Αν θελεις να φροντισεις το ρευμα του προβολεα σου μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο σταθεροποιητη τασης, μηχανακι κακιστο για τα ηχητικα απο την αλλη μερια (αυτα ως προς τον παραλληλισμο ηχου και εικονας).
Ούτε εγώ θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας. Ευχαριστώ όλους που μου απάντησαν είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ με τις απόψεις τους.
Θέλεις να πεις ότι σε σύγχρονο ψηφιακό βιντεοπροβολέα έχεις καταφέρει να δεις διαφορά στην ποιότητα εικόνας του μόνο και μόνο αλλάζοντας το καλώδιο ρεύματος;
Γιατί από όσο γνωρίζω, κανείς παγκοσμίως δεν έχει αποδείξει (μετρήσει, επαναλάβει σε ABX test) κάτι τέτοιο.
Και 1+1 καρέκλες δεν κάνουν 2 καρέκλες αλλά 8 πόδια.Mαλιστα.Ολοι οι επιστημονες ψαχνουμε μια αποδειξη για να πειστουμε.Ας δωσω ενα παραδειγμα
9/9=1
9/9=9*1/9=9*0,1111111111.....=0,99999999999.........
Αρα 1=0,9999999999..........
Αρα εχω το δικαιωμα να αποκαλω οπως θελω αυτους που ισχυριζονται οτι 1=1, εεε?
γιατι πρεπει να γινει το τεστ σε 2 προβολεις ? σε εναν δεν γινετε?
απλα θα τον ¨κουρασουμε με τα βαλε βγαλε.....
Mαλιστα.Ολοι οι επιστημονες ψαχνουμε μια αποδειξη για να πειστουμε.Ας δωσω ενα παραδειγμα
9/9=1
9/9=9*1/9=9*0,1111111111.....=0,99999999999.........
Αρα 1=0,9999999999..........
Αρα εχω το δικαιωμα να αποκαλω οπως θελω αυτους που ισχυριζονται οτι 1=1, εεε?
Συμφωνοι, αλλα επιτελους οι συμφορουμιτες εχουν το δικαιωμα και μπορουν πλεον να βγαλουν τα συμπερασματα τους απο τα γραφομενα του καθενος.Και 1+1 καρέκλες δεν κάνουν 2 καρέκλες αλλά 8 πόδια.
Άρα έχω το δικαιώμα να αποκαλώ όπως θέλω αυτούς που ισχυρίζονται ότι βλέπουν 2 καρέκλες.
Αν δεν ειναι Α-Β η σύγκριση....
Μαθηματικα υπηρχαν ΠΟΛΥ πριν το κομπιουτερακι.Δεν ειναι το κομπιουτερακι που επαληθευει...............Θα το έχεις αν καταφέρεις να επαληθεύσεις τις παραπάνω πράξεις με κομπιουτεράκι. Πράξεις με τελείες δεν γίνονται..
Αυτά που συζητάμε είναι Επιστήμη. Δεν είναι μαγεία.
Δημήτρη επειδή όπως γνωρίζεις έχω μεγάλη τρέλλα με τα gadget και τις καλωδιώσεις επέτρεψέ μου να διαφωνήσω σε αυτό.
Επειδή όμως όπως επίσης γνωρίζεις δεν προβάλω ούτε δηλώνω κάτι χωρίς να έχω αποδείξεις στα χέρια μου θα σου πω απλά κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Μανώλης Καστρουνής.
Κάποτε ενώ ρυθμίζαμε έναν προβολέα μου πήραμε μετρήσεις όπως ήταν στην αρχή by default και άλλαξα το καλώδιο ρεύματος και ξανακάναμε την ίδια διαδικασία.
Λοιπόν, εγώ μπορεί να είμαι 'τρελλός' αλλά τον έβαλα σε αυτή τη διαδικασία επειδή έβλεπα διαφορές στην εικόνα μου και ήθελα να δω αν αυτό που βλέπω είναι μετρήσιμο.
Σας πληροφορώ λοιπόν ότι η μία μέτρηση με την άλλη είχε μεγάλες διαφορές.
Το θέμα είναι όμως ότι ο Μανώλης έχασε αυτές τις μετρήσεις για αυτό και δεν ανέβηκαν ποτέ στο forum. Και φυσικά από τότε παρά το γεγονός ότι το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές δεν καταφέραμε να ξανακάνουμε το πείραμα.
Επειδή όμως έχω στα σκαριά μια παρουσίαση για τα μέλη μας η οποία πιστεύω ότι θα πραγματοποιηθεί σε κανένα μήνα, ελπίζω να καταφέρουμε έστω και πρόχειρα να κάνουμε το πείραμα.
Διότι αν αποδεικνύεται ότι οι διαφορές είναι μετρήσιμες, τότε δεν νομίζω να ενδιαφέρει, στην προκειμένη περίπτωση, το πόσο καλύτερο ή χειρότερο θα είναι το αποτέλεσμα.
Αυτό που αμφισβητείτε, από τους περισσότερους, είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχουν διαφορές στα καλώδια ρεύματος για πάρα πολλούς λόγους.
Εφόσον λοιπόν αποδειχθεί ο καθένας μπορεί να πειραματιστεί μόνος του για το αποτέλεσμα.
Υ.Γ. Εκείνο το καλώδιο ρεύματος που είχα χρησιμοποιήσει ήταν αξίας 700 ευρώ και το έχω ακόμη στην κατοχή μου. Με αυτό θα γίνουν και οι μετρήσεις.
Υ.Γ.2 Θα παρακαλούσα να μην επεχταθούμε σε 'αμπελοφιλοσοφίες' και θεωρίες επί θεωρίων και απλά να περιμένουμε τη μέτρηση. Πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα.
Ευχαριστώ.
Μαθηματικα υπηρχαν ΠΟΛΥ πριν το κομπιουτερακι.Δεν ειναι το κομπιουτερακι που επαληθευει...............
xaXaxaxaxaxAXaXaxAxaxaXaXaxaxaXaXAxaxaxaxaxAXAxaxA
Δεν σε πειραζει τα 303030 μετρα καλωδιο τις δεης και μετο 1 μετρο καλο που θα βαλεις θα ακουσεις καλυτεραααα χαχαΧαΧαΧαΧαχαχαΧα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.