Καλοκαίρι 2009

AlexTheodin

Supreme Member
25 December 2007
5,912
Athens, Thessaloniki, Köln
Διαπίστωσα οτι δεν είχαμε ανοίξει ακόμα το σχετικό θέμα. Πέρσι το είχαμε τιμήσει δεόντως οπότε ας κάνουμε και φέτος την αρχή!

Απο την Σίφνο, στην εκκλησία της Χρυσοπηγής. Είναι και ολίγων απο magic light καθώς περιμέναμε να πάει 7.30 για να το επισκεφτούμε προκειμένου να έχουμε καλό φως για φωτογραφίες...

Με την Pentax K100D και τον SMC DA 18-55 f3.5-5.6 (kit lens)

3766557165_9b4acd8d4b_b.jpg

Η μετατροπή με το raw therapee σε ένα netbook και μάλλον ξέχασα να κάνω sharpening γιατί είναι πολύ φλού, ενώ είχα εστιάσει σίγουρα σωστά...

Alex νομιζω οτι ο αισθητηρας θελει λιγο καθαρισμα κοιτα λιγο δεξια απο
το καμπαναριο εχει 2 σημαδια . Αν ειχες και διαφορετικες συνθηκες με αλλους χρονους τοτε πιστευω θα ειχες περισσοτερα .
Εγω σημερα θα καθαρισω την δικη μου καθως φευγω το Σαββατο -bye-

Ευχαριστώ πολύ! Αυτές που ακολούθησαν μετά πιθανόν να καθηστούν και Ιεροσυλία αλλα το φώς ήταν πολύ καλό για να χαραμίσουμε την ευκαιρία... Εχω υλικό για το Small lights, Big Lights αλλα δεν θα προλάβω να το ανεβάσω τώρα μάλλον. Απο τέλη Αυγούστου και μετά!

Πράγματι έχει σημάδια τώρα που το λες, πριν δεν τα είδα... ΘΑ τον καθαρίσω τώρα αμα είναι. Είναι μικρή η οθόνη ρε γμτ και δεν τα βλέπω καλά... Και είναι αρκετά θολή, θέλει να περάσει ένα καλό Unsharp Mask αλλα το ξέχασα. Αυριο επιστρέφω στις παραλίες, θα βγάλω κιάλλες... Να δώ ποιος θα τις ξεχωρίσει μετα!!! χεχεχε

μα τι ωραία φωτογραφία, καταπληκτικό στήσιμο της κοπέλας.... το χέρι της αριστερά, το μαλλί που πέφτει μπροστά...

εγώ φέτος στην χρυσοπηγή έβγαλα την πεθερά μου.... αλλά δεν μου στήθηκε όπως το μοντέλο σου...

Ευχαριστώ παιδιά! Θα τις πώ τα καλά λόγια να χαρεί! Yiannakas αν θυμάμαι εσύ θα έκανες και τον γάμο σου στην εκκλησία του Κάστρου έτσι δεν είναι? Πήγαμε και απο κεί, αλλά ξημερώματα όμως για να έχουμε φώς καλό... Το μοντέλο ήθελε φωτογραφίες σε όλες τις εκκλησίες (και τα σοκάκια, και τις παραλίες κτλ). Άλλο που δεν ήθελα βέβαια και εγώ!

Αντε βρε παιδιά άλλος κανείς διακοπές δεν πήγε ακόμα?

εγω αρχιζω διακοπες απο δευτερα οποτε δεν εχω και πολλες ακομα....
καπιες παλιες,απο διαφορα σαββατοκυριακα
ενα καλοκαιρινο πορτρετο...
3715674271_fbc81256f4_o.jpg

3654941958_a29b8cb2f2_o.jpg

εγω φευγω σημερα το βραδυ..Σας ευχομαι ολους καλο υπολοιπο διακοπων , καλη συνεχεια στις δουλειες σας και αυτοι που ετοιμαζονται για μπανια , καλες ετοιμασιες και να περασετε ολοι καλα.

Θα επιστρεψω σιγουρα με υλικο οποτε αδειαστε χωρο στον server:p

Υ.Γ εγραψα εδω το αποχαιρετιστηριο μυνημα γιατι πιο πολυ ταιριαζει το μηνυμα...λογω του τιτλου :)

Φωτος απο την μικρη αδεια 3 βδομαδων που ειχαμε τον Ιουλιο στην Ελλαδα .....

Τραβηγμενες με την παντα αξιοπρεπεστατη Fuji Film S9600 :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 χωρις φιλτρα κτλ... αυτη η Μηχανη αν ειχε γρηγοροτερη εστιαση δεν θα αγοραζα αλλη για 2/3 χρονια ακομα ....

αυτες ειναι και οι τελευταιες φωτος που τραβηξα με αυτη την μηχανη !
ολες ειναι 1κλικ- διοτι στο 0 δινει λιγο υπερφωτισμενες φωτος οταν βγαζει κανεις το μεσημερι !

ειναι ολες ακριβως μεσημερι τραβηγμενες !

εδω βλεπουμε την ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ( αν και ....χυμα κατασταση τυπου ολα για το Χρημα ) ΠΑΡΓΑ !:grinning-smiley-043

και η αλλη με τις καρεκλες ειναι στην Κεραμωτη στην Χρυσουπολη !!

Attachments

• Asdfer.jpg
    Asdfer.jpg
    99.9 KB · Views: 58
  • Asdfgtzh.jpg
    Asdfgtzh.jpg
    80.3 KB · Views: 47
  • Asdfgzhtr.jpg
    Asdfgzhtr.jpg
    103 KB · Views: 53
  • Asdftgrzh.jpg
    Asdftgrzh.jpg
    118.7 KB · Views: 55
  • Asdfretghj.jpg
    Asdfretghj.jpg
    91.9 KB · Views: 52
Αυτο που μου αρεσε αφανταστα στην 9600 ειναι το οτι ο φακος της δεν κανει βινιετα σε κανενα διαφραγμα και σε κανενα ευρος εστιασης !!!!!!!!

κοιταξτε και της φωτος !

αν και συμπιεστηκαν πολυ για να μπουν εδω ...

ελπιζω ο επομενος φακος που θα παρω να μην βινιεταρει!

Αυτο που μου αρεσε αφανταστα στην 9600 ειναι το οτι ο φακος της δεν κανει βινιετα σε κανενα διαφραγμα και σε κανενα ευρος εστιασης !!!!!!!!

κοιταξτε και της φωτος !

αν και συμπιεστηκαν πολυ για να μπουν εδω ...

ελπιζω ο επομενος φακος που θα παρω να μην βινιεταρει!

Μμμμμμμ........Βαγγέλη....χλωμό το βλέπω δυστυχώς!:nounder:

Αν και για μένα οι διακοπές είναι παρελθόν,,εύχομαι καλό καλοκαίρι,,,με μπυριτσα,πολλά μεζεδάκια,,βόλτες με τα πόδια για χώνεψη,,και άλλα απλά πράγματα που μας ηρεμούν και μας γεμίζουν τις μπαταρίες...:ernaehrung004:

_1011442.jpg

Απάντηση: Re: Καλοκαίρι 2009

Yiannakas αν θυμάμαι εσύ θα έκανες και τον γάμο σου στην εκκλησία του Κάστρου έτσι δεν είναι? Πήγαμε και απο κεί, αλλά ξημερώματα όμως για να έχουμε φώς καλό... Το μοντέλο ήθελε φωτογραφίες σε όλες τις εκκλησίες (και τα σοκάκια, και τις παραλίες κτλ). Άλλο που δεν ήθελα βέβαια και εγώ!

Αντε βρε παιδιά άλλος κανείς διακοπές δεν πήγε ακόμα?

πήγα και γω στην Σίφνο, δεν με βρήκες στο κάστρο, στους 7 μάρτυρες?
η θάλασσα κάτω απο την εκκλησία είναι καταπληκτική...

ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν παντρεύτηκα εκεί.... σου βγαίνει ο πάτος μετά στο ανέβασμα.

φωτό 7 μάρτυρες

Attachments

• 7 martires.jpg
    7 martires.jpg
    35.4 KB · Views: 61