Kαλώδιο Συνδεσης denon 1910 με subwoffer

dimitris.40

Established Member
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,Μια βοήθεια βρε παιδιά,με τι καλώδιο να συνδέσω τον denon με το subwoffer απο τα MT-25.Παίζει κάποιο ρόλο η ποιότητα του καλωδίου κ το πάχος?Η απόσταση είναι περίπου 2 μετρα τι προτείνετε να αγοράσω κ απο που?Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 50 δεν ξέρω βέβαια αν είναι αρκετά για κάποιο λίγο ποιοτικο καλώδιο.Σας ευχαριστω πολύ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,Μια βοήθεια βρε παιδιά,με τι καλώδιο να συνδέσω τον denon με το subwoffer απο τα MT-25.Παίζει κάποιο ρόλο η ποιότητα του καλωδίου κ το πάχος?Η απόσταση είναι περίπου 2 μετρα τι προτείνετε να αγοράσω κ απο που?Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 50 δεν ξέρω βέβαια αν είναι αρκετά για κάποιο λίγο ποιοτικο καλώδιο.Σας ευχαριστω πολύ.

Και πολλά είναι τα 50Ε για ένα καλώδιο που απλά θα δίνει σήμα. Στην ουσία χρειάζεσαι ένα καλώδιο RCA. IMO όποιο και να πάρεις θα κάνεις την δουλειά σου....

Και πολλά είναι τα 50Ε για ένα καλώδιο που απλά θα δίνει σήμα. Στην ουσία χρειάζεσαι ένα καλώδιο RCA. IMO όποιο και να πάρεις θα κάνεις την δουλειά σου....
για να μην ανοιξω νεο θεμα θελω να συνδεσω απο τις pre-out του av εναν 5καναλο τελικο τι καλωδια πρεπει να παρω

καλώδια RCA π.χ.

XHA305.jpg

Υπαρχει διαφορα στην αποδοση οταν το καλωδιο του sub ειναι απο ενα rca (sub out) σε δυο rca που καταληγουν στο sub? Το δικο μου (Qed) ειναι απο 1 σε ενα..

Ειδικά στην απόσταση των 2 μέτρων,δεν πρόκειται να ακούσεις καμία διαφορά στον ήχο σε τετοιου είδους σύνδεση.
Ενα απλό καλωδιάκι rca μιά χαρά θα κάνει την δουλειά του.Εαν όμως θέλεις να κάνεις την δουλειά σου καλύτερα και απο ψυχολογικής άποψης, τότε πάρε κάτι ακριβό!!!

Απάντηση: Re: Kαλώδιο Συνδεσης denon 1910 με subwoffer

Υπαρχει διαφορα στην αποδοση οταν το καλωδιο του sub ειναι απο ενα rca (sub out) σε δυο rca που καταληγουν στο sub? Το δικο μου (Qed) ειναι απο 1 σε ενα..

Κάτι δεν μας λές καλά....
Πως γίνεται απο ένα rca στο sub να καταλήγουν σε δύο rca στο sub!!!

Εννοεί από ένα RCA στην έξοδο sub pre out του ενισχυτή, να καταλήγει με αντάπτορα σε 2 RCA στην είσοδο του υπογούφερ (L & R). Οχι Χρήστο, δεν έχει διαφορά. Η έξοδος του sub είναι μονοφωνική.

Εννοεί από ένα RCA στην έξοδο sub pre out του ενισχυτή, να καταλήγει με αντάπτορα σε 2 RCA στην είσοδο του υπογούφερ (L & R). Οχι Χρήστο, δεν έχει διαφορά. Η έξοδος του sub είναι μονοφωνική.

Με πρόλαβες Κώστα, λίγο πριν βάλω τη φωτό! Και εγώ αυτό πιστεύω, οτι δεν έχει διαφορά, αλλά δεν ξέρω γιατί υπάρχουν τέτοια καλώδια και γιατί αντίστοιχα έχει το sub εισόδους για L-R..Είχα διαβάσει σε κάποιο νήμα οτι είναι καλύτερο ένα τέτοιο καλώδιο, απλά δε θυμάμαι που το είχα δει..