Καλωδιο ρευματος

STELIOS

AVClub Addicted Member
27 August 2006
2,072
Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας για την αγορα ενος λογικου κοστους (50-80ευρω) καλωδιου ρευματος για ενισχυτη, τι εχετε να προτεινετε? προτασεις και με pm.

ωχ
αν και δεν πιστευω στα καλωδθα ρευματος, σε αυτην την τιμη κυττα για QED, ECOSSE η DNM.
Επισης θα βρεις και πολλα αξιολογα μεταχειρισμενα κατα καιρους στο σαιτ, ενω μπορεις να φτιαξεις και πολυ καλα μονος σου με αγωγους SUPRA BELDEN κ.λπ.

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ καλό καλώδιο ρεύματος...
Αν όχι, μην το σκεφτείς καν, είναι πολύ επικίνδυνο να παίζεις με τέτοια πράγματα!
Belden καλώδιο ρεύματος πάντως δεν έχω βρεί πουθενά στο Ελλάντα.

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ καλό καλώδιο ρεύματος...
Αν όχι, μην το σκεφτείς καν, είναι πολύ επικίνδυνο να παίζεις με τέτοια πράγματα!
Belden καλώδιο ρεύματος πάντως δεν έχω βρεί πουθενά στο Ελλάντα.

Πιστευεις οτι θα μου ειναι δυσκολο να το φτιαξω?

σκευτομαι να αγορασω για καλωδιο το μοντελο FURUTECH FP314 AG και για θηλυκο βυσμα το Furutech FI-11AG IEC και για σουκο Furutech FI-E11CU Schuko, ολα μαζι θα πανε 105ευρω!

ειναι καλη επιλογη τα παραπανω?

επειδη η αγνοια καποιες φορες πληρωνεται
κα πληρωνεται πολυ πιο ακριβα απο ενα σχετικα ακριβο καλωδιο
θα σου προτεινα
πρωτα να ακουσεις μερικα καλωδια
εστω και πιο ακριβα
και μετα να αποφασισεις για το τι θα κανεις και ποσα θα δωσεις
μπορει να θες
να δωσεις μεχρι 50 ας πουμε
και σε λιγο καιρο να ακουσεις ενα καλωδιο στον ενισχυτη σου που να εχει 100
ας πουμε
και να αναγκαστεις να πουλησεις των 50 κοψοχρονια
για να πας στων 100 που σε ξετρελανε
ακου και σκεψου

Argi σε ευχαριστω για την συμβουλη σου, απο την εμπειρια σου ποια πρεπει να κοιταξω?

Εγώ θα σου έλεγα να φυλάξεις τα χρήματα σου. Η κατάσταση με το ρευμα δεν σωζεται ευκολα και είναι θέμα για μεγαααλη συζητηση φιλε μου. Εάν θέλεις να ρίξεις χρηματα ντε και καλά, παρε κανενα καλό coaxial καλωδιο να δεις φως...

Last edited:
σωστα ενα ομοαξονικο κανει μεγαλυτερη διαφορα
αλλα
ειναι στην δυση του το hdmi ειναι πλεον εδω
ενα audioquest ειναι μαλλον ιδανικο
και το φτιαχνεις με λιγοτερα λεφτα