AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,419
Οι φερίτες,μπορεί να είναι από αδιάφοροι μέχρι ευεργετικοί
Απο βλαπτικοί μεχρι ευεργετικοί θα ελεγα..
Σκεφτομαι να βαλω και ενα στο πολυμπριζο (crustal audio) που εχω στο pc γιατι ακουω απο την εξωτερικη ηχου.Εκτος και αν ειναι υπερβολη μιας και το πολυμπριζο εχει φιλτρα.
Σκεφτηκα να πειραματιστω .Καλα που μου το ειπες.Μην το βάλεις.
Just take my word for it.
Σκεφτηκα να πειραματιστω .Καλα που μου το ειπες.
Αν δεν βαριεσαι ,γραψε δυο λογια γιατι ΔΕΝ κανει.Να μαθαινουμε και κατι!
Καλημερα.
μιας και το συζηταμε, απο Ελλαδα που βρισκουμε 3χ1,5 η 3χ2.5 θωρακισμενο καλωδιο ρευματος? εκανα μια γρηγορη ερευνα αλλα δε ειδα κατι..
Το θέμα είναι αν δεν του κάτσει η αλλαγή θα μπορέσει να επαναφέρει το μηχάνημα στην αρχική κατάσταση? Μάλλον όχι.
Σε nad c165bee και c275bee υπαρχει κατι προσιτο που να ειναι αισθητα καλυτερο απο τα μαμισια?
Ουσιαστικα μιλαμε μονο για καλυτερη θωρακιση η και για καποια διαφορετικη διαταξη των αγωγων?
Mαλλον ειναι υπερβολη να κοτσαρω φερριτη στο πολυμπριζο του pc,που ηδη εχει τα δικα του φιλτρα(το πολυμπριζο).Απλα την ιδια ημερα που αλλαξα το πολυμπριζο της πλακας που ειχα με αυτο με τα φιλτρα και την προστασια,ακουγα παλι "φυσημα" και θορυβους με το που ανοιξα τα μονιτορ,αμεσως εγραψα στο DAW(Ableton live) σε track το θορυβο ,στην αναπαραγωγη του track ακουγοταν ,οταν ομως εκανα export το track σαν wav αρχειο ωστε να το ανεβασω για να το ακουσετε ,ο θορυβος εξαφανιστηκε.
Εκτος αυτου, οπως προανεφερα σε παραπανω post ακουω τους διακοπτες στο σπιτι που ανοιγοκλεινουν(και στα μονιτορ και στα dali).Ακομα και οταν ειμαι μονος στο σπιτι ,ακουω τους διακοπτες του επανω διαμερισματος,extreme κι ομως .... εκανα και τεστ με το γειτονα ,τον εβαλα να ανοιγοκλεινει διακοπτες επανω και εγω κατω ακουγα απο τα ηχεια.
Εχω ενα handy recorder της zoom και θα γραψω σε αυτο καποια στιγμη(τωρα δεν εχω μπαταρια :vollkommenauf: ) να το ανεβασω να ακουσετε περι τινος προκειται.
Εαν το σπίτι διαθέτει τριφασική παροχή, μπορείς ( επιβάλλεται να το κάνει ηλεκτρολόγος)
να τραβήξεις γραμμή από την μια φάση,κατευθείαν από τον πίνακα, και εκεί να συνδέσεις
το πολύμπριζο σου.
Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να βρεθεί η "ήσυχη" φάση( ο ηλεκτρολόγος ξέρει πως θα το κάνει)
για να αποφύγεις οσο το δυνατόν τις συσκευές που παράγουν "σκουπίδια" όπως ψυγείο, aircondition, κλπ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.