Καλώδιο DVI-HDMI

Αλέξης

Supreme Member
20 June 2006
6,323
Καλησπέρα σε όλους,

θέλω να αγοράσω ένα 2m καλώδιο DVI to HDMI
για το HTPC που θα φτιάξω και προσανατολιζόμουν
στο Wireworld Chroma (επειδή έμεινα ευχαριστημένος
από το αντίστοιχο HDMI που έχω αγοράσει).

Μίλησα με τον αντιπρόσωπο και μου είπε ότι φέρνουν
μόνο adaptor DVI-HDMI. Θα έχω απώλειες εάν πάω σε αυτή την λύση?

Εάν ναί, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο καλώδιο DVI to HDMI?

-bye- -bye-

Ενα καλώδιο dvi σε hdmi σε περιορίζει και μια χρήση.
ενας αντάπτορας dvi σε hdmi ειναι βολικότερος μιας και έχεις 2 χρήσεις

Ενα καλώδιο dvi σε hdmi σε περιορίζει και μια χρήση.
ενας αντάπτορας dvi σε hdmi ειναι βολικότερος μιας και έχεις 2 χρήσεις

Εχεις ενα δικιο, αλλα αν το βυσμα στην συσκευη σου ειναι HDMI τοτε αν βαλεις καλωδιο dvi + adaptor, τοτε θα επιβαρυνεις πολλυ το βυσμα, και επειδη δεν εχει βιδες το hdmi , τοτε μετα απο λιγο καιρο ... χαιρετα με.

Το adaptor ειναι στην dvi και δινει θυληκό HDMI οποτε βιδώνει στην πηγή σου σα βράχος και απο κει πέρνεις το σήμα με HDMI πλέον καλώδιο (το οποιο πιθανόν το έχει ήδη ο Αλέξης)

Last edited:
Να πώ οτι το HDMI είναι το χειρότερο βύσμα που έχει σχεδιαστεί απο μηχανικούς ever. Ούτε μηχανισμό ασφάλισης έχει ούτε 'σφιχτά' εφαρμόζει και χαλάει μετά απο 50-100 βάλε-βγάλε. Απίστευτη βλακεία. Το DVI χιλιάδες φορές καλύτερο.

Αλεξη εχω ακριβως το ιδιο καλωδιο
Οταν εψαχνα για 2 καλωδιο οπως εσυ τωρα για HTPC αυτο που εκανα ηταν να παω να παρω ακριβως το ιδιο καλωδιο HDMI-HDMI και απλα εβαλα 1 DVI-HDMI Adapter και τελειωσε η υποθεση

Θα μπορουσα να παρω και DVI-HDMI καλωδιο αλλα τα παιδια εδω μου ειπανε οτι δεν υπαρχει λογος να το κανω αυτο μιας και συντομα ολες οι καρτες θα εχουνε HDMI out οποτε θεωρησα σωστο να παρω κατι future proof.

Απλα αυτο που μου ειπανε τα παιδια ειναι οτι το adapter θα πρεπει να ειναι επιχρυσο

Δες εδω
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=7953

Last edited:
Αλεξη εχω ακριβως το ιδιο καλωδιο
Οταν εψαχνα για 2 καλωδιο οπως εσυ τωρα για HTPC αυτο που εκανα ηταν να παω να παρω ακριβως το ιδιο καλωδιο HDMI-HDMI και απλα εβαλα 1 DVI-HDMI Adapter και τελειωσε η υποθεση

Θα μπορουσα να παρω και DVI-HDMI καλωδιο αλλα τα παιδια εδω μου ειπανε οτι δεν υπαρχει λογος να το κανω αυτο μιας και συντομα ολες οι καρτες θα εχουνε HDMI out οποτε θεωρησα σωστο να παρω κατι future proof.

Απλα αυτο που μου ειπανε τα παιδια ειναι οτι το adapter θα πρεπει να ειναι επιχρυσο

Δες εδω
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=7953

Silent διάβασα το thread σου που ήταν κατατοπιστικότατο:grinning-smiley-043

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια -bye- -bye-