Καλώδιο HDMI 10m...

Re: 10μετρο καλωδιο Hdmi

καλησπερα θελω να συνδεσω ενα ps3 με εναν προβολεα epson tw 5000 με ενα καλωδιο 10 μετρο hdmi θα εχω μεγαλη απωλεια και αν ναι τη προτινεται

Πήρα από ebay ένα 15μετρο noname στα 21 ευρώ με τα ταχυδρομικά. Η σύνδεση είναι από τον ενισχυτή στον προβολέα (στον ενισχυτή δίνει σήμα ένα wd) κ μέχρι στιγμής παίζει φίνα στα 1080p.

καλησπερα θελω να συνδεσω ενα ps3 με εναν προβολεα epson tw 5000 με ενα καλωδιο 10 μετρο hdmi θα εχω μεγαλη απωλεια και αν ναι τη προτινεται

Τα 10 μέτρα δεν θεωρούνται πια μεγάλη απόσταση για καλώδιο HDMI.

Δοκίμασε ένα "της σειράς" και αν σου δουλεύει κράτα το.

Εφόσον δεν έχεις προβληματικό "κλείδωμα", και αν έχεις θα το καταλάβεις αμέσως, δεν υπάρχουν απώλειες στο σήμα.

Απάντηση: Re: 10μετρο καλωδιο Hdmi

Τα 10 μέτρα δεν θεωρούνται πια μεγάλη απόσταση για καλώδιο HDMI.

Δοκίμασε ένα "της σειράς" και αν σου δουλεύει κράτα το.

Εφόσον δεν έχεις προβληματικό "κλείδωμα", και αν έχεις θα το καταλάβεις αμέσως, δεν υπάρχουν απώλειες στο σήμα.

Ακριβώς όπως τα λέει ο Δημήτρης έχουν τα πράγματα και το έχω ξαναπεί όχι λίγες φορές.

Απάντηση: 10μετρο καλωδιο Hdmi

Εχοντας καταληξει σε αγορα ενος 3 μετρου καλωδιου HDMI προτιμησα ενα της Van Den Hul το οποιο ειναι αυτο:

http://www.vandenhul.com/p_B31AK.aspx

Περνωντας και μια ταλαιπωρια (οικονομικη) επειδη πρωτη φορα παραγγειλα απο εξωτερικο (Εκτος Ευρωπης) και πληρωνοντας δυστυχως τελωνειο οσο εκανε και το καλωδιο δηλαδη 128 Ευρω μου κατεληξε τελικη τιμη στα 200 Ευρω!
Κοινως την πατησα!
Μαθηματα ειναι ομως αυτα για το μελλον!

Το εχει μηπως αυτο το καλωδιο καποιος συμφορουμιτης?
Αν ναι , ποιες οι εντυπωσεις του?
Παντως απο κατασκευη που το παρελαβα σκιζει!
Εχει πολυ βαρυ χοντρο καλωδιο και γενικα ποιοτητα εικονας που εχει διαφορα!
Σε συγκριση με 1 ΙXOS βασικο μοντελο που ειχα ειδα μια διαφορα στον ηχο (ως ενταση) , τωρα σαν ποιοτητα δεν μπορω να πω γιατι δεν ειμαι και ειδικος να καταλαβω!

Κατάλαβες διαφορά στην ένταση του ήχου σε καλώδιο HDMI?! :blink:

Ναι!
Και το εννοω γιατι πριν ειχα και προβλημματα που οταν πηγαιναι εμπρος (fwd) και πισω (rwd) ειχα και κοψιμματα στον ηχο σαν να ηταν θεμα συγχρονισμου!
Επισης εχω μια samsung 32 Lcd 3 ετιας με ασχημο ηχο και ετσι καταλαβα την διαφορα!

Μάλλον εκεί εντοπίζονται οι διαφορές που είδες / άκουσες..

Αποκλείεται το καλώδιο να έκανε τέτοια διαφορά.

Τι να σου πω....Μπορει
Παντως νομιζω ειναι 1 καλο καλωδιο και σιγουρα δινει ποιοτικα αποτελεσματα!

Τι να σου πω....Μπορει
Παντως νομιζω ειναι 1 καλο καλωδιο και σιγουρα δινει ποιοτικα αποτελεσματα!

Μακάρι πάντοτε όσα πιστεύουμε στην ζωή μας να επαληθεύονται και στην πράξη!!!-bye-