ωχ! τι έγινε ρε παίδες με τα καλώδια?
Πάλι μαλώνετε?
Τι γάντια και κάλτσες και σκουφιά ακούω?
Λοιπόν, άποψή μου (που μάλλον την έχω ξαναγράψει) είναι ότι όταν μια εταιρία φτιάχνει ένα μηχάνημα μάλλον έχει σα δεδομένο το χάλια ηλεκτρολογικό δίκτυο. Ακόμη και εκεί που φτιάχνεται το μηχανάκι τέτοια καλώδια θα έχουν στα ντουβάρια. Πολλά χιλιόμετρα από σάπια, χάλια καλώδια.
Οπότε δε χρειάζεται να αλλάξουμε όλο το καλώδιο μέχρι τον υποσταθμό. IMHO.
Κι εγώ λογικός άνθρωπος είμαι, αλλά ρε γαμώτη μου την ακούω τη διαφορά με τα καλώδια. Και μάλιστα όχι σούπερ ντούπερ καλώδια. Από απλό χάλκινο 2,5 σε επικασσιτερωμένο 2,5... καμία σχέση. Είχα και τον Ερμή τότε και ξυριζόμουνα κόντρα. Αλλά σε κάποια φάση μου είχε κάτσει το ίδιο καλώδιο σε άλλο σετάπ και σύστημα!
ναι...ναι...
Τι διαφορά να κάνει ένα μέτρο καλώδιο μετά τα τόσα χιλιόμετρα????
Έλα μου ντε...
Αλλά κάνει το άτιμο, και δε χρειάζεται κανα κατομύργιο στέρεο. Και με απλά πράγματα τυπικώς στημένα ακούγεται.
Εγώ τις ακούω τις διαφορές. Στάνταρ.
Και με τα καλώδια, και με το V4 του Χάιτα (πολύ καλό στις πηγές), και με το APC1200 line R, και με ένα απλό σταθεροποιητή (χάλια, μπρρρρ)...
Ότι και να γίνει, ακούω διαφορές.
Αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς με δαύτα, γιατί όταν πληρώνω 300-400-500 ευρώ, προτιμώ να αναβαθμίσω κάποια συσκευή από το σύστημα, παρά σε ένα μέτρο καλώδιο.
Τουλάχιστον στη φάση που βρίσκομαι.
Αν οι συσκευές μου ήταν τίποτα accuphase και mark levinsa τότε θα το σκεφτόμουνα.
Τώρα δεν ασχολούμαι.
Όχι ότι δεν αξίζει, αλλά απλά δεν αισθάνομαι καλά ρε παιδί μου.
Τώρα αν δεν συμμερίζεστε την άποψή μου, οκ.
Δε σας κακολογώ.
Ούτε και θα προσπαθήσω να σας πείσω γι'αυτό.
Αλλά θα συνεχίσω να γουστάρω την παρέα μας.