Καλώδιο HDMI 20 μέτρων

27 August 2007
14
Καλησπέρα. Περιμένω μια panasonic p42u10 και θέλω να την συνδέσω με το pc, το οποίο απέχει αρκετά απο την επιθυμητή θέση της TV. Μετά απο μετρήσεις χρειάζομαι 20 μέτρα καλώδιο hdmi και αυτό επειδή θέλω να το περάσω γύρω απο 2 μπαλκονόπορτες με κανάλι καλωδίου αυτόκόλλητο στο κάσωμα της πόρτας(έχω πιτσιρικά που αγαπάει τα καλώδια).
Μετά απο διάφορα σχετικά που διάβασα εδώ έχω κάποιες απορίες:
1) Θα έχω απώλεια εικόνας ή ήχου λόγω της μεγάλης απόστασης;
2) Θα μπορέσω να περάσω το καλώδιο στο κανάλι και σε γωνίες 90 μοιρών χωρίς να το σπάσω;
3) Ποιά είναι η μάρκα καλωδίου που πρέπει να αναζητήσω αν θέλω να πάω σε value fοr money λύση;

Κάθε βοήθεια δεκτή καθώς είναι πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με σύνδεση hdmi.

Η clictronic έχει 20 μέτρων,μπορείς να το βρείς στο πλαίσιο στην τιμή των 100 ευρώ περίπου...

Re: Απάντηση: Καλώδιο HDMI 20 μέτρων

Η clictronic έχει 20 μέτρων,μπορείς να το βρείς στο πλαίσιο στην τιμή των 100 ευρώ περίπου...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου Ανδρέα!
Υ.Γ. Να διορθώσω: μια u20 περιμένω και όχι u10.

Το καλώδιο του Πλαισίου το έχω κι εγώ για μια panasonic. Για να δώσει τελικά σήμα χρειάστηκε την μεσολάβηση ενεργού (με αυτόνομη τροφοδοσία ρεύματος) splitter 2X2, προφανώς η έξοδος του υπολογιστή δεν βγάζει αρκετό ρεύμα για τα 20μ.

Νομιζω πως και τα δυο αυτά καλώδια θα σου κάνουν την ίδια δουλεία με τα Clicktronic . Αν θες να νιώσεις καλύτερα πάρε το επίχρυσο.

Σε επικοινωνία μου με το εν λόγω κατάστημα και σε ερώτηση μου όσον αφορά την πολιτική επιστροφής προιόντων σε περίπτωση που δεν λειτουργούν, κατάλαβα ότι καλύτερα να ψωνίσω απο πλαίσιο και ας δώσω κάτι παραπάνω(τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο με RMA και εγγύηση)

Φίλε μου θα σου πρότεινα να μην πάρεις με τίποτα Clicktronic.
Έχω αρκετά καλώδια της Clicktronic ,δύο HDMI,τα οποία άν και δεν φτηνά είναι τα χειρότερα καλώδια HDMI που έχω συναντήσει.
Τα άλλα καλώδια που σου προτείνουν οι φίλοι δεν τα ξέρω.
Εγώ θα σου πρότεινα άν μπορείς να βρεις EQUIP HDMI 20m.