Καλώδιο σύνδεσης actuator με positioner

vout

Senior Member
1 July 2007
323
Πειραιας
Καλησπερα σας, καλή χρονιά, χρόνια πολλά!
Ενδιαφέρομαι για την αγορά καλωδίου σύνδεσης actuator με positioner και θα ήθελα να μου προτείνετε το καλύτερο καλώδιο με το οποίο μπορώ να τα συνδέσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγώ έχω ένα απλό 4κλωνο ηλεκτρολογικό. Δε θυμάμαι διατομή αλλά πρέπει να είναι λίγο παραπάνω από 1mm.

Απάντηση: Re: Καλώδιο σύνδεσης actuator με positioner

Εγώ έχω ένα απλό 4κλωνο ηλεκτρολογικό. Δε θυμάμαι διατομή αλλά πρέπει να είναι λίγο παραπάνω από 1mm.
Σε ευχαριστώ πολύ και δημόσια!

Απάντηση: Re: Καλώδιο σύνδεσης actuator με positioner

Τι σημαίνει NIM;

Είναι ΝΥΜ το σωστο.
Παραπάνω δεν ξέρω να σου πω παρά μόνο ότι μου το έχουν προτείνει και σε άλλες εφαρμογές

Κώστα (συνονόματε) δεν τα έχω ψάξει με τα καλώδια αυτά,ένα πήρα πριν δεκαπέντε χρόνια για να συνδέσω actuator με positioner και δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα , κάποιο πρόβλημα.

Κώστα (συνονόματε) δεν τα έχω ψάξει με τα καλώδια αυτά,ένα πήρα πριν δεκαπέντε χρόνια για να συνδέσω actuator με positioner και δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα , κάποιο πρόβλημα.

Σε ευχαριστώ Κώστα.
Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν προτείνει διαφορετικές κυρίως διαμέτρους.
Θα πάω και σε μαγαζιά που πουλάνε ηλεκτρολογικό υλικό να δω τελικά τι θα μου προτείνουν αυτοί αλλά και γιατί.

το νυμ συμαινει ευκαμπτο ...
το σενσορ μπορεις να το δουλεψεις και με utp δηλαδη με διατομη μικροτερη απο μισο χιλιοστο αλλα για λογους ευκολιας το βαζουμε 4*1, το μοτερ δεν χρειαζεται πανω απο 1mm , τραβαει λιγα amper , αν δεν εχεις αποσταση ανω των 50 μετρων . επισης να σου θυμισω οτι ο χαλκος πλεον ειναι αρκετα ακριβος .