ΚΑΛΩΔΙΑ NIRVANA

Mε κλειστα ματια αγορασε τα φιλε μου.Εχω τα SX Limited edition στο CD και xlr στον προ-τελικο.Ειναι μουσικοτατα χωρις τονικες εξαρσεις.Πιστευω οτι ειναι καλωδια που δεν απογοητευουν κανεναν.Σκεψου μονο οτι πολυ σπανια θα τα δεις σε αγγελιες προς πωληση.
Πραγματικα BEST BUY...................:award:

Επιτρέψτε μου να επιμείνω για ποιό σύστημα προορίζονται και για ποιό λόγο σκέπτεται ο φίλος την αγορά τους.Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να αγοράζει ότι θέλει.Ωστόσο επειδή σε φόρουμ που συζητάμε ανοιχτά κι ελεύθερα είμαστε,άν κι ο ίδιος το επιθυμεί άς το δούμε λίγο πιό αναλυτικά.
Εάν όχι καλοάκουστα...

ΙΜΗΟ δεν υπάρχουν μηχανήματα και καλώδια πασπαρτού(όχι μόνο γι' απλούς λόγους ταιριάσματος ηλεκτρικών "χαρακτηριστικών" αλλά και γιατί υπάρχει ο παράγοντας του προσωπικού γούστου σε σχέση με τον "χαρακτήρα" των μηχανημάτων που θέλουμε ν' αποκτήσουμε-συνδυάσουμε).Το χόμπυ μας έχει κανόνες και προτεραιότητες.Καλό είναι όλες οι κινήσεις να γίνονται σιγά-σιγά κι αφού επιβεβαιωθεί ότι είναι αυτό που πράγματι θέλουμε να προχωράμε στο επόμενο βήμα(εννοείται ότι πρώτα έχουμε κλείσει με τα κεφάλαια μηχανήματα-στήσιμο)...

Βλέπω φίλους,που δεν έχουν λύσει βασικά προβλήματα ή δεν έχουν καταλήξει στο σύστημά τους,να ξοδεύουν μεγάλα ποσά για καλώδια.Αυτό είναι λάθος!

έχει καποιος ακούσει τα jumpers της nirvana για avantgarde ηχεία θα με ενδιέφεραι πολύ η γνώμη του

Mε κλειστα ματια αγορασε τα φιλε μου.

Με κλειστά μάτια αλλά με ανοιχτά αφτιά!
Δεν αμφισβητώ την αξία τους αλλά μην πας στον αντιπρόσωπο και τα πάρεις χωρίς να τα ακούσεις (αυτά και άλλα ίσης αξίας) στο σύστημά σου!