Καλώδιο Gameport???

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,778
Αθήνα
Ξέρει κανεις αν υπάρχει τέτοιος τύπος καλωδίου σε καλύτερη ποιότητα απο αυτά που υπάρχουν μέσα στις συσκευασίες;;
Το θέλω για audio εφαρμογή!!!!!

Οχι!!
Για Quad-link!!!
H Quad χρησιμοποιεί τέτοιο καλώδιο για την συνδεση των προ-τελικων της (συν rca εννοείται). Απλά με το Quadlink έχεις απο ο,τι λένε balanced συνδεση καθώς επίσης και το πλεονέκτημα του να θετεις τον τελικό σε stand by μέσω του pro πράγμα που απο μόνος του δεν το έχει...
Πάντως ακόμα και με το καλώδιο της πλάκας που έχουν στην συσκευασια νομιζω οτι αυτη η συνδεση ακουγεται καλύτερα απο τα rca... τουλάχιστον με τα καλώδια που έχω... αν βάλω Valhala δεν ξέρω τι θα γίνει... (πλακιτσα :) )

Πάντως το βλέπω χλομό να βρω κάτι καλύτερο... μια συντομη βόλτα που έκανα σε computerομάγαζα μου είπαν οτι αυτή ησύνδεση είναι ψιλοαρχαία και πολύ δυσκολά θα βρω κάτι... ποσο μάλλον και καλής ποιότητας

κοίτα...αφού είναι balanced είναι πολυ χλωμό να ακούσεις διαφορές αφού η ίδια η σύνδεση είναι σχεδιασμένη ώστε να εξουδετερώνει οτιδήποτε εξωτερικό θόρυβο.

Λες ε;

Πάντως δεν νομίζω να το παρω τελικά το παραπάνω... και είναι αρκετά ακριβό για τέτοιο καλώδιο και η συναλαγή είναι δυσκολή (πρέπει να στειλω τα χρηματα) και το αποτέλεσμα αμφίβολο....

Εάν σου ακούγεται καλύτερο το Quadlink που έχεις ήδη από τα RCA χρησιμοποίησέ το να τελειώνεις.
Από κει και πέρα τα βύσματα μοιάζουν να είναι D-SUB υπολογιστή με καλωδιωταινία. Αν έχεις όρεξη και πιάνει το χέρι σου με το κολλητήρι μπορείς να κάνεις πειραματισμούς.

Το χρησιμοποιώ!!!
Απλά έλεγα μηπως βρω κατι καλυτερης ποιότητας!
Δυστυχως δεν το έχω με το κολλητήρι... δεν έχω κολλήσει ποτέ!!