καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Συμφωνώ απόλυτα αλλά πλέον πιστεύω ότι το θέμα έχει σακατευτεί μόνο του αρκετές εκατοντάδες post πίσω με μία επαναλαμβανόμενη κόντρα για μια ακόμα φορά του κ.κ.Κόγια με άλλους όχι ομοιδεάτες των θέσεων του.
Έτσι πλέον λίγη πλάκα είναι μετά απο 1000 και πλέον post το μόνο που μας έχει μείνει να κάνουμε πρίν κλείσει το θέμα.
Γιατί θεωρώ αν όχι αστείο τουλάχιστον παιδαριώδες κάποιος που θέλει να αγοράσει κάποιο καλώδιο ή μηχάνημα να μην το ακούσει πρώτα ή ακόμα καλύτερα να επιμείνει να το πάρει σπίτι του με την παρουσία του αντιπροσώπου ή όχι για προσωπική δοκιμή στο χώρο του και στο συστημά του.
Όπως και σε άλλο θέμα στο club έχω γράψει ότι ο τελευταίος και καλύτερος κριτής είναι τα αυτία μας και μόνο αυτά.
Καλές βέβαια είναι οι συζητήσεις και οι ανταλλάγες απόψεων ιδίως αν συνδιάζονται και με φιλικές συνακροάσεις όπου πολλές φορές βγαίνουν και χρήσιμα συμπεράσματα εκτός βέβαια της καλής παρέας αλλά μέχρι εκεί.
Τώρα το τι μπορεί να υποστηρίζω εγώ και να προσπαθώ να επιβάλλω-αποδείξω την γνώμη μου με τόσο πάθος και πολλές φορές προσωπικές επιθέσεις εκατέρωθεν πιστεύω ότι όχι μόνο δεν προάγει το χόμπυ μας αλλά πολλές φορές λειτουργεί και σαν αποτρεπτικός παράγοντας για κάποιους που ίσως δεν ξέρουν και θέλουν να διαβάσουν και κάποιές απόψεις πρίν την ακροάση τους.

Ας μην το αποτελειώσουμε λοιπόν,Ηδη έχει κουράσει πολύ όσους ήθελαν να το παρακολουθήσουν.Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία στο επόμενο εκτός θα κλειδωθεί.
 
Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Όπως και σε άλλο θέμα στο club έχω γράψει ότι ο τελευταίος και καλύτερος κριτής είναι τα αυτία μας και μόνο αυτά.

ΣΩΣΤΟΣ! :SFGSFGSF:

.......λειτουργεί και σαν αποτρεπτικός παράγοντας για κάποιους που ίσως δεν ξέρουν και θέλουν να διαβάσουν και κάποιές απόψεις πρίν την ακροάση τους.

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ! :SFGSFGSF:

Ειναι αυτο που λεμε οτι καποιοι κανουν ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ εδω και καποια χρονια στον χωρο.

Ευλογης και λογικοτατης αποριας δε αξιο, ειναι το εξης:

Εφοσον ΔΕΝ ασπαζονται το χομπι του χαιφιντελιστα και χαιεντα και δεν πιστευουν σε τιποτα απο οσα κανουν εμας ευτυχισμενους,

τοτε ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ( και στις εκθεσεις, κτλ?)

Γιατι δεν σεβονται τα δικα μας πιστευω και ανησυχιες και δεν μας αφηνουν στην ησυχια μας?

Να σας απαντησω τι πιστευω εγω?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και κρυφες φρουδες ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ!

Αλλωστε και η αρνητικη διαφημιση την δουλεια της την κανει.

Αυτος ειναι ο λογος κυριοι.

Δυστυχως ο Κογιας και μερικοι ακομα αιρετικοι εχουν γινει οι μεγαλυτερες φιρμες στον χωρο για τους ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΥΣ.
 
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Κύριε Στεφανίδη, να με συγχωρείτε, δεν υπενόησα κάτι για σας προσωπικά, δεν θέλησα να σας θίξω. Αυτό που έγραψα είναι, πως ένας υγιής άνθρωπος δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσει τυφλά το ρόλο ενός καλωδίου τροφοδοσίας, και αυτό οφείλεται σε συγκεκριμένους λόγους που άπτονται της φύσης της ακουστικής συχνότητας, της φυσιολογίας των ανθρωπίνων ακουστικών αισθητηρίων και του ηλεκτρομαγνητισμού. Αυτό είναι όλο.

Εάν το αγνοείτε αυτό, δεν σημαίνει πως δεν ισχύει. Δεν μπορείτε να διακρίνετε διαφορές, όχι επειδή έχει κάποιο πρόβλημα η υγεία σας, προς Θεού, απλώς, το σύστημα είναι σχεδιασμένο έτσι. Πάει και τελείωσε. Και αυτό ισχύει, όχι μόνο για σας, αλλά και για μένα και για όλους, είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει. Είπαμε, ο Tesla δεν ήταν κανένας τυχαίος. Όλους τους καλωδιοκατασκευαστές και τους καλωδιέμπορες να μαζέψουμε από το 1890 και μετά, μέχρι σήμερα και για καμιά χιλιάδα γενιές ακόμα, όλοι μαζί δεν θα αξίζουν ούτε για το μικρό του δακτυλάκι. Αν σας φέρει ο δρόμος καμιά φορά στο Βελιγράδι, κάντε τον κόπο να επισκεφθείτε το μουσείο του, ίσως σας κάνει καλό, ασύγκριτα μεγαλύτερο καλό από όλα τα βινύλιά σας –και το εννοώ.
Κύριε Κόγια μια λές και μια ξελές. Δεν θίγομαι όσο και να με υποτιμάς. Απλά δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη για τις ικανότητες κάποιου και μάλιστα όταν δεν τον γνωρίζεις καθόλου.
Τώρα τα γυρίζεις τα λεγόμενά σου κάνοντας γενικά και καλύπτοντάς τα με επιστημονικό περίβλημα.
Τέλος πάντων τα έχω πει πολλές φορές και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι.
Εν ολίγοις το ότι ακούω διαφορές και βελτιώσεις με ένα καλό καλώδιο ρεύματος, κάτι που όπως λες, φαίνεται να είναι αντιεπιστημονικό, μάλλον θα είναι αποκύημα της φαντασίας μου, όπως ακούγοντας τη ζωντανή μουσική στο μέγαρο την θεωρώ καλύτερη από το οποιοδήποτε σύστημα αναπαραγωγής ήχου, θα είναι και αυτό της φαντασίας μου.
Αφού εσύ δεν ακούς διαφορές μεταξύ καλωδίου τοστιέρας και ενός άλλου, επιπλέον καλύπτεσαι και επιστημονικά, δεν χρειάζεται να μπεις και στον κόπο να αναπτύξεις κάποιου είδους φαντασία. Θα πρέπει να είσαι πανευτυχής. Αν και επέτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη γιατί το αντίθετω βγάζεις με τα λεγόμενά σου.
Εγώ προσωπικά προτιμώ να είμαι αντιεπιστημονικός και τίποτα να μην μπορεί να στέκεται εμπόδιο στην όποια φαντασία μου.Λ.Σ.
 
Απο ότι φαίνεται δεν υπάρχει λόγος συνέχισης του θέματος,πέρα απο προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Το θέμα κλειδώνει,όπως θα κλειδωθεί και κάθε άλλο που θα πάρει αντίστοιχη εξέλιξη.
 
Status
Not open for further replies.