Καλωδια!

Απάντηση: Re: Καλωδια!

Αυτο που σκεφτομουν για τα ρευματα ειναι να βαλω μεταξυ μπριζας και μηχανηματων εναν σταθεροποιητη.Νομιζω οτι ειναι καλη λυση,Σωστα?

Εδω πας σε αλλα θεματα. Ναι μπορεις να βαλεις και καλο ειναι να προστατευσεις τις συσκευες σου. Εδω θα βρεις να διαβασεις για προστασια συσκευων.

Re: Απάντηση: Καλωδια!

Αν και εχω δωσει κατα καιρους αρκετα χρηματα σε καλωδια, θα πω οτι δεν ειμαι συμφωνος με την αναλογια που λες. Δηλαδη τι διαφορα θα δει αν δωσει 100 ευρω αντι για 60??

Εγώ δεν είπα ότι με 10% σε καλώδια θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το σύστημα του. Άλλωστε ακριβά καλώδια μπορεί να παίξουν χειρότερα σε κάποιο σύστημα από άλλα άλλα αρκετά φθηνότερα άλλα από την άλλη κάποια συστήματα μπορούν να τα απογειώσουν.
Απλά η αναλογία είναι ένας μπούσουλας για να ξεκινήσει κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί και πολύ με καλώδια.

Για μένα πάντως είναι και ψυχολογικό το θέμα. Όπως και να το κάνουμε δεν σου πάει να έχεις δώσει 2000-3000ευρώ για τα μηχανήματα και τα καλώδια σου να κάνουν 30-50ευρώ. Σε τρώει, και δεν ησυχάζεις αν δεν τα χώσεις και εκεί!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδια!

Εγώ δεν είπα ότι με 10% σε καλώδια θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το σύστημα του. Άλλωστε ακριβά καλώδια μπορεί να παίξουν χειρότερα σε κάποιο σύστημα από άλλα άλλα αρκετά φθηνότερα άλλα από την άλλη κάποια συστήματα μπορούν να τα απογειώσουν.
Απλά η αναλογία είναι ένας μπούσουλας για να ξεκινήσει κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί και πολύ με καλώδια.

Για μένα πάντως είναι και ψυχολογικό το θέμα. Όπως και να το κάνουμε δεν σου πάει να έχεις δώσει 2000-3000ευρώ για τα μηχανήματα και τα καλώδια σου να κάνουν 30-50ευρώ. Σε τρώει, και δεν ησυχάζεις αν δεν τα χώσεις και εκεί!!

Αν ειναι για ψυχολογικους λογους τοτε παω πασο :Banane0:. Δεν ειναι καν ο τομεας μου :BDGBGDB55:.