Καλώδια Πύργα???

Απάντηση: Re: Καλώδια Πύργα???

υποκλινομαι στον κυριο ΠΥΡΓΑ για τον λόγο και μόνο που αποφάσισε να πάιξει με καλώδια και να προσφέρει δωρεάν οτι έφτιαξε.!!!

Εσύ δεν ήσουν που είχες βρει κάποιες πηγές για φτηνά καλώδια της Virtual Dynamics ή κάνω λάθος ?
Μπορεί να κάνω και λάθιος γιατί με τα ψευδώνυμα δεν τα πάω καλά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλώδια Πύργα???

γιατί ?
τι έχει το πηνιόσυρμα ?

κατ' αρχάς είναι φτηνό άρα δεν "παίζει" καλά .:BXVZCBXZ6:

Είναι το ίδιο υλικό με το οποίο τυλίγουν οι κατασκευαστές τα πηνία φωνής των μεγαφώνων. Ομως εδώ "παίζει" τέλεια το ηχείο αλλά με τα ακριβά καλώδια έξω από το ηχείο, με την προϋπόθεση και το ηχείο να είναι ακριβό..
:rifle:

High-End Logistics

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώδια Πύργα???

Δεν είναι κακό το να πουλάει κάποιος κάτι που δεν το χρειάζεται πλέον ή που του πιάνει χώρο.
Οι αγγελίες είναι γεμάτες από τέτοιου είδος πράγματα. Από καλώδια μέχρι παλιά τεύχη περιοδικών για τον ήχο.

όταν κοπιάζεις να φτιάξεις κάτι και βάζεις μέσα (αποδεδειγμένα) ακριβά και σπάνια υλικά που ίσως όλοι δεν έχουν πρόσβαση σ αυτά και τα χαρίζεις σε φίλους, μετά είναι ΚΑΚΟ να τα πουλάει κάποιος και να βγάζει χρήματα.
Εγώ προσωπικά αγόρασα δυό καλώδια του Γιώργου διότι τα ήθελα.
Το άλλο μέλος που τα πούλησε όμως τα είχε πάρει δώρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώδια Πύργα???

όταν κοπιάζεις να φτιάξεις κάτι και βάζεις μέσα (αποδεδειγμένα) ακριβά και σπάνια υλικά που ίσως όλοι δεν έχουν πρόσβαση σ αυτά και τα χαρίζεις σε φίλους, μετά είναι ΚΑΚΟ να τα πουλάει κάποιος και να βγάζει χρήματα.
Εγώ προσωπικά αγόρασα δυό καλώδια του Γιώργου διότι τα ήθελα.
Το άλλο μέλος που τα πούλησε όμως τα είχε πάρει δώρο.

Το ανοιξες και εκανες χημικη αναλυση του υλικου κατασκευης?

Και ναι, ειναι κακο να πουλας κατι που σου χαρισαν με καλοσυνη......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώδια Πύργα???

από ειδικό κράμα σπανίων μετάλλων, τι εννοείς ?

Το ανοιξες και εκανες χημικη αναλυση του υλικου κατασκευης?

Και ναι, ειναι κακο να πουλας κατι που σου χαρισαν με καλοσυνη......

διακρίνω μια διάθεση ειρωνίας ή κάνω λάθος ?
:slapface:
ορισμένοι ώρες ώρες γουστάρετε να ξεπερνάτε κάθε όριο και να τα ισοπεδώνετε όλα....:SFGSFGSF::furious3:

ο άνθρωπος λόγω επαγγέλματος ασχολείται με χρυσό, άργυρο και άλλα ευγενή κράμματα και έχει άμεση πρόσβαση σ αυτά.
Το "δικό" μου δεν ξέρω τι ήτανε.
Δεν τα άνοιξα. Μετά από ένα χρόνο τα πούλησα καθώς ήταν εξαιρετικά δύσκαμπτα και κοντά γιά το σεταπ μου.
Και γιά την ιστορία αγόρασα ένα ic και ένα ρεύματος αντί 180 ευρώ και τα πούλησα γιά 120.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώδια Πύργα???

διακρίνω μια διάθεση ειρωνίας ή κάνω λάθος ?
:slapface:
ορισμένοι ώρες ώρες γουστάρετε να ξεπερνάτε κάθε όριο και να τα ισοπεδώνετε όλα....:furious3:
Θα συμφωνήσω απόλυτα!