Καλώδιο HDMI ?????????????

Και εγώ από επαρχία είμαι.

Εγώ βρήκα και πήρα με 10 ευρώ καλώδιο HDMI ,με τις προδιαγραφές που έχει το καλώδιο στο amazon, στα Expert.

Το οποίο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα Μonster Cable M1000HD και Οehlbach XXL καλώδια HDMI που έχω.

Και τα δίμετρα equip, 5,5 ευρώ έχουν πλέον...
Αλλά είναι άνευ κάλτσας... :rofl:

Και δεν έχουν και θωράκιση καθόλου...χτυπάει το τηλ. σου και κάνει παράσιτα :BDGBGDB55:

Δεν θα το έλεγα, Ανδρέα... Παράσιτα σε καλώδιο HDMI και δη, τόσο μικρού μήκους, δεν υφίστανται. Αν αυξηθούν οι παρεμβολές, ξεκλειδώνει. Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο με το equip που χρησιμοποιώ με το WDTV.

Αν δεν είναι καλά θωρακισμένο, θα προκαλεί παρεμβολές σε κοντινές αναλογικές συσκευές, κάτι που επίσης δεν έχω παρατηρήσει ποτέ...

Από περιέργεια,αγόρασα ένα hdmi turbo-x,από το πλαίσιο...10 ευρώ περίπου,εάν η συσκευή που έχεις συνδέσει με την tv,είναι ανοιχτή,κάνει παρεμβολές το αναλογικό σήμα.

Tραγωδία... :flipout:

Mε τo equip που έχω, δεν έχω διαπιστώσει ποτέ κανένα πρόβλημα κλειδώματος ή παρεμβολών, μέχρι τα ~150MHz. Για παραπάνω, δεν έχω κάποια συμβατή συσκευή προς το παρόν για να το δοκιμάσω...

Και σε άλλα HDMI,μπορεί να μένει μια ''σκιά'' στο μαύρο...χάλια μαύρα ποιότητα...
Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει είναι της belkin το blue series.Γενικά πάντως πιστεύω πως εάν το καλώδιο δεν είναι καλό τότε αυτομάτως δεν βλέπεις τα μέγιστα που μπορεί να αποδώσει η συσκευή (πχ bd player).

Σκιά στο μαύρο στην ψηφιακή μετάδοση HDMI, λόγω του καλωδίου;! :blink:

Θα μας καραφλιάσεις βραδιάτικα, Ανδρέα... -bye-

Εάν δεν το δεις δεν θα το πιστέψεις!(θα το βγάλω vid)

Υ.Γ Βγάλε λίγα ερωτηματικά από τον τίτλο εάν θέλεις.