καλωδια.....ρεύματος

Re: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ KAI ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!

Απολυτα φιλικα...λιγο επιθετικος τιτλος δεν νομιζετε?

Κοσμιότατος ήταν ο τίτλος!!! Κ Σταματήστε επιτέλους τους αυθαίρετους χαρακτηρισμους!!!

Κ πολύ καλά έκανε που το έγραψε έτσι γιατί όντως πολλοί έξυπνοι μας προέκυψαν τώρα τελευαταία, ειδικά στον χώρο των αγγελιών...!!!

Απλά για να διορθωσω ίσως παρεξηγήσεις
Το Post στάλθηκε με μία δόση humor άσχετα άν έγινε αντιληπτό.
Το φιλική τιμή ισχύει...
άσχετα αν γίνεται πιστευτό απο όλους εσάς ή όχι
γιατί ούτε αντιπρόσωπος της εταιρείας είμαι, ούτε έχω κανένα κατάστημα με hi-fi προϊόντα.
Τώρα το γιά όσους ξέρουν και αυτό ισχύει και δεν το θεωρώ αγένεια στο forum
γιατί τα καλώδια παίζουν -δυστυχώς γιά όλους μας - και αυτά ρόλο στο ηχητικό αποτέλεσμα και μάλιστα τα καλά καλώδια πολύ περισσότερο.

Κάτι που είναι παραξηγημένο όταν με καλώδια των 300 ευτώ έχουμε οι περισσότεροι την εντύπωση ότι ακούμε hi-and
και αυτό το λέω γιατί εγώ ήμουνα απο τους πρώτους που δεν πίστευα ότι τα καλώδια μπορούν να δώσουν διαφορές σημαντικές στον ήχο.

Γιά όσους δεν ξέρουν...την VD
Η τιμή των καλωδίων είναι γύρω στις 2.000 ευρά έκαστο
Η τιμή σαν μεταχειρισμένα κάτω απο το μισό...

Re: Απάντηση: Re: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ KAI ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!

άν η ανωνυμία είναι σχετική με την γνώση δεν θα ήταν ανωνυμία...
αλλά θα είχε όνοματεπώνυμο και δεν θα ήταν ένα +1
Οσο για τον επιθετικό τίτλο ...
μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο????

Οσο για τον επιθετικό τίτλο ...
μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο????

Εγω οχι αυτος ναι

My cat tore up my Virtual Dynamics Power 3

Cables, Power, Tweaks, Speakers, Accessories (DBT-Free Forum)

My cat decided that the techflex covering of my free Power 3 would make a nice scratching post, so I decided to remove all the techflex and just leave the bare tubing below.

Well I removed the techflex and was a bit disappointed at the build quality, so I Googled a few things.

I found out it's made from :

1. 1 Schurter 10 amp IEC - $5
2. 1 Hubbell 15a 3 prong plug - $5
3. 6 feet of Black, Green and White 14g THHN 600v Building Wire - ~$0.30 /foot = $1.80
4. 6 feet of clear braided garden hose - ~$0.50/foot = $3
5. ~1 pound of ferrous metal powder - can't find a price, I'm sure it's dirt cheap
6. a stick of hot glue - the Hubbell connector had a hole drilled in it and was filled with hot glue, the female end was just glued to the hose.
7. Approx. 6 inches of electrical tape
8. Large size heatshrink
9. Techflex

(These are first hit prices from my Google results. I'm sure if you had a business license and bought in bulk, these prices would swandive)

I paid Acoustic Chef $20 for shipping on my 'free' Power 3. I now feel like I paid for VD to build me a power 3.Thanks Acoustic Chef, at least I received an education on marketing for the $20.

I have more confidence in the power cord that came with my pc over this thing, heaven forbid it had a split in the pvc covering of one of the wires, I'm sure an electrical arc through that metal powder would be harmless...

Edit: Sorry for the poor lighting in these pics, I've never claimed photography as a hobby:

First here's my cat Virgil getting ready to pounce on something (sorry, found this on my girlfriends camera) :

http://www.head-fi.org/forums/f21/my...er-3-a-293165/

1.-Εν μέρει συμφωνώ αλλά το power με τιμή γύρω στα 300 ευρώ δεν έχει καμμία σχέση με το master με τιμή γύρω στα 2 χιλιάρικα.
2.-Σίγουρα κανένα καλώδιο δεν στοιχίζει και θησαυρό ολόκληρο στον κατασκευαστή

Τώρα αν η τιμή των 500 ευρώ για το κάθε καλώδιο δεν είναι φιλική τι θα μπορούσε να είναι???

Ασφαλως ακομα και εγω που δεν πιστευω στα καλωδια ρευματος θεωρω την προσφορα σου με την παραπανω τιμη, οχι μονο τιμια, ´λλα πραγματικα ευκαιρια για οποιον επιθυμει κατι τετοιο.

Re: Απάντηση: καλωδια.....ρεύματος

Ασφαλως ακομα και εγω που δεν πιστευω στα καλωδια ρευματος θεωρω την προσφορα σου με την παραπανω τιμη, οχι μονο τιμια, ´λλα πραγματικα ευκαιρια για οποιον επιθυμει κατι τετοιο.

Και εγώ δεν πίστευα!..και τα κοροϊδευα όλα αυτά τα περί καλωδίων .για διάστημα μεγαλύτερο απο 10 χρόνια .
και δυστυχώς για όλους εμας που έχουμε την ίδια λόξα ή τρέλλα
ήμουν λάθος.
Τώρα το πως ένα σύρμα ακούγεται διαφορετικό απο ένα άλλο....δεν το ξέρω...απλά ισχύει.
Τα καλώδια παίζουν και αυτά σημαντικό ρόλο στο συνολικό ηχητικό αποτέλεσμα.σαν ισοσταθμιστές.

Οσο για την τιμή που πωλούνται???όπως και όλα τα hi-end προϊόντα με αρκετά ευρώ θα έλεγα.
Γιατί η λόξα..... πληρώνεται και μάλιστα ακριβά..