Kαλώδιο κεραίας και ενισχυτής/εξασθενητής σήματος

st4vr0s

New member
10 February 2008
1
Γεία σας παιδιά! Δεν ξέρω αν το θέμα είναι στην σωστή κατηγορία οπότε συγχωρίστε με. Αγόρασα ένα tvtuner για τον υπολογιστή μου, το AVERΜΕDIA
AVerTV Hybrid + FM VOLAR. H εικόνα που έχω είναι απαράδεκτη στα αναλογικά κανάλια και μόνο η νετ βλέπεται. Αντίθετα τα ψηφιακά της ΕΡΤ φυσάνε! Όλα αυτά βέβαια με την εσωτερική κεραία που περιέχεται στην συσκευασία της κάρτας. Όταν όμως συνέδεσα την κάρτα με την κεραία που έχω στην ταράτσα, αυτή δεν έδειχνε τίποτα! Απο ότι πληροφορήθηκα,μερικές φορές το σήμα της ταρατσο-κεραίας είναι πολύ δυνατό για αυτές τις κάρτες και χρειάζεται ένας εξασθενητής σήματος. Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι
1) Τι καλώδιο και τι εξασθενητή χρειάζομαι για να συνδέσω την ταρατσο-κεραία μου με την καρτα μου και πόσο περίπου κοστίζουν.

2) Αν κρατήσω την εσωτερική κεραία που έχει η κάρτα και αγοράσω έναν ενισχυτή σήματος μήπως θα είναι καλύτερα?

Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα

Eυχαριστώ πολύ για τον χρονο σας :ernaehrung004:

Αν ειναι πολυ δυνατο το σημα η θα βαλεις ενα εξασθενητη, ενα πολυ φτηνο πολυ μικρο πολυ... πραματακι που θα σου δωσουν σε ενα μαγαζι με κεραιες, η θα χρησιμοποιησεις την δικη του κεραια, που κατα τη γνωμη μου θα σου δωσει καλυτερο σημα

Αλλα φυσικα, υπαρχουν σχετικοτεροι εμου για να σε διαφωτισουν