Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Ποιοί είναι αυτοί ρε παιδιά? Γράφουν στο φόρουμ? Αν, ναι πείτε μου.
Δε γράφουν στο φόρουμ.
Είμαι βέβαιος όμως ότι μας διαβάζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Δημήτρη, μην αρπάζεσαι. Μη παίρνεις αυτά που γράφει ο Σπύρος υποτιμητικά για το πρόσωπό σου. :damnyou:
Πάρτο σαν προτροπή. :grandpa:
Τα μηχανήματα υπάρχουν για να ακούμε μουσική πρώτα-πρώτα.
Μετά θεωρώ ότι αυτά μπορεί και να υπηρετούν και άλλους σκοπούς, όπως είναι το prestige που μπορεί ένα πικάπ μερικών χιλιάδων ευρώ να προσδώσει σε ένα σαλόνι. :fahne90:
Εγώ δε θεώρησα ποτέ ότι είμαι αυτό που λένε "highendάς" αν και στο παρελθόν είχα μηχανήματα τα οποία καρα-ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
Έχω πέσει στη λούμπα να ακούω για χρόνια 5-10 δίσκους για το ωραίο μπάσο τους, για την έκταση στα πρίμα, για τη γεμάτη γεύση τους. :tdown:
Αλλά μουσική δεν άκουγα.
Πήγαινα σε δισκάδικα και τους ρωτούσα: "από Telarc τι έχετε?". Και έτσι διάλεγα τι θα ακούσω.
Ευτυχώς αυτή η εποχή έχει περάσει ανεπιστρεπτί για μένα.
Μέσα από αυτό το ταξίδι με τις τράμπες επί...τραμπών έμαθα να εκτιμώ κάποια πράγματα, αλλά κυρίως βρήκα αυτό που μου αρέσει. :award:
Ξέρεις, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις το τι σου αρέσει πραγματικά!
Υπάρχουν ένα σωρό φίλοι και γνωστοί οι οποίοι ψάχνονται, δεν ξέρουν τι θέλουν και ούτε προσπαθούν να μάθουν, δε σκέφτονται λογικά, ακούνε τον καθένα μαγαζάτορα που πουλάει το "Χ", και το "Χ" τους είναι πάντα καλύτερο από το "Ψ" του αλλουνού, διαβάζουν τις στήλες των περιοδικών ως Ευαγγέλια, τα παίρνουν παραμάσχαλα και πάνε και ψωνίζουν ότι γράφουν οι "γκουρού" που διαβάζουνε.
Και στο τέλος σιχαίνονται τη ζωή τους και βγαίνουνε από το χόμπι γιατί κάποτε τα λεφτά τελειώνουν ή η κυρά τους τα έχει πάρει (με το δίκιο της) στο κρανίο. :devil-smiley-029:
Για να μην υπάρχουν αυτές οι λυπηρές καταστάσεις πρέπει να την ψάχνουμε καλύτερα τη δουλειά.
Και δε θέλει βιασύνες.
Αυτά τα πράγματα είναι για να τα απολαμβάνουμε.
Ακούστε όσα περισσότερα συστήματα μπορείτε και μην αγοράζετε αν δεν ακούσετε πρώτα.
Δημήτρη, αυτά που έγραψε δεν αφορούν εσένα, το διευκρινίζω γιατί είσαι και λίγο μυγιάγγιχτος σε αυτά τα πράγματα.
Αλήθεια, πες μου πόσο συχνά ακους μουσική? Πότε ήταν η τελευταία φορά που αγόρασες δίσκο? Ποιος ήταν αυτός? Πόσους δίσκους έχεις?