καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Αυτό είναι υποκειμενικό, σωστά ; ;)

Μα φυσικά. Ποτέ, μα ποτέ, μα ΠΟΤΕ μην εμπιστευθείς μία "αντικειμενική" άποψη στο χόμπυ μας. Να χρησιμοποιείς πάντα τη δική σου υποκειμενική άποψη!

Το να αγοράσεις τον αντικειμενικά καλύτερο ενισχυτή με το αντικειμενικά καλύτερο ηχείο και την αντικειμενικά καλύτερη πηγή θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα αντικειμενικά χάλια σύστημα. -bye-

deh2.jpg

deh1.jpg

deh3.jpg

μελετημένο για χιλιόμετρα μεταφοράς ενέργειας με οσο γίνεται χαμηλότερες ωμικές απώλειες , και παράξενες χωρητικές συμπεριφορές , μελετημένο σε ελληνικό πανεπιστήμιο κατά παραγγελία της ΔΕΗ , ΖΗΤΉΣΤΕ ΤΟ απο ηλεκτρολόγο εγκαταστάσεων βάλτε , και δυο ρευματολήπτες της επιλογή σας και πέστε μου !!!

Στην ελεύθερη αγορά που είναι το όριο κέρδους - αισχροκέρδειας ? ή στο high end δεν υπάρχει όριο ?
Πόσο ευθύνονται οι καταναλωτές για την διαμόρφωση των τιμών ?

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

ΖΗΤΉΣΤΕ ΤΟ απο ηλεκτρολόγο εγκαταστάσεων βάλτε , και δυο ρευματολήπτες της επιλογή σας και πέστε μου !!![/quote]

Τι γράφει επάνω τέκνο μου γιατί δεν έχω τα γυαλιά μου:grandpa:

Τώρα το είδα!
Αντε με το καλό και σιδερένιο το μωράκι!!!

Αλλά βρε συνάδελφοι έχει αναρωτηθεί κανείς τι βρίσκετε πίσω από το πολύπριζο; Πόσα μέτρα ακριβού hitech καλωδίου πρέπει να βάλω μέχρι τον ηλεκτρολογικό πίνακα για να ακούσω επιτέλους αυτό τον υπέροχο διαυγή ήχο;
..................... γιατί σκέφτομαι ότι από το ρολόι μέχρι τον μετασχηματιστή μεσολαβεί απλό χάλκινο καλώδιο και μετά;...
Απλή φυσική είναι για όνομα... δηλαδή ένα μέτρο καλωδιάκι θα ακουστεί καλύτερα απο τα υπόλοιπα χιλιόμετρα του δικτύου της ΔΕΗ;

Αγαπητε johzaf δεν ειναι προβλημα διατομης και χιλιομετρων και κυριως Φυσικης . Αντιγραφω τον εαυτο μου απο αλλο σχετικο θεμα ...

".... Οσον αφορα τα καλωδια ρευματος , αυτα λειτουργουν μονο ως φυσικα φιλτρα των παρασιτων και των RF που υπαρχουν στο ρευμα . Μεγαλυτερο αποτελεσμα υπαρχει βεβαια στο μηχανημα που επηρεαζεται περισσοτερο απο αυτα ...."

Τα αλεπαλληλα πλεξιματα των αγωγων των ειδικων καλωδιων ρευματος εξουδετερωνουν τα βιομηχανικα παρασιτα και τις ραδιοπαρεμβολες . Η θωρακιση τους αποτρεπει την προσληψη RF απο το εγγυς περιβαλλον (απο τις εκπομπες των αλλων συσκευων) .
Σε λιγες γραμμες αυτο ειναι το εργο των ειδικων καλωδιων ρευματος .

Τι περιεργο , αφυσικο και μαγικο υπαρχει ;;;;

φευγωωωω γεννάει η γυναικα !!!

πλάκα με κάνεις ρε? Επειδή γεννάει η γυναίκα σου χαλάς την κουβέντα?

σα δε ντρέπεσαι!

:grinning-smiley-043

τρέχα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :grandpa:

καλε γυρνα πισω,αφηνεις τη συζητηση στη μεση?

:SFGSFGSF:να σου ζησει και παντα τετοιες χαρες!

Υ.Γ κι ασε εμας να σκοτωνομαστε εδω!

ωχ! τι έγινε ρε παίδες με τα καλώδια?

Πάλι μαλώνετε?

Τι γάντια και κάλτσες και σκουφιά ακούω?

Λοιπόν, άποψή μου (που μάλλον την έχω ξαναγράψει) είναι ότι όταν μια εταιρία φτιάχνει ένα μηχάνημα μάλλον έχει σα δεδομένο το χάλια ηλεκτρολογικό δίκτυο. Ακόμη και εκεί που φτιάχνεται το μηχανάκι τέτοια καλώδια θα έχουν στα ντουβάρια. Πολλά χιλιόμετρα από σάπια, χάλια καλώδια.

Οπότε δε χρειάζεται να αλλάξουμε όλο το καλώδιο μέχρι τον υποσταθμό. IMHO.

Κι εγώ λογικός άνθρωπος είμαι, αλλά ρε γαμώτη μου την ακούω τη διαφορά με τα καλώδια. Και μάλιστα όχι σούπερ ντούπερ καλώδια. Από απλό χάλκινο 2,5 σε επικασσιτερωμένο 2,5... καμία σχέση. Είχα και τον Ερμή τότε και ξυριζόμουνα κόντρα. Αλλά σε κάποια φάση μου είχε κάτσει το ίδιο καλώδιο σε άλλο σετάπ και σύστημα!

ναι...ναι...

Τι διαφορά να κάνει ένα μέτρο καλώδιο μετά τα τόσα χιλιόμετρα????

Έλα μου ντε...

Αλλά κάνει το άτιμο, και δε χρειάζεται κανα κατομύργιο στέρεο. Και με απλά πράγματα τυπικώς στημένα ακούγεται.

Εγώ τις ακούω τις διαφορές. Στάνταρ.

Και με τα καλώδια, και με το V4 του Χάιτα (πολύ καλό στις πηγές), και με το APC1200 line R, και με ένα απλό σταθεροποιητή (χάλια, μπρρρρ)...

Ότι και να γίνει, ακούω διαφορές.

Αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς με δαύτα, γιατί όταν πληρώνω 300-400-500 ευρώ, προτιμώ να αναβαθμίσω κάποια συσκευή από το σύστημα, παρά σε ένα μέτρο καλώδιο.
Τουλάχιστον στη φάση που βρίσκομαι.
Αν οι συσκευές μου ήταν τίποτα accuphase και mark levinsa τότε θα το σκεφτόμουνα.
Τώρα δεν ασχολούμαι.

Όχι ότι δεν αξίζει, αλλά απλά δεν αισθάνομαι καλά ρε παιδί μου.

Τώρα αν δεν συμμερίζεστε την άποψή μου, οκ.

Δε σας κακολογώ.

Ούτε και θα προσπαθήσω να σας πείσω γι'αυτό.

Αλλά θα συνεχίσω να γουστάρω την παρέα μας.

κυριε συντονιστα ειχα και γω επικασσιτερωμενο χοντρο χαλκινο πολυκλωνο καλωδιο και ειμουν ευχαριστημενος,μεχρι προχθες που εβαλα τον goliath της ΒΙΟΚΑΛ και ειδα βελτιωση,μαλλον φταιει το επιδερμικο φαινομενο που δημιουργει ο κασσιτερος(ισως).-bye-

Ρε τρελλοκομειο, ακομα σπιτι εισαι?

Καμποη μου, θελω να σου ευχηθω και δημοσιως, με το καλο να σας ερθει ο γιοκας και να σας ζησει.....

κυριε συντονιστα ειχα και γω επικασσιτερωμενο χοντρο χαλκινο πολυκλωνο καλωδιο και ειμουν ευχαριστημενος,μεχρι προχθες που εβαλα τον goliath της ΒΙΟΚΑΛ και ειδα βελτιωση,μαλλον φταιει το επιδερμικο φαινομενο που δημιουργει ο κασσιτερος(ισως).-bye-

Μου κάνεις πλάκα για το "κύριε συντονιστά" ε?

Α στο καλό σου, 33 χρονώνε είμαι! :smash:

Αν το άλλαξες προχθές το καλώδιο να μην είσαι σίγουρος ότι τελικά θα σου αρέσει...

Που το έβαλες?

Μου κάνεις πλάκα για το "κύριε συντονιστά" ε?

Α στο καλό σου, 33 χρονώνε είμαι! :smash:

Αν το άλλαξες προχθές το καλώδιο να μην είσαι σίγουρος ότι τελικά θα σου αρέσει...

Που το έβαλες?

τι εννοεις που το εβαλα???:chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Αγαπητε johzaf δεν ειναι προβλημα διατομης και χιλιομετρων και κυριως Φυσικης . Αντιγραφω τον εαυτο μου απο αλλο σχετικο θεμα ...

".... Οσον αφορα τα καλωδια ρευματος , αυτα λειτουργουν μονο ως φυσικα φιλτρα των παρασιτων και των RF που υπαρχουν στο ρευμα . Μεγαλυτερο αποτελεσμα υπαρχει βεβαια στο μηχανημα που επηρεαζεται περισσοτερο απο αυτα ...."

Τα αλεπαλληλα πλεξιματα των αγωγων των ειδικων καλωδιων ρευματος εξουδετερωνουν τα βιομηχανικα παρασιτα και τις ραδιοπαρεμβολες . Η θωρακιση τους αποτρεπει την προσληψη RF απο το εγγυς περιβαλλον (απο τις εκπομπες των αλλων συσκευων) .
Σε λιγες γραμμες αυτο ειναι το εργο των ειδικων καλωδιων ρευματος .

Τι περιεργο , αφυσικο και μαγικο υπαρχει ;;;;

Δηλαδή θέλετε να με πείσετε ότι τα συγκεκριμένα καλώδια του 1 μέτρου φιλτράρουν θορύβους τάξεως >35db που προέρχονται από τα χιλιόμετρα δικτύου διανομής από βιομηχανικούς και ηλεκτροστατικούς θορύβους;
Μήπως κάνουν και διόρθωση συνημητόνου;
Ε τότε η ΔΕΗ δεν πρέπει να βάζει συνεστραμένους αγωγούς ούτε να χρησιμοποιεί πουθενά θωρακισμένα καλώδια, θα βάζαμε όλοι στις καταναλώσεις ένα τέτοιο καλωδιάκι και θα λύναμε όλα τα προβλήματα θορύβων.
Εγώ θέλω να βάλεις μια λάμπα φθορισμού στο ίδιο πολύπριζο που τροφοδοτείς το σύστημά σου και να δοκιμάσεις να την ανάψεις με ανοιχτό τον ενισχυτή άντε να δούμε τότε, τι καλό φίλτρο είναι το καλώδιό σου.

:grinning-smiley-043Θα συμφωνείτε,ότι είναι πολύ ιδιαίτερη η περίσταση και δεν μπορούμε να πούμε "στο θέμα μας κύριοι"...

Status
Not open for further replies.