Καλώδιο Audioquest VSD-1

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Πωλείται το συγκεκριμένο 6μετρο καλώδιο μαζί με βύσματα 24k από πορσελάνη, είχα 3 και τα είχα αγοράσει 600 ευρώ φιλική τιμή από γνωστό, το ένα το έκανα καλώδιο κεραίας, το άλλο το "έσπασα" σε ομοαξονικά οπότε αυτό μου περισσεύει και προκειμένου να κάθεται να το πάρει κάποιος να το εκμεταλλευτεί. Πριν λίγο που ρώτησα για τιμή για το συγκεκριμένο καλώδιο μου είπαν ότι είχε 35 ευρώ το μέτρο! Το δίνω με τα βύσματα όπως είναι στα 150 ευρώ. Παρακάτω δίνω link με το καλώδιο και φωτό απ το δικό μου. Επικοινωνία με π.μ. Ευχαριστώ.
http://www.audioquest.com/archives/interconnects/composite_video/vsd1.html

attachment.php

Up στα 140 ευρώ και μερικά χαρακτηριστικά για το καλώδιο:
CinemaQuest VSD cables use superior materials and designs in order to transfer the highest definition video, CATV, DSS, digital audio or digital video. All these applications are sensitive to cable quality.
Top performance is only possible when using low distortion cables which also have an extremely rigid 75Ω impedance. There are great advantages in building a cable which is optimized for very long runs to satellite dishes, for low jitter SP-DIF (digital audio), and for digital projection systems. The winner of this triathon also wins the highest in all the other "sports".

Τελευταίο up στα 100 ευρώ! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ομοαξονικό 6τμχ. του μέτρου, ή ως μονοκόματο για υπογούφερ ή και ως interconnect ή ως καλώδιο κεραίας. (Ως καλώδιο κεραίας που το έχω εγώ, δοκίμασα να βάλω ένα του εμπορίου και έχασα από 20% σε ποιότητα και σήμα σε σχέση με το Audioquest!). Το είχα αγοράσει 200 ευρώ μαζί με τα βύσματα 24Κ χρυσό και πορσελάνη, πιο κάτω δε το σκοτώνω, προτιμώ να το κρατήσω.

Αντε άλλη μια προσπάθεια στα 90 ευρώ, δεκτές κι ανταλλαγές με κάτι που να με ενδιαφέρει, καλώδια ρεύματος, ηχείων, κ.λ.π.