Καλωδια Stealth - Εντυπωσεις

Πάνω που αρχίσαμε να γινόμαστε πιό σοβαροί...στον χώρο και στο άθλημα...
ξανά σ...το καναμε
Μάλλον είμαστε άξιοι του ...ο Καναδάς παράγει σανίδες...και οχι Bryston που είπε και γνωστός σε όλους μέλος....

Ετσι ομως το εγραψες εσυ,πιθανον εκ παραδρομης,ειναι σαν να απαγορευεται η κριτικη στα μελη Δ.Ο γενικως.Επειδη δεν πιστευω, οτι κανεις εδω μεσα δεν διεκδικει το αλαθητο,καλο θα ηταν να επαναδιατυπωσεις την εκφραση σου ,στο οτι δεν επιτρεπεται κριτικη στα μελη της Δ.Ο ,οταν καθυστερουν να ανταποκριθουν ,πραγμα απολυτα φυσιολογικο.Ετσι οπως ειναι γραμμενο μεχρι τωρα ειναι σαν καθε διαχειριστης εχει και το αλαθητο του Παπα

Ναί σωστά.Θα το κάνω και μετά επέτρεψέ μου να σβήσω όλα τ' άλλα σχετικά μηνύματα,που είναι εκτός θέματος,σ' ένα ήδη επιβαρυμένο θέμα.

Last edited:
Ξαφνικά; Εγώ από τότε που άκουσα τη λέξη hi-end διαβάζω τσακωμούς για καλώδια!

Μη σου φαίνεται καθόλου παράξενο !

Οι πρωτοπόροι καλωδιάδες, συνειδητοποίησαν από πολύ νωρίς ποια θα ήταν στο μέλλον η αξία των καλωδίων :

http://www.atlantic-cable.com/Books/Russell/

Research Material Needed

The Atlantic Cable website is non-commercial, and its mission is to make available on line as much information as possible.

You can help - if you have cable material, old or new, please contact me. Cable samples, instruments, documents, brochures, souvenir books, photographs, family stories, all are valuable to researchers and historians.

If you have any cable-related items that you could photograph, copy, scan, loan, or sell, please email me: [email protected]

Last edited:
Επιτέλους βρέθηκε κάποιος επιστήμονας να μας εξηγήσει το γεγονός (ναι γεγονός) του στρωσίματος των καλωδίων.

Θαυμάστε τον !!! Serguei Timachev, Director of Engineering,

About the burn-in process:
All our cables require about TWO days of initial break-in after the installation to show their "sound character" - before that time, a slight upper-midrange "brightness" or "glare" (typical for pure silver cables "out of the box") might be heard. For approximately 7 to 10 days after the initial break-in, sound becomes progressively smoother and more natural. In general, in two weeks after the installation, cables are is ready for critical listening. Please note that in order to perform their best, my INTERCONNECT cables should be broken-in on the very same system with the very same components used for critical listening! If a cable is disconnected or used with other components, it might be necessary - for the best sound - to start the break in process from the very beginning... According to my CURRENT point of view on the break-in process in cables, it mostly deals with the "ground potential differences" in the components used - that's why I recommend to break in the cables with the same components that will be used for critical listening. It may sound funny, but cables do break in ( a bit more slowly) with just equipment in "on" position (powered) even with no music or any signal passing through!... So, it's not strictly necessary to play something all the time. Just keep your equipment "on" and play something once in a while... If you wish, you can even leave tubes in "stand by" position (with partial anode voltage applied - if you have this mode... Using any commercial devices or burn-in CDs is possible, but please don't count on a more speedy "break-in" compare to the above mentioned process: as it is mentioned above, cables break in mostly deals with the "ground potential differences" in the components used - not the program material played;

http://www.stealthaudiocables.com/technotes/

Last edited:
Ακόμα κι όταν δεν παίζει μουσική το σύστημά μας, τα καλώδια "στρώνουν" , κάπως πιο αργά αλλά "στρώνουν" !!!

Εμεινα μαλ....κας :star:

stealthpower.jpg

Serguei Timachev, Director of Engineering

http://www.stealthaudiocables.com/competition.htm

Last edited:
Δηλαδής καλέ κύριε στρώνουν δια της ωσμώσεως;
Μήπως αν έχεις ανοιχτό το συρτάρι με τα CD να βλέπουν και τι είδους μουσική θα παίζουν τα βοηθήσει λιγουλάκι;
Μη δουν όμως τίποτα σε Thrash και σκιαχτούν!
Όχι τίποτα άλλο αλλά τα βλέπω και άγρια τα παλιόφιδα!
Αυτό το ground potential something με ζάλισε πάντως... Θα το σκεφτώ το πρωί που θα πίνω τον καφέ μου...

Απάντηση: Re: Καλωδια Stealth - Εντυπωσεις

Δηλαδής καλέ κύριε στρώνουν δια της ωσμώσεως;
Μήπως αν έχεις ανοιχτό το συρτάρι με τα CD να βλέπουν και τι είδους μουσική θα παίζουν τα βοηθήσει λιγουλάκι;

Τα σηκώνεις τα καλώδια ψηλά για να βρίσκονται σε υψηλότερη ground potential

:vroam::marchmellow::vroam:

Πως γίνεται καλέ κύριε με τον χρόνο να αποκτά μεγαλύτερη διαφορα δυναμικού με τη γείωση; Εδώ χρειαζόμαστε επιστήμων!
Βέβαια αν σας πω τι έχουν δει τα ματάκια μου από Ρώσικη τεχνολογία θα νομίζετε ότι σας μιλάω για επιστημονική φαντασία...

Και εγώ άκουσα κάποια stealth το Σαββάτο...
Ο σιχαμένος όμως μου τα πήρε όταν έφυγε!
Δεν ξέρω ποιο μονδέλο ήταν αλλά αυτό που παρατηρήθηκε γενικά ήταν ένα "καθάρισμα" στο σήμα και περισσότερη "συνέχεια" στον ήχο...

Αν έκαναν κάτω από 600 ευρώ είμαι για να κλαίω τα λεφτά που έδωσα για τα nordost... Αν κάνουν κανένα πεντοχίλιαρο θα τα έχω στα υπόψιν όταν θα αγοράσω μεζονέτα... :p

Απάντηση: Re: Καλωδια Stealth - Εντυπωσεις

Και εγώ άκουσα κάποια stealth το Σαββάτο...
Ο σιχαμένος όμως μου τα πήρε όταν έφυγε!
Δεν ξέρω ποιο μονδέλο ήταν αλλά αυτό που παρατηρήθηκε γενικά ήταν ένα "καθάρισμα" στο σήμα και περισσότερη "συνέχεια" στον ήχο...

Αν έκαναν κάτω από 600 ευρώ είμαι για να κλαίω τα λεφτά που έδωσα για τα nordost... Αν κάνουν κανένα πεντοχίλιαρο θα τα έχω στα υπόψιν όταν θα αγοράσω μεζονέτα... :p

Τα Nordost έχουν ταιριάξει πολύ καλά στο σύστημα σου. Ο ήχος τους είναι καθαρός και ζωντανός, όπως και στο live. Το Σάββατο περάσαμε όλοι πολύ όμορφα στο φιλόξενο χώρο σου.

Last edited:
Τώρα ευχαριστώντας όλους τους φίλους που μου υπενθύμησαν του τι παράγει ο Καναδάς......μήπως κανένας θυμάται???? ποιός φίλος γνωστός σε όλους ανέφερε οτι ο Καναδάς παράγει μόνο σανίδες?????

Τώρα ευχαριστώντας όλους τους φίλους που μου υπενθύμησαν του τι παράγει ο Καναδάς......μήπως κανένας θυμάται???? ποιός φίλος γνωστός σε όλους ανέφερε οτι ο Καναδάς παράγει μόνο σανίδες?????

ας το παρει το ποταμι...