Καλωδιο 1080ρ

Χμμμ, δεν είδα την εικόνα και νόμιζα ότι αναφερόσουν πάντα σε εγγύηση για 1.3.

Οι εν λόγω αποτελούν τις εγγυημένες αποστάσεις.

Στην πράξη, λογικά και σύμφωνα με την εμπειρία μου, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Φυσικά, επειδή όπως ήδη είπαμε, παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες (συσκευές κλπ) μόνο μία δοκιμή θα δείξει.

Απάντηση: Re: Καλωδιο 1080ρ

Στην πράξη, λογικά και σύμφωνα με την εμπειρία μου, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Φυσικά, επειδή όπως ήδη είπαμε, παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες (συσκευές κλπ) μόνο μία δοκιμή θα δείξει.

Από το στόμα σου και στου AV θεού το αυτί...:FSGSFGS4:

Μην αγοράζετε καλώδια μόνο και μόνο γιατί λένε ότι είναι 1.3, αυτό είναι τελείως παραπλανητικό. Για μελλοντικές εφαρμογές θα συνιστούσα το καλώδιο να έχει προδιαγραφές Cat2, το κακό είναι ότι μπορεί να βρείτε τέτοιο μόνο έως 10μ, από κει και πέρα θα πάτε αναγκαστικά σε Cat1.

Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο 1080ρ

Ζητώ την γνώση και σοφία των συνφορουμιτών:

Και εγώ με αυτήν την εντύπωση ήμουν ότι μέχρι τα 12 μέτρα κλειδώνουν εγγυημένα στα 1080p. Και παρήγγειλα το 12μετρο το οποίο έφτασε σήμερα.

Έκπληκτος διαπιστωσα ότι στη συσκευασία αναφέρει ότι τα μήκη 1-6 μέτρα υποστηρίζουν HDMI 1.3 και 1080p, τα μήκη 8-10 HDMI 1.2 και 1080p και τα 12-15 μέτρα HDMI 1.2 και 1080i.

Συσκευές για να συνδέσω και να δοκιμάσω δεν έχω αφού είμαι ακόμη στο στάδο της κατασκευής παρήγγειλα το καλώδιο νωρίτερα ωστε να τοποθετηθεί μέσα σε γυψοσανίδα.

Έχει κανένας άλλος το συγκεκριμένο καλώδιο, και αν ναι, σε τι ανάλυση παίζει; Γιατί αν είναι μετά να ξηλώνουμε γυψοσανίδες.....
Kι εγώ αγόρασα το 12μετρο από εδώ αλλά πίσω γράφει άλλα:

10-15m supports v1.2 resolution up to 1080p

Attachments

• supra.jpg
    supra.jpg
    77.9 KB · Views: 7