Z ztoby New member 9 October 2007 12 2 October 2009 #1 Καλημέρα μπορείτε να μου προτίνετε καλώδια για σύνδεση Wharfedale Diamond 9.1 με NAD c315 ? Μου προτάθηκαν QED 45 strand oxygen free, αλλά δε μπορώ να τα εντοπίσω στην Ελλάδα. Πόσο θα μου κοστίσουν στο περίπου; Επίσης βραχίονες τοίχου αξίζουν;
Καλημέρα μπορείτε να μου προτίνετε καλώδια για σύνδεση Wharfedale Diamond 9.1 με NAD c315 ? Μου προτάθηκαν QED 45 strand oxygen free, αλλά δε μπορώ να τα εντοπίσω στην Ελλάδα. Πόσο θα μου κοστίσουν στο περίπου; Επίσης βραχίονες τοίχου αξίζουν;
vasada Supreme Member 19 August 2007 4,616 Κόρινθος 2 October 2009 #2 Εγω τα εχω με καλωδιο των 2ευρω το μετρο. Με το ARCAM SOLO πανε μια χαρα.
Busoni Supreme Member 5 July 2006 3,290 Αθήνα - Χολαργός 2 October 2009 #4 ztoby said: Καλημέρα μπορείτε να μου προτίνετε καλώδια για σύνδεση Wharfedale Diamond 9.1 με NAD c315 ? Μου προτάθηκαν QED 45 strand oxygen free, αλλά δε μπορώ να τα εντοπίσω στην Ελλάδα. Πόσο θα μου κοστίσουν στο περίπου; Επίσης βραχίονες τοίχου αξίζουν; Click to expand... Για ρίξε μια ματια εδώ... K. MAΣΣEΛOY & ΣIA EE, ΔAIΔAΛOY 5, 210.3221.903
ztoby said: Καλημέρα μπορείτε να μου προτίνετε καλώδια για σύνδεση Wharfedale Diamond 9.1 με NAD c315 ? Μου προτάθηκαν QED 45 strand oxygen free, αλλά δε μπορώ να τα εντοπίσω στην Ελλάδα. Πόσο θα μου κοστίσουν στο περίπου; Επίσης βραχίονες τοίχου αξίζουν; Click to expand... Για ρίξε μια ματια εδώ... K. MAΣΣEΛOY & ΣIA EE, ΔAIΔAΛOY 5, 210.3221.903
Z ztoby New member 9 October 2007 12 2 October 2009 #5 ευχαριστώ πολύ υπάρχει κάποιο website για το τελευταίο; (άσχετο: πως μπορώ να βάλω αγγελία για ένα macbook pro?)
ευχαριστώ πολύ υπάρχει κάποιο website για το τελευταίο; (άσχετο: πως μπορώ να βάλω αγγελία για ένα macbook pro?)
Ge0rge AVClub Addicted Member 17 April 2007 2,454 4 October 2009 #6 ztoby said: ευχαριστώ πολύ υπάρχει κάποιο website για το τελευταίο; (άσχετο: πως μπορώ να βάλω αγγελία για ένα macbook pro?) Click to expand... Η συγκεκριμένη εταιρεία δε νομίζω ότι έχει site. Αγγελία μπορείς να βγάλεις εφ' όσον έχεις συμπληρώσει 70 post Κοίτα στην παράγραφο 2.8 http://www.avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_new_faq_item1
ztoby said: ευχαριστώ πολύ υπάρχει κάποιο website για το τελευταίο; (άσχετο: πως μπορώ να βάλω αγγελία για ένα macbook pro?) Click to expand... Η συγκεκριμένη εταιρεία δε νομίζω ότι έχει site. Αγγελία μπορείς να βγάλεις εφ' όσον έχεις συμπληρώσει 70 post Κοίτα στην παράγραφο 2.8 http://www.avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_new_faq_item1