καλώδιο δικτύου τοίχους

Το άλλο θέμα είναι θα μπορέσει να περάσει το καλώδιο με ατσαλίνα ή χρειάζεται γκρέμισμα ;

Το άλλο θέμα είναι θα μπορέσει να περάσει το καλώδιο με ατσαλίνα ή χρειάζεται γκρέμισμα ;

Η ατσαλίνα από τι σωλήνα να περάσει? Των καλωδίων του ρεύματος? 1 μέτρο είπαμε απ αυτά ή μόνο σύντομη διασταύρωσή τους παράλληλα.
Ή περνάς καινούρια σωλήνα, ή περνάς εξωτερικά αυλάκια ή πας για power line

Μαζί με το ρεύματος, ταχύτητα θα είναι μαντάρα. Αν παίξει κιόλας

Σκέφτομαι μήπως μπορεί να περάσει από το τηλεφωνικό σωλήνα ή από αυτόν που περνάει για κεραία τηλεόρασης. Να έχει τρομερό πρόβλημα αν είναι κάποιο καλό θωρακισμένο STP με το ρεύμα ;

Όχι με τα χαμηλά ρεύματα λογικά θα είσαι οκ, ακόμα και χωρίς θωράκιση

Να ρωτησω εγω κατι αλλο?
Γιατι δε πας στην λυση ενος καλου wireless access point με μεγαλο ρυθμο μεταφορας ωστε να εισαι καλυμενος και να μην παιδευτεις με σκαψιμο-τραβηγματα?
Τι θελεις να δικτυωσεις?

Από του router μέχρι το switch, καμιά 15αρια μέτρα απόσταση, να βάλω cat5e ή cat6; Εχω και τα δύο καλώδια τώρα σπίτι και σκεφτόμουν το cat6 να το χρησιμοποιήσω από το switch και μετά για περαιτέρω επέκταση στο σπίτι στα δωμάτια. τι λέτε; Ο,τι και να μπει θα είναι σε κανάλι οπότε αν χρειαστεί μετά αλλάζει...τι ταχύτητα να δίνει στις ethernet θύρες του μαύρο Pirelli της CYTA....googlαρω κα ιδεν βρίσκω κάτι σχετικό.

Το θέμα είναι αν θα είναι εφικτό να τραβάει hd video ασύρματα και κατα πόσο θα ψήνετε και ο εγκέφαλος για να παίζει τόσο καλά.

Το θέμα είναι αν θα είναι εφικτό να τραβάει hd video ασύρματα και κατα πόσο θα ψήνετε και ο εγκέφαλος για να παίζει τόσο καλά.

1) δεν θα είναι
2) θα ψήνεται ανελέητα

CAT7 πουλάνε πουθενά ελλάδα ? θα ήθελα ένα τερματισμένο κάπου στα 10 μέτρα.

Cat7 και τερματισμένο κι όλας στην Ελλάδα; Δύσκολο. Σκέτο και λες που θα στο τερματίσουν ίσως

βλέπω ebay αλλα δεν ξέρω αν θα ειναι καλό ή λόγω κίνας (noname) θα είναι χειρότερο από το 5e που έχω.

είδα και μηχάνημα ελέγχου της εγκατάστασης cat7 με 200$.

είδα και μηχάνημα ελέγχου της εγκατάστασης cat7 με 200$.
Τα μηχανήματα ελεγχου δεν είναι όλα ίδια; Πρέπει να είναι πιστοποιημένα για cat7;
Αν μπορείς γράψε και το link που μηχανήματος..

Φίλος έχει αυτο..
http://www.tlc-direct.co.uk/Technical/DataSheets/TestMeters/CX603R.pdf

Last edited:
Απλά τέστερ μπορείτε να βρείτε με 20 ευρώ στο ebay, αλλά ελέγχουν απλά για ηλεκτρική συνέχεια και σωστή σύνδεση. Δεν ελέγχουν ούτε για τήρηση χρωματικού κώδικα, ούτε μπορούν να πιστοποιήσουν ότι το καλώδιο ακολουθεί CAT7 ή σηκώνει 10GB bandwidth

Για καλώδιο CAT7 έτοιμο, είχα δει στο amazon