Καλώδια XLR μεταξύ DX3400 & EP1500

21 June 2006
303
Αποφάσισα και γω στα βήματα του Στέργιου (καλησπέρα φιλαράκ..):guitarist: να γίνω ενεργός. Παρήγγειλα το παραπάνω κροσόβερ και ψάχνω για 4 καλώδια.τι να πάρω; τερματισμένα, πιά;να πάρω βύσματα και καλώδιο να φτίάξω μόνος; πείτε καμια γνώμη χωριανοι...

Επ, γεια σου ρε Απόστολε!
Βασικά θα έλεγα να πάρεις ετοιματζίδικα, όχι πολύ ξεφτίλα όμως.
Τίποτε proel άμα βρεις καλά θα είναι.

Τη βασική ιδέα θα την πάρεις. Όταν θα πεις ότι θα βελτιώσεις κάτι με καλύτερο καλώδιο, ναι, κάτσε και κόλλα.

Αλλά μόνο και μόνο για να μπεις στο κλίμα το βλέπω δύσκολο να κάτσεις και να κάνεις 3245345 κολλήσεις.

Βέβαια δε ξέρω και το πόσο καλός είσαι με το κολητήρι...

Εγώ το έκανα και το μετάνοιωσα.

Γιατί πήρες τρίδρομο κρος? Τι ακριβώς θα κάνεις???

Ωχ.... παιδιά προέκυψε ανάγκη αναγκαστικής αλλαγής στη διαρύθμιση -
διακόσμηση του καθιστικού, οπότε όχι αναβάθμιση θα κάνω , αλλά μου περισεύουν και τα Μάγκ γιατι δεν χωράνε πια:bigcry: . Θα μου μείνει και το κροσόβερ αμανάτι.............:frown: :frown: :frown:

Απάντηση: Re: Καλώδια XLR μεταξύ DX3400 & EP1500

Ωχ.... παιδιά προέκυψε ανάγκη αναγκαστικής αλλαγής στη διαρύθμιση -
διακόσμηση του καθιστικού, οπότε όχι αναβάθμιση θα κάνω , αλλά μου περισεύουν και τα Μάγκ γιατι δεν χωράνε πια:bigcry: . Θα μου μείνει και το κροσόβερ αμανάτι.............:frown: :frown: :frown:

AAAAAAAA, φιλαράκ, πάτα και λίγο πόδι!

Τι "αναγκαστική αλλαγή της διαρύθμισης", δεν το καταλαβαίνω!

Να'ρθούμε να δείρουμε? :furious3:

Δυστυχώς το αναγκαστικά δεν το υπαγορεύει το έτερον ήμισυ , αλλά ο μπόμπιρας 1,5 έτους που απ ότι φαίνεται είναι το μεγάλο αφεντικό στο τσαρδί
:furious3:
Με βλέπω να βγάζω τα Μαγκ στις αγγελίες.:hanged:

Απάντηση: Re: Καλώδια XLR μεταξύ DX3400 & EP1500

Δυστυχώς το αναγκαστικά δεν το υπαγορεύει το έτερον ήμισυ , αλλά ο μπόμπιρας 1,5 έτους που απ ότι φαίνεται είναι το μεγάλο αφεντικό στο τσαρδί
:furious3:
Με βλέπω να βγάζω τα Μαγκ στις αγγελίες.:hanged:

Φύλαξέ τα στην αποθήκη.
Πάρε ένα ζευγαράκι μονιτοράκια και βίδωσε τα στον τοίχο να μη τα φτάνει.

Ή πάρε ένα ζευγάρι AKG1000άρια όπως έκανε ο ΑΓΔ.