Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Αν οι 2 πόντοι ήταν τόσο σημαντικοί, δεν ξέρω και φυσικά δεν αντιλέγω, πιστεύω ότι θα ήταν εξ ίσου σημαντικό να κάθεσαι *μαρμαρωμένος* στη θέση ακρόασης ή κάνω λάθος! Λ.Σ.
2 ποντοι = μικρη διαφορα σε ντιμπι στη θεση ακροασης

αλλα απο την αλλη,δεν εχω ακουσει ηχεια που να κανεις βολτα στο σπιτι και να ακους σωστα παντου.:BDGBGDB55:

λογικα οταν κανουμε ακροαση,καθομαστε στην θεση μας.
ειναι μοναχικο χομπυ,τα ειπαμε αυτα :antlers:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

2 ποντοι = μικρη διαφορα σε ντιμπι στη θεση ακροασης

αλλα απο την αλλη,δεν εχω ακουσει ηχεια που να κανεις βολτα στο σπιτι και να ακους σωστα παντου.:BDGBGDB55:

λογικα οταν κανουμε ακροαση,καθομαστε στην θεση μας.
ειναι μοναχικο χομπυ,τα ειπαμε αυτα :antlers:
Μια βόλτα από δω θα σε πείσει για το αντίθετο. Η ακρόαση μουσικής στον οικιακό μας χώρο δεν είναι αναγκαστικά μοναχικό χόμπυ, αλλά κοινωνικό. Υπάρχουν περισσότερες της μιας ιδανικές θέσεις. Στο σπίτι μου μπορείς να περπατάς, να κάθεσαι όπου θέλεις και να ακούς καλά όπως όταν κάθεσαι σε διάφορες θέσεις σε μια αίθουσα συναυλιών με ακουστική μουσική. Ακομη μπορείς να ακουμπίσεις τη μύτη σου στο πλαϊνό ξύλο των Sound Lab, να το βλέπεις δηλαδή από τα πλάγια και να ακούς στερεοφωνικά.
Αυτό που θέλω πάντα να πώ είναι ότι αν δεν γνωρίσουμε περισσότερα πράγματα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα που να ισχύουν για όλα. Φρόντισε, αν θες, να αποκτήσεις μια τέτοια εμπειρία.
Ίσως υπάρχει και κάτι άλλο από αυτό που ξέρουμε. Λ.Σ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Μια βόλτα από δω θα σε πείσει για το αντίθετο. Η ακρόαση μουσικής στον οικιακό μας χώρο δεν είναι αναγκαστικά μοναχικό χόμπυ, αλλά κοινωνικό. Υπάρχουν περισσότερες της μιας ιδανικές θέσεις. Στο σπίτι μου μπορείς να περπατάς, να κάθεσαι όπου θέλεις και να ακούς καλά όπως όταν κάθεσαι σε διάφορες θέσεις σε μια αίθουσα συναυλιών με ακουστική μουσική. Ακομη μπορείς να ακουμπίσεις τη μύτη σου στο πλαϊνό ξύλο των Sound Lab, να το βλέπεις δηλαδή από τα πλάγια και να ακούς στερεοφωνικά.
Αυτό που θέλω πάντα να πώ είναι ότι αν δεν γνωρίσουμε περισσότερα πράγματα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα που να ισχύουν για όλα. Φρόντισε, αν θες, να αποκτήσεις μια τέτοια εμπειρία.
Ίσως υπάρχει και κάτι άλλο από αυτό που ξέρουμε. Λ.Σ.
μπορει και να ειναι ετσι..
αν με φερει ο δρομος θα ηθελα να ακουσω..