Καλωδιο για SME V

Τα δυο πλατω(Delphi mkΙΙΙ & Audiomeca Merhisto I) που εχεις ειναι και τα δυο...:worshippy:

Το ASR δεν το εχω ακουσει, λεγεται ομως οτι αυτο με τις μπαταριες ειναι παρα πολυ σπουδαιο...

Στα αλλα θελεις δουλιτσα...γιατι δεν ειναι ιδιας κατηγοριας...μην το παρεις προσωπικα, γνωμη λεω ετσι...:ernaehrung004:
Καλυτερα στο μελλον να δεις καποια αναβαθμιση στα υπολοιπα μερη του σετ οπου και θα δεις μεγαλες διαφορες και κυριως λογω των κορυφαιων πηγων που εχεις !

Και στο λεω για να τονισω πως δεν ειναι η καταληλη στιγμη για συμπερασματα γυρω απο καλες κεφαλες η' ακομα και για πιο ψιλα γραμματα οπως τα καλωδια γιατι μπορει ευκολα να βγουν λαθος συμπερασματα για επιλογες οπου δαπανουνται χρηματα...

Και τετοιες μερες... με το ΔΝΤ... ασ'τα...:behead:

Aγαπητε nikoZ3.
Kατ¨αρχας σε ενημερωνω οτι καμμια συμβουλη και καμμια καλοπροαιρετη κριτικη δεν με ενοχλει. Αντιθετως ειμαι ανοικτος σε διαλογο και σε οποιες συμβουλες απο ανθρωπους που ξερουν και βοηθουν πραγματικα καποιους που ζητουν την γνωμη σας. Και το κυριοτερο δεν ''κραζουν'' αυτους που εχουν διαφορετικη γνωμη οπως κανουν καπου αλλου.....Σε πληροφορω οτι οτιδηποτε χρειαστω θα απευθυνθω στο site μας. Αυτα τα γραφω για να τα διαβασουν και οι υπολοιποι συνφορουμιτες. Και εγω εαν εχω καποιες γνωσεις και μπορω να βοηθησω θα το κανω. Δεν γραφω για να γραψω απλα κατι για να αυξηθει ο αριθμος των μυνηματων μου.
Παμε λοιπον στην ερωτηση που θελω να σου κανω. Εαν ειχες τα μηχανηματα που εχω τι θα αλλαζες και με τι;
Oποιος αλλος θελει μπορει να γραψει τις προτασεις του.
Καλημερα και ευχαριστω.

ενισχυτικα και ηχεια...
ενισχυτη προ & τελικο και ηχεια μεγαλυτερης κατηγοριας με βαση ομως τον χωρο...

ντακ και κεφαλη στο τελος !

καλωδια στο τελος-τελος!!! εως και αδιαφορο το θεμα...

ενισχυτικα δυστυχως ειμαι λατρης της καλης λαμπας...
μπορεις ομως να συνδιασεις και τα δυο, λαμπα προ & SS τελικο.

και αν ειναι και ταξη Α ακομα καλυτερα πχ οπως ο Plinius SA100, απο mkIII και πανω ομως...
θα μπορουσες ομως να δεις και καμια ιδιοκατασκευη απο Pass σε ταξη Α
παιζουν εκπληκτικα !!!!!!!

για προ λαμπα απειρες μαρκες με καλα και προσιτα κομματια

ηχεια αναλογα το χωρο αλλα και τι φιλοσοφια ενισχυτικων προτιμας...

αυτα, μαλλον ομως σε μπερδεψα αρκετα....χωρια οτι σου "ανοιξα" και δουλειες... αλλα δεν θελει βιασυνες, σιγα σιγα με υπομονη και ενα ενα γιατι ειπαμε, ΔΝΤ πλεον...:ernaehrung004:

Αγαπητέ nikoZ3. Eχω υπ οψιν τον Kraftwerk της symphonic line με ενα ζευγάρι Virgo η Αvanti της Αudio Physic αλλά οπως ειπες και εσυ :behead::behead: ΔΝΤ............

Σωστος...μην κλεινεις ομως πορτες και σε αλλες μαρκες, γιατι μπορει και να εκπλαγεις...μπορει και οχι βεβαια...good luck :ernaehrung004:

Να συμπληρώσω και εγώ έχοντας τον ASR basis exclusive (αυτό με τη μπαταρία που λέει ο nikoZ3), αλλά και τον SME V, πλατώ Transrotor Fat Bob και κεφαλή Ortofon Windfeld (PW). Μετά από όλα αυτά τα καλώδια που αναφέρατε κατέλειξα στο Hyperphono της Stealth!
Και τέλος στα ψαξίματα....

Re: Απάντηση: Καλωδιο για SME V

Να συμπληρώσω και εγώ έχοντας τον ASR basis exclusive (αυτό με τη μπαταρία που λέει ο nikoZ3), αλλά και τον SME V, πλατώ Transrotor Fat Bob και κεφαλή Ortofon Windfeld (PW). Μετά από όλα αυτά τα καλώδια που αναφέρατε κατέλειξα στο Hyperphono της Stealth!

:SFGSFGSF:

δείτε εδώ σχετικά
http://www.stealthaudiocables.com/products/phono/hyperphono.htm

Re: Απάντηση: Καλωδιο για SME V

[FONT=TrebuchetMS, sans-serif]μεγειά και καλοάκουστο το καλωδιάκι για πες μας και πόσο κόστισε?[/FONT]

Εξαιρετική η επιλογή του Νέστορα! Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης αν έχει ασχοληθεί κάποιος και με την εσωτερική καλωδίωση του βραχίονα, επειδή νομίζω ότι τα καλώδια αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την εσωτερική καλωδίωση που έρχεται στάνταρντ από SME.
Τον τελευταίο καιρό έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον βραχίονα και έχω ανακαλύψει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Είναι πραγματικά άξιο πως αυτός ο βραχίονας μπορεί να αλλάξει ήχο και ειδικά προς το καλύτερο ανάλογα με τις ρυθμίσεις που μπορεί να δεχτεί.
Τελευταία κακώς βέβαια, έμαθα ότι για το πλατό μου και για όλα τα AVID ο Conrad Mas προτείνει να μην χρησιμοποιείται το damper fluid καθώς έχει άμεση αρνητική επίπτωση στα πρίμα.
Πραγματικά επειδή από την αρχή χρησιμοποιούσα το damper fluid και με ρύθμιση μάλιστα της βίδας που ποτέ δεν έσφιγγα, μόλις το αφαίρεσα τελείως έπαθα και την πλάκα μου για το πόσο καλύτερες έγιναν οι υψηλές συχνότητες καθώς έγιναν και πιο βελούδινες και πιο φυσικές.
Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει και σε άλλα πλατό, θέλει πειραματισμό.
Επίσης όπως είπα ο βραχίονας δεν έχει ιδιαίτερα καλή εσωτερική καλωδίωση όπως οι Graham, Triplanar και άλλοι με αποτέλεσμα να χάνει και μόνο από αυτό ειδικά όταν μιλάμε για απόλυτα πράγματα.
Έχω είδη στείλει email στην SME για πληροφορίες στην αλλαγή της εσωτερικής καλωδίωσης με το Van Den Hul MCS 150 ή κάποιο άλλο.
Μόλις μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω.

Λοιπόν έχουμε νέα από SME !
Η ανακαλοδίωση με το VDH MCS 150 συμπεριλαμβάνοντας το φόρο τα ταχυδρομικά έξοδα και το πακετάρισμα κοστίζει GBP 360.35, ήτοι 436.507 EUR.
Εννοείται ότι θα ελέγξουν προληπτικά τα bearing και γενικότερα την κατάσταση του βραχίονα.
Νομίζω ότι το κόστος κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα εν συγκρίσει με τα καλώδια που χρησιμοποιούμε μετά το 5din ως το phono stage.
Επίσης πολλοί λένε για μεγάλη αναβάθμιση αν αντικαταστήσεις τους ακροδέκτες που καταλήγουν στην κεφαλή (headshell leads) με τα Ortofon LW1000S η τα CARDAS HSL PCC απο NEEDLEDOCTOR με κόστος 120$ και 116$ αντίστοιχα.

Νίκο εδώ σου έχω μία διεύθυνση από μεταχειρισμένα καλώδια όλων των ειδών.
http://www.usedcable.com/
Υπάρχουν και αρκετά phono cables σε πάρα πολύ καλές τιμές!:smash:
Αξίζει έστω και πληροφοριακά να πάρεις μία εικόνα.
Δίνουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση, το μήκος, κ.α
Μέχρι στιγμής δεν έχω αγοράσει κάτι από εκεί, με τέτοιες τιμές όμως δεν το αποκλείω.