Καλώδιο ρεύματος Neotech nep-3001III

Θρησκος

AVClub Addicted Member
23 April 2016
2,051
Αχαρνες Αττικης.
Εργοστασιακή έκδοση,μήκους 2 μέτρων στην συσκευασία του.Ο καλύτερος up-occ χαλκός,υβριδικο,10 awg.Δεν θα το δείτε ξανά ως εργοστασιακό λόγω της μη συμφερουσας τιμής του σχετικά με το ίδιο ως ατερματιστο με τα βύσματα του.Αγορα 8/25.Πωλειται λόγω αναβάθμισης σε μεγαλύτερο μοντέλο της Neotech.
Δεν δέχομαι ανταλλαγή η διαπραγματευση.Δεν αποστέλλεται.Δικαιωμα επιστροφής εντός 7 ημερών με ταυτόχρονη επιστροφή των χρημάτων σας.
Τιμή 400 ευρώ.

Παναγιώτη τα ξέρεις.. φωτογραφία απαραίτητη λόγω κανονισμού.
;)
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο,το σύστημα δεν μου επιτρέπει να βάλω ούτε φωτογραφίες ούτε μουσική σε άλλο νήμα.Βεβαια,δεν αποκλείεται να ευθύνομαι εγώ.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο,το σύστημα δεν μου επιτρέπει να βάλω ούτε φωτογραφίες ούτε μουσική σε άλλο νήμα.Βεβαια,δεν αποκλείεται να ευθύνομαι εγώ.

δεν σου γράφει κάπου "Attach files" με έναν συνδετήρα ;;

Ναι.Η εργοστασιακή έκδοση είχε αποκλειστικά τα επίχρυσα.Αν είχε τα επιροδιωμενα ίσως να το κρατούσα.
Τουλαχιστον,τα βύσματα περιέχουν up-occ χαλκό όπως και το καλώδιο.Το αναφέρω διότι η Neotech κατασκευάζει και φθηνοτερα βύσματα που περιέχουν up-ofc χαλκό και τα χρησιμοποιεί στις εργοστασιακες εκδόσεις ακόμη και των πιο ακριβών μοντέλων της.

Αυτό τι είναι ρε συ ;;;

Screenshot_20251017-224150.png

Βάλε τον γιο σου να βγάλει καμιά 200ρια φωτογραφίες να τις ανεβάσετε στο νήμα σου στις παρουσιάσεις...

Αυτό τι είναι ρε συ ;;;

View attachment 259526

Βάλε τον γιο σου να βγάλει καμιά 200ρια φωτογραφίες να τις ανεβάσετε στο νήμα σου στις παρουσιάσεις...
Κολλάρο για τον αυχένα!
Ψεμματα.Είναι το Furutech ncf Booster Brace το οποιο "κουμπώνει" σε βυσματα ρευματος.Εδω και μερικές μέρες έχει μετακομίσει στο προς πώληση καλώδιο το οποίο έχει μετακομίσει με την σειρά του στο ATC. Ενα παρόμοιας φιλοσοφίας αξεσουάρ της Furutech,το ncf Clear Line, έχει συνδεθει σε μια ελεύθερη πρίζα του πολυπριζου.Καποια στιγμή θα πάρω και δεύτερο.
Η συνέχεια στο νήμα μου.

• Like
Reactions: vlad66