Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

εγώ επιμένω στο μονόκλωνο.
Αν γίνει βάλε βγάλε στις μπόρνες και χάσεις κλώνους μειώνεται η διατομή

ποιες μπόρνες? ποιο βάλε βγάλε? για καλώδιο ρεύματος από πίνακα δε μιλάμε??? :ears:

ναι βρε.
Στον πίνακα δεν βιδώνουμε απλά. Καργάρουμε. Το καργάρισμα κόβει.
Μια δυό φορές να γίνει κάτι (στον πίνακα και στο πολύμπριζο - πχ αλλαγή διόρθωση) έχασες κλώνους.

Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Μια είναι η ουσια...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

assets_large_t_23761_995916_type11586.jpg

Κοίτα, την πετρια την έχεις. Θα το βάλεις που θα το βάλεις το gigawatt, δηλαδή θα περάσεις κανάλι ή θα σκάψεις ούτως ή άλλως, ε, ρίξε ένα σωλήνα ακόμα με ένα μονοκλωνο 4αρι απλό, να βάλεις το πισί που λέει ο λόγος και δοκιμάζεις και τα δύο και μας λες να φύγει και η απορία μας δλδ.30 ευρώ παραπάνω θα βγει... κάπου να συνδέσεις το modem βρε αδερφέ. Η ασφαλεια μπαινει και μετα. Ευκολακι. Παρε δύο φτηνούς ασφαλειοδιακοπτες για αρχή...
Να παίρνουν σειρά και τα ηχεία. Εκεί να δω συζήτηση... Από μένα atc Scm 40 δαγκωτο.

ATC που είναι και γλυκόηχα.....

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με προ vtl και μεσαιατο crown από πισω; Εδώ ανέχεται τα b&w σειρά 6... Θα του κάτσουν σκληρά τα at c με το νέο tweeter; Θα πηδηχτω απ το παράθυρο. Αλλά είμαστε off topic. First things first που λένε και οι Άγγλοι. Προτεραιότητα στα ρεύματα

Μια χαρα ευκολοδηγητα ειναι. Ποια ειναι δλδ πιο ευκολα; Σε τριδρομα; τα b&w; τα focal τα chario; τα sonus faber; τα pmc; ή κανενα μαγνητοστατικο; αν ειναι να πιασουμε κορνες ή tannoy ok Αλλά πάμε αλλού. Όμως συνεχίζουμε off topic. Πρώτα από όλα τα ρεύματα. Τη γραμμή την περασες; Αλήθεια, που μενεις; να βρούμε ηλεκτρολόγο.