Εγώ καταλαβαίνω τον Νικ, θέλει να τα κάνει όλα σωστά από την αρχή.
Νικ, εγώ στη θέση σου θα έβαζα ένα πολύκλωνο χάλκινο απλό καλώδιο 3χ2.5 με ξεχωριστή ασφάλεια στον πίνακα (η οποία μπορεί να είναι και "καλή" ασφάλεια, φίλοι λένε ότι ακούνε διαφορά και δεν το αμφισβητώ).
Μη κάνεις κάτι άλλο σχετικά με αυτό προς το παρών και θα σου πω μια ιστορία:
Το 2000 πραγματοποίησα το παιδικό μου όνειρο, να πάρω ένα αυτοκίνητο που το έβλεπα στο δρόμο και έλιωνα περισσότερο και από τρελή καψούρα για γκόμενα.
peugeot 106 gti!
Με τα δέρματα, τα άσπρα όργανα, τα δερμάτινα, τα πάντα όλα!
Φυσικά επειδή τότε τα μπικικίνια υπήρχαν, μέσα σε 6 μήνες από τότε που το πήρα του έβαλα φιλτροχοάνες, εξατμίσεις, αναρτήσεις κλπ.
Ήθελα να το κάνω το καλύτερο σύμφωνα με τα γούστα μου και την αίσθηση που είχα γενικά.
το 2009 όταν το πούλησα αποφάσισα να βγάλω κάποια πράγματα απο πάνω, πχ ζάντες και ανάρτηση.
Όταν πήρα το αυτοκίνητο με τη "μαμά" ανάρτηση και τα "μανίσια ζαντολάστιχα τα οποία ήταν πρακτικά καινούργια (φυσικά άλλαξα τα λάστιχα) έπαθα πλάκα με το πόσο βλάκας ήμουν που τα άλλαξα!!!
Ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο ουσιαστικά και στεναχωρέθηκα που δεν το είχα αφήσει έτσι, απείραχτο!
Φυσικά η τάση της εποχής ήταν "χαμήλωμα, αναρτησάρα" κλπ κλπ. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχαν πολλοί που να μπορούν να τοποθετήσουν μια ανάρτηση καλύτερη από τη μανίσια σε αυτό αυτοκίνητο (και όχι μόνο σε αυτό...χεχε)
Γι'αυτό και σκοτώθηκαν πολλοί με αυτά τα αυτοκίνητα, επειδή τα κάνανε "φρανκενστάην" και φεύγανε στα στροφιλίκια.
Τώρα αυτή την ιστορία που σου έγραψα πάρτην όπως θέλεις και πράξε αναλόγως!