ86 και ηρθε η ωρα να με βοηθησετε και στην επιλογη καλωδιων ...

1. Καλωδιο συνδεσης με το PC , εχει πανω η καρτα γραφικων DVI και θελω να μου προτεινετε ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος συνδεσης ... Να βαλω ανταπτορα DVI --> HDMI ή απλα να βαλω ενα καλωδιο ΗDMI με DVI ??

2. Καλωδιο συνδεσης με το DVD ( σε λιγες μερες θα εχω το Pioneer DV600 ) , παρηγγειλα ενα HDMI SUPRA μετα απο το διαβασμα που εριξα εδωμεσα ...

συμφωνα με τα λεγομενα σου
οχι επιλογη καλωδιων
αλλα καλωδιου μιας και εχεις αποφασισει για το supra
αν εχεις καλο ανταπτορα ισως να εχεις ενα μικρο προβαδισμα για παρα πολυ λιγο αλλα σιγουρα πιο ηρεμη εικονα
και ενα μικροκλικ να ειναι αξιζει

Re: Απάντηση: Καλωδια καλωδια καλωδια .....

συμφωνα με τα λεγομενα σου
οχι επιλογη καλωδιων
αλλα καλωδιου μιας και εχεις αποφασισει για το supra
αν εχεις καλο ανταπτορα ισως να εχεις ενα μικρο προβαδισμα για παρα πολυ λιγο αλλα σιγουρα πιο ηρεμη εικονα
και ενα μικροκλικ να ειναι αξιζει

Για το Supra εδωμεσα διαβασα και πειστικα ...

Για τον ανταπτορα μηπως εχεις να μου προτεινεις κατι ???? :ADFADF1:

Εχω αγοράσει και δοκιμάσει διάφορα καλώδια HDMI. To Chord Silver Plus 1.3 είναι το καλύτερο για τα λεφτά του. Φοβερό κόντραστ, πλούσια αλλά ισορροπημένα χρώματα και εξαιρετικήευκρίνεια. Λίγο φθηνότερο και μάλλον ελάχιστα χειρότερο είναι το QED P (Qunex). Είναι πιο "στρογγυλό" και περισσότερο ανεκτικό στα κοινά DVD. Το χρησιμοποιώ για τον προβολέα μου (μήκος 10μ), με εξαιρετικά αποτελέσματα. Και τα δύο δίνουν 1080p σε μεγάλα μήκη με μη ορατές απώλειες.

Βασικα προς το παρον εχω συνδεσει μονο το pc (DVI ανταπτορα ) με ενα καλωδιο ΗDMI Panasonic που βρηκα σε μαγαζι της γειτονιας γιατι δεν μπορουσα να περιμενω ...
Γενικα καλα δειχνει ...

Αλλα δεν ξερω πως να δω τι αναλυση παιζει σαν καλωδιο .... :BDBDG54:

καλημέρα σε όλους και καλά εβδομάδα.
Είμαι κάτοχος μίας SAMSUNG 40F86BD και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, είναι καλύτερα να συνδέσω το dvd με την τηλεοραση με scart ή με s-video?